Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet etter 27 år med smerter

GLAD: Ellen Herland (45) fra Åsane strålte av glede da smertene i kroppen forsvant etter forbønn i Odda. I 27 år hadde hun slitt med fibromyalgi og slitasjegikt.
I 27 år levde Ellen Herland i et smertehelvete med fibromyalgi og slitasjegikt i kroppen. Under møtet i Odda forsvant smertene momentant. Nå er hun i full aktivitet uten å ha det vondt.

Da Ellen Herland fra Åsane var 18 år, opplevde hun å få smerter i hoftene og knærne. Tilstanden ble stadig verre, og til tider var det svært vondt å gå. Hun oppsøkte etter hvert lege som mente det var slitasjegikt.

Ettersom tiden gikk begynte en annen smerte å utvikle seg i kroppen. Elektriske impulser av smerte flyttet seg rundt til ulike punkter, og det var svært vondt. Denne gangen var det dessverre fibromyalgi som Ellen var blitt rammet av. Sykdommen er en av Norges største revmatiske lidelser, og rundt 160.000 mennesker er plaget av den her i landet.

– Tilstanden ble bare verre. Det var vondt hele tiden. Jeg våknet stadig om natten på grunn av smertene. Om morgenen var jeg veldig stiv. Til tider klarte jeg ikke kle på meg selv, og jeg måtte ha hjelp. Det kunne ta flere timer før kroppen begynte å virke normalt. Smertestillende tålte jeg ikke, og det gjorde hverdagen ekstra utfordrende, sier hun.

I begynnelsen jobbet Ellen som selvstendig, noe som gjorde at hun kunne tilpasse hverdagen noe mer. Gjennom årene ble det etter hvert lange perioder med sykemeldinger, og den siste tiden hadde hun vært helt uten arbeid. Ellen var likevel glad i å være i aktivitet, men det hadde sin pris.

– Jeg har alltid likt å gå på fot- og skiturer. Av og til presset jeg meg ut på tur, men det fikk konsekvenser. Etter en skitur, kunne jeg være sengeliggende i to dager.

Kjente Guds kraft

Ellen hadde i flere år hørt om Svein-Magne Pedersen, men hadde aldri tatt kontakt. Hun tenkte at det ikke var hennes stil. Da Pedersen kom til Odda, anbefalte en venn at hun burde dra på møtene. Han hadde selv fått hjelp gjennom Pedersens bønner. Ellen ble derfor med på møtet med Pedersen.

– Da han ba, kjente jeg en spesiell følelse i kroppen. Jeg ble både varm og kald, og smertene gikk bort. Jeg kunne nesten ikke tro det var sant og ble veldig rørt.

Nytt liv

I tiden etter har Ellen vært i full aktivitet. Smertene i kroppen er forsvunnet og overskuddet er tilbake.

– Dette er en ny hverdag for meg. Når jeg våkner om morgenen, blir jeg like overrasket hver gang over at smertene er borte. Den siste tiden har jeg virkelig fått testet ut kroppen. Jeg har hjulpet en venn som har gård med både kalking og gjødsling. I tillegg har jeg vært på skiturer i fjellet og kroppen er helt fin. For noen uker siden reiste jeg på tur til Kina. Her gikk jeg en lang tur på den kinesiske mur. Livet er nytt for meg, Gud er god, avslutter Ellen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15