Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet for sju plager!

PUSTER GODT: Liv Bente Rikstad Sjo (43) fra Hirtshals hadde nesten hele livet slitt med astmabronkitt. Etter møtet i Billund med Svein-Magne Pedersen puster hun normalt. Også en rekke andre plager helbredet Gud.
Liv Bente Rikstad Sjo (43) fra Hirtshals hadde nesten hele livet slitt med bronkittastma. Etter møtet i Billund med Svein-Magne Pedersen puster hun normalt. Også seks andre plager helbredet Gud.

Liv Bente Rikstad Sjo (43) er født og oppvokst i Bergen, men bor i dag i Hirtshals i Danmark sammen med mannen Egil Olai. Allerede som ett-åring begynte hun med medisiner for allergiplager. Etter hvert fikk hun kronisk bronkitt som utviklet seg til astma. Fra hun var fem år brukte hun astmaspray, og gjennom oppveksten måtte hun stadig bruke nye medisiner for å få bukt med slim i halsen.

– Da jeg var liten, ble det utfordrende i gymtimene på skolen. Det gikk greit å svømme, men jeg kunne ikke løpe noe særlig. Slik har det vært i alle år. Når jeg gikk turer, var jeg alltid bakerst, sier hun.

Astmaanfall og allergi

Astmaplagene gjorde at hverdagen ble utfordrende. Lungene pep og skapte surklelyder. Stadig måtte hun til sykehuset for kontroll. Liv Bente husker spesielt en dag hun hadde vært ute på tur i minusgrader. Lungene hadde blitt svært kalde på grunn av luften.

– Jeg fikk ikke puste, og lungene knøt seg sammen. Jeg måtte dra rett til legen og få behandling. Det var en meget skremmende opplevelse.

Sjo var også allergisk for pollen, noe som gjorde situasjonen dobbelt så vanskelig.

– Jeg var ofte tett i nesen og øynene rant. Under pollenperiodene var det ikke særlig behagelig.

Epilepsi

I 2012 giftet Liv Bente seg med ektemannen Egil Olai. Sammen flyttet de til Hirtshals året etter. Det var han som tipset Liv Bente om Svein-Magne Pedersen. Han hadde selv blitt helbredet for rundt ti år siden. I mange år hadde han slitt med epilepsi og fikk ofte anfall. I begynnelsen av 1990 hadde Svein-Magne Pedersen møte i Stord. Møtet varte lenge, for Egil Olai kom langt bak i forbønnskøen. Rundt midnatt måtte han dessverre reise uten å ha fått forbønn, fordi den siste bilfergen skulle dra.

– På veg til kaien kom plutselig Guds kraft over meg, og jeg følte at jeg måtte tilbake på møtet. Mine venner trodde jeg var gal som ble igjen, men jeg kunne bare ikke dra. Det angrer jeg ikke på. Tilbake på møtet fikk jeg endelig forbønn. Tiden etter begynte det å gå lengre tid mellom hvert anfall. I dag er det flere år siden det siste, sier han.

Da Pedersen kom til Billund 22. februar i år, anbefalte Egil Olai sin kone om å dra for å få forbønn. Sammen dro de sørover med godt mot. Astmamedisinene lot Liv Bente bli liggende hjemme i tro for et mirakel.

Helbredet ved et blikk

Møtet med Pedersen ble holdt i Billund Center, og mange mennesker hadde møtt opp. Mot slutten av møtet så plutselig Pedersen på henne.

– Da jeg møtte blikket til Pedersen, kjente jeg plutselig en varme i brystet og i magen. Jeg kjente det ble lettere å puste. Litt senere på kvelden ble det min tur for personlig forbønn. Da kjente jeg at lungene ble helbredet. Jeg kunne puste normalt. I tiden etter har jeg vært i fin form, og jeg nærmest løper til butikken når jeg skal handle. Nå kan jeg holde følge med mannen min når vi går turer.

Flere mirakler

Etter hvert som dagene gikk oppdaget Liv Bente at også andre plager var borte. Da hun fødte datteren sin for tolv år siden, fikk hun en rekke åreknuter på bena. Til tider gjorde de svært vondt, og føttene var stadig kalde. De siste åtte månedene hadde åreknutene vokst drastisk, og smertene hadde økt. Legene hadde planer om å operere.

– Etter at Pedersen ba, gikk hevelsene ned, og jeg har ikke hatt vondt i føttene nå. I tillegg er de ikke kalde lenger, men varme. Jeg var hos legen, men han sa jeg ikke trengte operasjon nå. Liv Bente har også merket at allergien er forsvunnet.

– Vi har en hage med både plomme – og epletrær, samt bjørk, or og hassel. Før ble jeg tett i nesa og tårene rant, men nå merker jeg ingen reaksjon. Også allergien mot reker, krabbe og ulike krydder er borte, forteller hun. Men Gud hadde også mer å gi av sin nåde til Liv Bente. Hele livet hadde hun vært plaget av uregelmessig hjerterytme. Hjertet kunne til tider hoppe over fem–seks slag, noe som var ubehagelig. Nå er også hjerterytmen helt fin.

– Jeg har også slitt med for lavt blodsukker hele livet. Det gjorde at jeg måtte spise ofte. Vekten min gikk opp og ned hele tiden. Etter forbønnen i Billund kan jeg spise normalt. Også nyresmertene jeg har slitt med i lang tid er forsvunnet. I tillegg er det andre plager i kroppen som jeg kjenner Gud er i ferd med å ta seg av. Det er fantastisk hva Gud har gjort. Jeg er en ny person. All ære til ham, sier Liv Bente jublende glad.

GLAD: Ektemannen, Egil Olai Sjo, kunne glede seg over en frisk kone. Selv ble han god for epilepsi etter forbønn av Pedersen på Stord på begynnelsen av 1990-tallet.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15