Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Harry Andersen røykte i 50 år:
Bønn knekte røyksuget

RØYKFRI: I 50 år var Harry Andersen fra Torp bundet til røyken. Etter forbønn av Svein-Magne Pedersen forsvant røyksuget. Nå har han vært fri siden 2005. Her er han avbildet sammen med kona Paula. FOTO: Privat
Etter 50 år med tobakksrøyking forsvant plutselig røyksuget for Harry Andersen fra Torp.

Harry Andersen er opprinnelig fra Tromsø, men har de siste 30 årene bodd på Torp mellom Sarpsborg og Fredrikstad. I slutten av tenårene begynte han å røyke tobakk.

– Det startet med litt smugrøyking bak hytta. Da jeg begynte å jobbe som sjømann, økte mengden betraktelig. På den tiden var det ingen som snakket om hvor skadelig det var, og i tillegg var det svært billig, sier Harry.

I løpet av de neste 50 årene røykte Harry hver eneste dag. Ofte reiste han til Sverige for å kjøpe billig tobakk. To og en halv pakke i uka var normalt inntak. I løpet av årene fikk han også problemer med bronkiene.

– Jeg prøvde å slutte mange ganger, men det holdt bare i tre til fire uker. I løpet av femti år med tobakksrøyking, klarte jeg kun én gang å være røykfri i et halvt år. Det var rett og slett umulig. Jeg prøvde også mange ganger å få forbønn, men det hjalp ikke.

Fikk forbønn

Rundt 2005 skulle han og kona til Sverige for å handle tobakk. På hjemveien tok de turen innom Halden der Svein-Magne Pedersen hadde møte. Her fikk Harry forbønn for bronkiene. På slutten av året holdt Pedersen også møte i menighet Zoe i Fredrikstad.

– Ved en tilfeldighet nevnte kona røykevanene mine. Jeg syntes det var litt dumt, for jeg fikk jo litt dårlig samvittighet. Pedersen sa heldigvis ikke noe og vi gikk hjem.

Noen uker gikk, og Harry tenkte ikke noe mer over situasjonen. Ei dame spurte om hvilket nyttårsforsett han hadde. Harry svarte at han i hvert fall ikke skulle prøve å kutte røyken. Det var og ble en umulig snublesten i livet. Kort tid etter skjedde det likevel noe spesielt.

– Jeg satt og drakk morgenkaffen og tente meg en røyk. Det rare var at den smakte forferdelig. Jeg rullet en ny, men også den smakte vondt. Jeg trodde det hadde kommet noe rart oppe i pakken som hadde ødelagt tobakken, men jeg kunne ikke se noe. Senere på dagen tente jeg en ny røyk, men tilstanden var den samme. Jeg hadde rett og slett ikke lyst på røyk lenger.

Røyksuget lot vente på seg også de neste dagene. Da tenkte Harry at han like gjerne kunne slutte. Kort tid senere spurte kona om han hadde sluttet å røyke.

– Jeg fortalte om situasjonen, og hun sa jeg kunne takke Svein-Magne Pedersen for det. Da kom jeg på forbønnen i Fredrikstad, og jeg forsto hva som hadde skjedd. Siden jeg tok min siste røyk i 2005, har jeg aldri kjent antydning til røyksug.

Holdt på å dø
Andersen forteller at han også ved en annen anledning opplevde Guds hjelp i livet. Det var for noen år siden, da han fikk struma. Typiske symptomer på struma, er at man får en eller flere klumper på halsen. Mange får også pusteproblemer, feber, høy puls, vekttap, skjelving på hendene og problemer med å svelge.

Klumpen som Andersen måtte fjerne lå vanskelig til, og situasjonen ble derfor meget alvorlig. Legene sa det var femti prosent sjanse for at han ville overleve operasjonen. Utover dagen ble han operert, men tilstanden hans ble stadig dårligere.

– Jeg ville ikke våkne, selv om de hadde kuttet medisinen. Legen sa til min kone at situasjonen var alvorlig. Senere på dagen ringte hun derfor til Pedersen. Dagen etter møtte hun sykepleierne ved sengen min. De sto med alvor i blikket og sa: «Dette ser ikke bra ut.» I samme øyeblikk slo jeg opp øynene og smilte til min kone. De ble helt forbauset, og stimlet sammen rundt sengen min. Jeg sovnet etter hvert igjen, men utover dagen ble situasjonen stadig bedre. Bønnens kraft er stor. Jeg er ikke i tvil om at Gud grep inn, og jeg takker Svein-Magne for forbønn og det som har skjedd.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15