Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
13 millimeters beinsplint forsvant

AKTIV: I 18 år var Fred Olsen fra Lødingen sterkt redusert i foten på grunn av en ulykke. I 1997 ble han helbredet ved forbønn av Svein-Magne Pedersen. Nå jobber han, trener, går fjellturer og driver med både kajakk, dykking, sykling og fitness uten plager. FOTO: Privat
I 18 år gikk Fred Olsen med en løs beinsplint i foten, noe som førte til store smerter. Legene fant ikke ut av problemet, men under et møte på Sjølyst i 1997 ble han helbredet.

En vårdag i 1979 var Fred Olsen ute og kjørte med motorsykkelen på en vei i Bø i Vesterålen. Plutselig kom det en hindring i veien, og han havnet i grøfta. Olsen fikk sykkelen over foten, noe som gjorde svært vondt. Likevel klarte han å kjøre hjem. De kommende årene skulle likevel vise seg å bli svært smertefulle for Olsen.

– Det gjorde stadig vondt i foten, og hver gang jeg belastet den, hovnet den opp og ble betent. Jeg jobbet på båt og som handelsreisende, og foten var smertefull og hindret meg mye i arbeidet. Legen mente jeg var for god til å bli uføretrygdet, men for dårlig til å jobbe mye. Han prøvde å finne ut av problemet, men fant ikke noe svar.

I 1985 var Olsen i militæret. På sykehuset der fant legen ut at han hadde et avslitt leddbånd. Olsen ble etter hvert operert, men ble likevel ikke bedre.

– Det var helt forferdelig. De neste tolv årene besto av mange problemer. Jeg var ut og inn til kontroller, gikk på smertestillende, var sykemeldt, og var i liten fysisk aktivitet. Jeg hadde alltid vært en aktiv mann innenfor ulike idretter og likte å ferdes i naturen og fjellet. Nå var det slik at jeg måtte vurdere antall steg hver dag for å begrense belastningen. Livet var derfor veldig frustrerende.

Ble sjokkert

I 1997 var Olsen desperat etter hjelp og beskriver seg selv som både rådvill, desorientert og fortvilet. Hva skulle han gjøre, og hvordan kunne han få hjelp? Ved en tilfeldighet så han en annonse i Aftenposten om at Svein-Magne Pedersen skulle ha mirakelmøte på Sjølyst i Oslo.

– Jeg visste hvem han var, og min mor hadde pratet en del om ham, men jeg hadde lite erfaring med kristen virksomhet og i hvert fall ikke helbredelse.

Olsen bestemte seg likevel for å dra. Det var et stort møte og mye folk. Til og med TV2 var der for å lage en reportasje. Olsen begynte å få kalde føtter og vurderte å reise hjem, men bestemte seg for å bli med på møtet.

– Foran meg i køen sto det ei dame som hadde kronisk leddgikt og gikk med krykker. Da han ba for henne, så jeg hvordan ryggen rettet seg opp, og hun kunne gå uten krykker. Det sjokkerte meg, men snart ble jeg enda mer overrasket. Da Svein-Magne Pedersen ba for meg, kjente jeg en varme nedover foten, og smertene forsvant. Dagene etter var foten fortsatt god.

Slapp operasjon

Noen dager før møtet med Pedersen på Sjølyst hadde Olsens fastlege sendt ham til en spesialklinikk i Oslo. Her ble det gjort nye undersøkelser, og etter mange år med famling i blinde var det endelig en lege som fant ut årsaken til smertene i foten.

– Legen fant et løst fragment i foten på 13 millimeter. Det skapte irritasjon for nerver og blodårer. Jeg fikk derfor time for operasjon.

Selv om smertene i foten nå var borte etter forbønnen, valgte Olsen likevel å møte opp til operasjonstimen, slik at legen kunne kontrollere benet. Da legen gikk inn for å se på skaden, fant han ikke noe og ble meget forundret.

– Jeg fortalte ham hva som hadde skjedd. «Vi kan ikke overlate helsa vår til det åndelige», svarte legen, og prøvde å bortforklare det som hadde skjedd. Jeg vet at det var Gud som fikset foten. I 18 år hadde jeg gått rundt med plager, og de hadde ikke klart å hjelpe meg. Da er det Jesus som skal ha æren.

I årene etter har foten vært helt fin. Han både jobber, trener, går fjellturer og driver med kajakk, dykking og fitness. For en tid siden opplevde han også at Gud grep inn i livet hans.

– Jeg hadde slitt med en vond i nakke i nesten 15 år, smertene kom og gikk. I november 2012 ringte jeg derfor til forbønnstelefonen, og etter det har nakken vært god. Jeg er så glad for alt som har skjedd og vil gjerne fortelle mitt vitnesbyrd til alle. Alt for mange mennesker står med hodet i medisinskapet med en helt feil mentalitet. Vi trenger å opplyse mennesker om at Gud kan helbrede slik han gjorde med meg, avslutter Olsen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15