Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Svigerinnen ringte andaktstelefonen:
Jehovas vitne- Helbredet for dødelig leverkreft!

Ifølge sektens tro er det kun djevelen som helbreder syke i våre dager. Det trodde også den 39-årige kvinnen fra en bygd ved Kongsvinger. Hun var oppvokst med den læren. I sommer begynte døden å puste henne i nakken. Det var da hennes troende svigerinne tok affære!

Tekst: Svein-Magne Pedersen

Kvinnen vil helst være anonym, men vi kaller henne Anne. I februar i år begynte Anne å bli kvalm og slapp. Hun gikk til sin private lege. Han sendte henne til Kongsvinger sykehus. Her ble det tatt flere prøver, men legene forstod ikke hva som var galt. Anne ble sykemeldt. Hun ble dårligere utover våren og sommeren. En dag i juli ble hun grundigere undersøkt ved sykehuset. Blant annet ble det tatt CT-røntgen av leveren. Prøvene ble sendt til Radiumhospitalet i Oslo. Et par uker senere kom den dårlige nyheten: Leveren var full av kreft. Bildene viste flere tre-fire centimetere store cyster. Kreften var kommet så langt at helbredelse ikke var mulig. "Vi gir deg fra to til åtte år å leve," var legens dystre konklusjon. Hun kunne riktignok få cellegift og strålebehandling som kanskje kunne forlenge livet noe.

Svigerinnen ringte

Den dødssyke Anne sank sammen i sorg og depresjon. Alt håp var ute. Forbønn for syke var ikke mulig for henne som var aktivt Jehovas vitne. Gud helbreder ikke syke i vår tid - den slags kommer fra djevelen, hevder sekten i sitt blad Vakttårnet. Siden foreldrene var Jehovas vitner, forble også hun tro mot deres lære.

Den 9. august skulle Anne tilbake til Kongsvinger sykehus for å ta nye bilder av leveren. Legene ville også prøve å finne ut hvor kreften hadde sitt utspring. Prøvene ville igjen bli sendt til Radiumhospitalet for undersøkelse. Dagen før, den 8. august klokken åtte om kvelden bestemte hennes troende svigerinne (som er pinsevenn) seg for å ta et steg i tro. Siden det ikke nyttet å foreslå forbønn, bestemte hun seg for å ringe Misjonen Jesus Legers andaktstelefon (820-75080). Hennes syke svigerinne var totalt uvitende om det hun gjorde. Andaktstelefonen surrer og går dag og natt, og mulighetene til å få forbønn er derfor alltid til stede. Mens hun lyttet til andakten og forbønnen, tenkte hun på Anne og hennes familie som hadde det veldig vondt på denne tiden.

"Du er frisk!"

Onsdag den 9. august dro Anne til Kongsvinger sykehus. Her ble det tatt flere prøver. Hun måtte også ta CT-røntgen. Prøvene ble straks sendt til Radiumhospitalet for å bli nøye undersøkt. Fredag den 11. august kom resultatet av prøvene til sykehuset i Kongsvinger. Legen som hadde undersøkt henne, fikk først lese resultatet av prøvene. Brevet fra Radiumhospitalet slo fast at det ikke lenger fantes antydning til kreft i leveren.

Alle cystene var kommet bort uten behandling av noe slag! Legene der hadde ingen anelse om hva som var skjedd. Anne hadde time på sykehuset onsdag den 16. august.

Hennes lege var så begeistret over resultatet at han tok med seg papirene for å dra hjem til henne samme dag som han fikk resultatet. Han dro så hjem til henne klokken halv elleve om kvelden med verdens beste nyhet.

Legen dro fram brevet fra Radiumhospitalet og sa begeistret: "Jeg har gode nyheter til deg. Undersøkelsene fra Radiumhospitalet slår fast at du er hundre prosent frisk! Vi har ikke peiling på hva det er som har skjedd med deg, men frisk er du!"

Anne ble stående å måpe. Det tok en tid før det gikk opp for henne hva som virkelig hadde skjedd.

Dagen etter dro Anne bort til sin troende svigerinne for å fortelle om de gode nyhetene. Da fikk hun høre om den egentlige årsaken til hennes helbredelse:

"Dagen før du var på sykehuset for å ta nye prøver, ringte jeg til Misjonen Jesus Legers forbønnstelefon. Her ber Svein-Magne for syke. Det er Jesus som har helbredet deg!"

Uttalelsen gikk imot hennes lære, men plutselig begynte det å gå opp for henne: Den onde Satan kunne vel ikke gjøre noe så godt som å gi henne livet i gave. Å takke Satan for helbredelsen var hinsides all fornuft. Anne nikket ettertenksomt til sin svigerinne og sa: "Ja, jeg tror at Jesus har helbredet meg."

Frisk og sprek igjen

Anne har vært sykemeldt siden februar i år. I begynnelsen av september begynte hun på arbeid igjen, like frisk og sprek som før hun ble syk. "Nå er hun den samme livsglade kvinnen som hun alltid har vært," sier hennes svigerinne glad på telefonen.

Men nå har hun trolig fått et nytt problem å hanskes med: Hvis Jehovas vitner tok feil på dette punktet, hva med de andre særmeningene som kan få langt større konsekvenser enn fornektelsen av at Jesus helbreder i dag?

Hvem tør snakke om placeboeffekt?


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15