Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklene i mitt liv

Hofteslitasje
For noen år siden var du i Talvik. I ti år hadde jeg hatt smerter i den venstre hoften. Jeg var hos legen. Han ga meg smertestillende tabletter. Det var sikkert slitasje. Jeg har arbeidet i helsevesenet i 30 år, og har løftet tungt mange ganger. På møtet ba du for den vonde hoften min. Etter noen dager forsvant smertene. Siden da har jeg vært god!

Mange år med dårlig rygg
Jeg hadde hatt en dårlig rygg i mange år. En gang for nærmere ti år siden var det så ille at jeg måtte ta drosje til en spesialist, men han ville ikke hjelpe meg. I min fortvilelse ringte jeg til deg. Jeg visste ikke annet råd enn å gjøre det. Du ba for meg og sa: «I Jesu Kristi, nasareerens navn, jeg ber at du tar bort ryggsmertene.» Da jeg våknet neste morgen, var jeg frisk. Nå har jeg verdens beste rygg.

Hjerteflimmer
For et halvt år siden ba du for min mors hjerteflimmer. Hun hadde hatt denne lidelsen i 20 år. Etter at du ba, kom hjerteflimmeret bort. I løpet av det siste halve året har hun ikke hatt hjerteflimmer. Hun er veldig glad for det.

Slapp operasjon i skulderen
En i vår familie ble helbredet for en vond skulder og en vond arm. Mannen hadde fått slitasje i skulderen. Han var satt opp til operasjon, men så ringte han til deg og fikk forbønn. Gud helbredet ham og han slapp å bli operert.

Helbredet på Alternativmesse
I fem-seks år plagdes jeg med eksem på armene, hendene og håndbaken. Jeg hadde mye verk og kløe på grunn av eksemen. For et par år siden hadde du en stand på Alternativmessen på Lillestrøm. Du ba for meg ved standen. Mens du ba, dirret det i kroppen. Etter dette kom eksemen bort, og jeg var helbredet.

35 år med hjerteflimmer
Jeg hadde hatt hjerteflimmer siden 1975. En dag fikk jeg et stort anfall. Kona ringte deg, og du sendte meg et brev. Jeg skulle på sykehuset dagen etter for å få elektrosjokk. Da jeg åpnet brevet fra deg og begynte å lese det, kjente jeg en varme som strømmet inn i kroppen. Det ble så varmt i brystet at jeg trodde at jeg hadde fått indre blødninger. Jeg kjente at pulsen raste avgårde. Så kjente jeg ikke pulsen i det hele tatt, men den var nok der. Så slo hjertet normalt. Etter denne opplevelsen ble jeg helbredet for hjerteflimmer.

Slitasjegikt
I tre–fire år plagdes jeg med slitasjegikt i fingre og knær. Jeg var til mange utredninger hos leger. Konklusjonen var at jeg hadde fått slitasjegikt. Dette fikk jeg medisin for. Men den dempet kun smertene. En dag for halvannet år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for denne lidelsen. En knapp uke senere var jeg god for slitasjegikten. Siden da har jeg vært frisk. Medisinene har jeg kuttet ut.
Hofteslitasje
Jeg har blitt helbredet flere ganger gjennom din forbønn. For to år siden gikk jeg med en vond hofteslitasje. Jeg ringte til deg og fikk forbønn. To dager senere var hofta god. Siden da har den vært god.

Snorking og dårlig ånde
Min mann pleide å snorke om natten. Dessuten plagdes han med dårlig ånde. Jeg ringte deg og du sendte meg en salveduk. Den la jeg under hodeputa hans en natt. Da han våknet den neste morgen, var han kvitt dårlig ånde. Snorkingen avtok etter hvert. Etter noen uker var den kommet helt bort. Dessuten har han fått en jevnere pust. Han har snorket minst 20 år. For å ta knekken på den dårlige ånden har han brukt flere typer skyllemidler uten at det hjalp. Det er to år siden han ble kvitt dårlig ånde og snorking. Han er fremdeles like god. Det er helt supert!

Kreften kom bort
Jeg kjenner en mann på 35 år som fikk prostatakreft med spredning til lunge og lever. Han fikk cellegift. Han skulle opereres, men det trengte han ikke. Da legene undersøkte ham, var all kreften kommet bort. Mannen er blitt erklært frisk. Han tror at det er Gud som har helbredet ham. Han ringte flere ganger til deg og fikk forbønn. Legene var overrasket over resultatet.

Forkalkning på øynene
Jeg var hos øyenlegen for en måned siden. Han fant ut at jeg hadde fått forkalkning på begge øynene. Han skrev det i brev til optikeren. Jeg har sett dårlig i mange år. Før jeg dro til optikeren, ringte jeg til deg og fikk forbønn. Det er nå 14 dager siden. Optikeren tok flere bilder av øynene. Han fant ingen forkalkning på øynene. Før så jeg uklart når jeg leste, men etter at du ba for meg, leser jeg alle de fire bøkene jeg har kjøpt av deg. Synet blir ikke uklart selv om jeg leser mye. Gud helbredet meg gjennom din bønn. Jeg er 88 år gammel.

Såret ville ikke gro
Min mann hadde et sår på det høyre beinet som ikke ville gro. Det hadde han hatt i fem år. Det kom og gikk og var veldig vondt. For sju uker siden ba du for ham på telefonen. Etter det ble han bedre og bedre. Plutselig en dag oppdaget han at såret var kommet bort.

Urinveisinfeksjon – «Holmgang»
Legen tok en urinprøve og fant ut at jeg hadde fått urinveisinfeksjon. Han skrev ut en resept på medisin til meg, men jeg nådde ikke apoteket den dagen. Jeg hadde store smerter. De ble verre og verre utover dagen. Denne oktoberkvelden i 2002 var du på «Holmgang». Mens du ba for syke på programmet, la jeg hånda mi på skjermen. Jeg kjente ingenting, men ble helt god den kvelden. Smertene forsvant momentant!

30 år med leddsmerter og forkalkning
Siden jeg var 20 år har jeg arbeidet som hjelpepleier. Alt da begynte jeg å kjenne smerter i nakke, skuldre og albuer. I tillegg var jeg ofte sliten og trett og hadde hodepine. Etter hvert fikk jeg slitasje på grunn av yrket. Musklene var som en buestreng, for jeg arbeidet under press. Røntgenbilder viste også at jeg hadde fått slitasje i virvlene i nakken på grunn av yrket. Dette ble verre med årene. Jeg er nå 50 år og har arbeidet i 30 år som hjelpepleier. En aprildag i 2012 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter det kom smertene bort etter hvert. Nå er jeg blitt god for alt det som plaget meg.

Plattfot hele livet
Som ung brydde ikke legene seg om at jeg var plattfot. Men kiropraktikeren sa: «Oi, du har jo plattfot!» Han fortalte meg at jeg ville komme til å få ryggsmerter senere i livet. Etter en tid fikk jeg innleggssåle. Det hjalp noe mot smerter i beina. Å gå uten innleggssåle gjorde veldig vondt. For et år siden var jeg på møte på en Mirakellørdag. Jeg fortalte deg at jeg hadde plattfot. Du satt på en kontorstol rett foran meg på første benk. Du satte dine føtter over mine mens du ba for plattfoten. Etter at du hadde bedt for meg, satte jeg meg på plassen min nede i salen. Så gikk det fem minutter. Med ett kjentes det et merkelig trykk under fotbladene. Det føltes som om jeg hadde tre-fire innleggssåler i skoen og at noe jobbet inne i føttene mine. Jeg tok av meg skoene – og da så jeg det. Jeg hadde fått en fin bue under begge beina. Jeg viste det til en dame som satt ved siden av meg. Hun fikk sjokk da hun så hva Gud hadde gjort. Nå har jeg ikke lenger smerter i beina. Gud har gitt meg to nye bein!

Helvetesild
Jeg hadde smerter i halve hodet. Legen kunne fortelle at jeg hadde fått helvetesild. Du ba for meg på telefonen. Etter det ble jeg bedre og bedre. Etter kort tid ble jeg helt god.

Kvitt astma på senteret
I 1996 fikk jeg astma. Da hadde jeg gått med dårlig pust i ett år før jeg tok kontakt med lege. På sykehuset i Tønsberg konstaterte legen at jeg hadde fått astma. Det var slitsomt å gå i bakker og trapper. Flere netter i uka fikk jeg hosteanfall. Det føltes ut som om jeg ville kveles. Da måtte jeg sette meg opp i sengen og hoste. På en Mirakellørdag i april 2012 fikk jeg forbønn av deg. Mens du ba for meg, kjente jeg en kald luft som strømmet inn i lungene mine. Jeg hadde lenge vært plaget med slim i luftveiene. Det forsvant momentant. Straks kunne jeg puste normalt, og jeg var kvitt astmaen. En måned senere dro jeg til legen. Jeg spurte ham om han kunne finne ut om jeg hadde astma. Her måtte jeg puste gjennom en pustemaskin. Legen lyttet på meg. Da han var ferdig, var han sjokkert, og spurte om jeg trodde på helbredelse. Legen hadde funnet ut at jeg ikke hadde astma lenger. Jeg svarte at jeg trodde på forbønn og fortalte hva som hadde skjedd. Siden da har jeg ikke brukt astmamedisiner, for legen sa at jeg kunne slutte med medisiner. Nå sover jeg godt og nyter livet.

Skulle amputere ei tå
Min bror hadde et sår på ei tå som ikke ville gro. Legene snakket om at de kan hende måtte amputere den. Jeg ringte til deg og fikk forbønn for tåa. Straks begynte såret å gro. Da legevisitten kom dagen etter, hadde såret begynt å gro. Nå trenger han ikke lenger å amputere tåa.

Kvalmen kom bort
Hver gang jeg tok bussen ble jeg kvalm. Dessuten fikk jeg smerter i øynene og ville besvime. I tre-fire år hadde jeg det slik. Så en dag bestemte jeg meg for å ringe til deg. Du ba for meg på telefonen og sendte meg en salveduk. To-tre dager senere var jeg blitt god. Jeg tok til og med en busstur gjennom Europa sammen med pensjonistvenner. Kvalmen var kommet bort og har ikke vært der siden.

– Min sønn hadde vonde knær
Min sønn gikk mange år med vonde knær. Det var så vondt noen ganger at han måtte sitte i en spesiell stilling. Han ville ikke gå til lege med sitt problem. Kanskje var det slitasje, for han har vært maskinist på en båt i mange år. Jeg fortalte ham at jeg skulle ringe til deg. Noen dager etter at du ba for ham, spurte jeg: «Hvordan går det med knærne dine?» Han svarte «Jeg har ikke smerter der lenger.» Da sa jeg: «Jeg har ringt til Svein-Magne.» Han svarte: «Å, har du det.» Det er nå tre år siden han ble helbredet. Siden da har han vært god.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15