Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ekteparet Følvik:
– Nå har vi begge friske lunger

PUSTER GODT: Både Nelly (84) og Henry Følvik (87) fra Bodø hadde lungesykdommer i flere år, men etter forbønn av Svein-Magne Pedersen ble lungene rene og friske. FOTO: Anders Haukland
I begynnelsen av 1990 ble Nelly Følvik fra Bodø helbredet for astma. I 2012 opplevde ektemannen Henry at den kroniske bronkitten forsvant. Nå kan de begge glede seg over å ha friske lunger.

Som barn opplevde Henry Følvik (87) fra Bodø å få bronkitt. Heldigvis vokste han av seg sykdommen etter noen år, men i 1984 fikk han det tilbake igjen.

– Jeg måtte ta to medisiner på morgenen og en på kvelden. Medisinene var til god hjelp, og jeg var ikke så plaget i hverdagen. Dersom jeg ikke tok medisinene ble jeg meget andpusten og det pep i lungene, sier Henry.

Det spesielle var at også kona, Nelly (84), hadde en lungesykdom, nemlig astma.

– Nelly brukte astmaspray hver dag, og ble fort tungpustet. Hun var også allergisk mot katt og hund. Det medførte at vi dessverre måtte kvitte oss med vår egen hund, forteller Henry.

Forbønn i Saltdalen

På 1990-tallet disponerte Svein-Magne Pedersen et kontor i Saltdalen, der folk kunne komme og få personlig forbønn. Henry hadde bestilt time, fordi han hadde en vond nakke. Mens Henry fikk forbønn, satt kona ute i bilen og ventet. Da Pedersen var ferdig, spurte han etter kona til Henry. Han nevnte da astmaen til kona, og Pedersen inviterte også henne inn på kontoret. Med det fikk også Nelly forbønn.

– Fjorten dager gikk, og plutselig oppdaget Nelly at hun var blitt frisk. Hun kastet alle medisinene, og siden har hun hatt gode lunger. Det var fantastisk! sier Henry glad.

Forbønn i Bodø

Men lungehistorien stopper ikke der, for også Henry skulle få oppleve et mirakel. Rundt 20 år senere var ekteparet på besøk i Familiekirka i Bodø. Det skjedde 13. oktober i 2012 da Svein-Magne Pedersen hadde helbredelsesmøte i byen. Dessverre fikk ekteparet en plass langt bak i forbønnkøen, men heldigvis var det ei snill dame som byttet plass med dem. De måtte likevel vente til midnatt før det ble deres tur for bønn.

– Da Pedersen ba for meg, kjente jeg en varme, men ikke noe mer. Det var først etter to uker at jeg oppdaget at lungene virket så friske. Jeg kuttet ut medisinene, og i tiden etter har jeg ikke kjent noe mer til bronkitten. Like før jul i 2012 var jeg til røntgen på sykehuset. Da fant legen ut at lungene var rene og friske. Gud er god! Nå har vi begge friske lunger, sier Henry Følvik fornøyd.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15