Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i ditt liv

Helbredet på flyplassen

Min sønn traff deg på flyplassen i Bodø for fem-seks år siden. Du ba for det vonde kneet hans. Han ble god.

Kvitt angsten

Jeg kjenner en kvinne som ringte til deg for at du skulle be for hennes bror. Han hadde plagdes med angst en god stund. Han visste ikke om at han fikk forbønn. Men han ble momentant frisk for angst. Jeg vet ikke om hun har sagt det til ham at han fikk forbønn av deg.

Slo ryggen

Jeg er en pensjonert elektriker. I 1988 falt jeg og slo ryggen på en passasjerbåt. Etter dette ble jeg verre og verre. Like før påske i 2012 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter 14 dager kjente jeg stor forskjell. Den siste verken forsvant noen dager senere. Nå kan jeg gjøre arbeid som jeg ikke har kunnet gjort på mange år. Ryggsmertene er kommet helt bort.

Mirakelsyn

En gang i 2012 var jeg på Mirakellørdag. Jeg satt på første benk og ventet på å få forbønn av deg. Mens du ba for en kvinne som satt ved siden av meg, så jeg plutselig et lys på gulvet der framme. «Kjære folk, hva er dette?» tenkte jeg med meg selv. Lyset var grått med flere nyanser. Det beveget seg hele tiden på gulvet foran de som satt på første benk og lignet på nordlyset. Jeg dunket borti mannen som satt ved siden av meg, men han så ingenting. Lyset kom rundt min vonde venstre fot. Jeg kjente prikking da dette lyset beveget seg oppover foten. Den ble helbredet. Mens du ba for de syke, ble du innhyllet i dette lyset. Jeg tror at dette lyset representerte Den Hellige Ånd. Det var kraft i haugevis. Den Hellige Ånd bestemte hva som skulle skje. Jeg fikk veldig respekt for ham.

Helbredet i Telefonkirken

I flere år hadde jeg hatt tannkjøttbetennelse. Det gjorde veldig ubehagelig og vondt. En onsdag kveld for en tid siden ringte jeg Telefonkirken din. Under møtet fikk du et kunnskapsord til en av oss som var i kirken. «Her er det en som har tannkjøttbetennelse,» sa du. Jeg sa at det var meg. En annen ga seg også til kjenne. Du ba for oss. Siden da har jeg ikke kjent noe til tannkjøttbetennelsen.

Tre kuler i hodet kom bort

I 30–40 år gikk min venninne med tre fettkuler i hodebunnen. De vokste med årene og ble etter hvert synlige, for de stakk ut gjennom håret hennes. En dag ringte hun til deg og fikk forbønn. Kort tid senere våknet hun en morgen og klødde seg i hodet. Da oppdaget hun at kulene var kommet bort. Helbredet for dårlige nerver I ett år led jeg av depresjon. Jeg pleide å ta medisin mot depresjon. For et halvt år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Like etter at jeg fikk forbønn ble jeg frisk. Jeg ble kjempebra! Nå trenger jeg ikke lenger å ta medisin mot depresjon. Det er så deilig å være kvitt nerveproblemer.

91-åring helbredet på Visjon Norge

Min mor på 91 år så deg på Visjon Norge for kort tid siden. Hun led av kneslitasje. Mens du ba for syke under ditt program «Miraklet er ditt», la hun hendene på de slitte, vonde knærne sine. Slitasjesmertene kom bort litt etter litt. Hun er så glad for at Gud helbredet henne.

Nakkesleng i 30 år

For 30 år siden ble jeg påkjørt bakfra og fikk nakkesleng. Røntgenbildene viste nakkesleng. Jeg hadde hodepine hver dag alle disse årene. Hvis jeg brukte armene, fikk jeg hodepine dagen etter og måtte ligge i en eller to dager. Bare kiropraktikeren kunne hjelpe meg. En behandling hos ham lettet på smertene. Jeg var ofte syk på jobb og måtte noen ganger sendes hjem med Falken. I 2007 ringte jeg til Telekirken en onsdag kveld. Der ba du for meg. Jeg merket at noe skjedde den kvelden. Jeg ringte Telekirken tre ganger. Siden da har jeg ikke kjent noe til nakkeslengen. Nå kan jeg bruke armene uten å kjenne noe smerter etterpå. Dette er bare herlig!

Beinskjørhet

Legene sa at jeg hadde fått beinskjørhet. Hver morgen spiste jeg en tablett mot beinskjørhet, men den tok ikke bort smertene. Om natten gikk det bra, for da lå jeg stille. Jeg ringte til deg og fikk forbønn. Dagen etter var jeg smertefri. Nå kan jeg bøye og tøye uten at det gjør vondt. Jeg har fremdeles en kroket rygg, men jeg kjenner ikke lenger noe til smertene. Det er nå fire-fem år siden jeg fikk beinskjørhet. For en måned siden ble jeg kvitt smertene som kom av beinskjørhet.

30 år med pollenallergi

Min datter hadde hatt pollenallergi i 30 år. Hun pleide å få hevelse rundt øynene og var plaget med slimhinner. Våren og sommeren var veldig plagsom for henne. Hun pleide å ta medisin mot pollenallergi. For to-tre år siden tok min datter kontakt med deg og fikk forbønn for pollenallergien sin. Nå er hun kvitt denne lidelsen. Hun har aldri opplevd våren som i år. Hun stråler av glede, helt frisk av pollenallergi. Nå tar hun ikke medisin lenger.

30 år med eksem på hendene

Min datter på 35 år hadde hatt eksem på hendene siden hun var fire-fem år gammel. Det ble verre og verre med årene. For to-tre år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for henne. Du sendte henne også en salveduk. Etter noen måneder begynte hun å bli bedre og bedre. Min datter la salveduken under hodeputen. Til slutt ble hun helt god, og har vært det siden. Hun har fortalt mange om denne helbredelsen.

Melkeallergi og kolikk

Min datter på fem år hadde melkeallergi og kolikk. For en tid siden ringte jeg til deg og ba om forbønn for disse plagene. Du sendte en salveduk til henne. Den la jeg under hodeputen hennes. Like etter at jeg ringte til deg ble hun bedre og bedre for hver dag, og til slutt ble hun helt god. Hun ble kvitt både melkeallergi og kolikk. Nå drikker hun melk uten å få allergireaksjoner.

Parkinson
Jeg har hatt Parkinson i 14 år og var stiv og støl. Den 9. juni 2012 var jeg på Mirakellørdag på senteret ditt i Vennesla. En venn av meg kjørte meg til sentret denne lørdagen. Mens du ba for meg, ble jeg varm i ryggen. Etter at du ba for meg, er jeg blitt bedre og bedre. Hver morgen bruker jeg å heise meg opp fra sengen fra en talje i taket. Men i morges sto jeg opp av sengen uten problemer, som om jeg aldri hadde vært syk.

Kvitt angst for å fiske

Min bror holdt på å drukne under en fisketur for ti år siden. Siden da har han hatt angst for å dra på sjøen. Derfor solgte han fiskebåten sin. En dag ga jeg ham en av dine salveduker. Han ble så trygg at vinterfisket gikk i boks. Han har leid seg en båt og driver fiske med denne båten.

To skygger på levra

Jeg var til en legesjekk på sykehuset. Da fant legene to skygger på levra. Jeg kontaktet deg, og du ba at disse skyggene skulle komme bort. Tre uker senere skulle legene finne ut hva som feilte meg. Nye røntgenbilder viste at alt var blitt fint. Jeg har fortalt mange om dette miraklet. Legene sa at de ikke forsto noe av dette.

Svettet i fem år

For fem år siden begynte jeg å få en unormal svetting. Legene sa at medisinen jeg tok ikke hadde noe med svetting å gjøre. Jeg hadde «hypersvetting»: Jeg svettet hver dag på tærne, i ansiktet og hender og hele meg. Det rant fra ansiktet. Jeg måtte dusje annenhver time. Jeg brukte mange penger på deodoranter for å hindre svettelukt. Dette hindret meg sosialt. Jeg isolerte meg fra folk og var ensom. Så en dag fant jeg på å ringe til deg. Du ba at svettingen skulle forsvinne i Jesu navn. Fra da av ble jeg bedre og bedre for hver dag. Etter en måned var jeg helt god. Det er nå et år siden jeg ble helbredet for denne plagsomme svettingen. Jeg trenger ikke å dusje flere ganger om dagen heller. Gud har gitt meg et mye bedre liv enn det jeg hadde. Nå nyter jeg et godt sosialt liv blant mange mennesker.

Kronisk lungebetennelse

Jeg var plaget med kronisk lungebetennelse og lå ofte på sykehus. Jeg var aldri helt god, men hostet hele tiden i fire år. For en måned siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Da hadde jeg lungebetennelse. Den kom bort litt etter litt. Nå er jeg helt frisk og har vært god siden lungebetennelsen slapp taket. Hosten er kommet helt bort.

God for plattfot

Hele livet har jeg hatt plattfot. Det ble oppdaget i 7. klasse på folkeskolen. På denne tiden begynte jeg å bruke innleggssåle i skoene. Den var laget av stål. Disse brukte jeg i flere år. For et par uker siden var jeg på Mirakellørdag på senteret ditt i Vennesla. Du ba for min plattfot mens jeg satt på første benk. Du satte dine føtter oppå mine mens du ba. Noen dager etter at jeg kom hjem, oppdaget jeg at jeg hadde fått en fin bue under begge føttene. I går gikk jeg en tur ute i det fri. Nå går jeg annerledes. Trykket er nå på yttersiden av føttene. Slik var det ikke før. Ryggsmertene som kom på grunn av plattfoten, er kommet bort. Her om dagen var jeg innom løpslabben for å få sjekket føttene. Der kunne en mann fortelle meg at jeg ikke hadde plattfot. Jeg er så glad og takknemlig for det som har skjedd med meg.

Slitasje i skulderfestet

Jeg hadde fått slitasje og betennelse i skulderfestet på den venstre siden. Plagene kom etter mange år som sykepleier. Jeg ble undersøkt av kirurger på sykehuset i Arendal, men de sa at slitasjen lå for trangt til for å kunne opereres. En operasjon kunne gjøre vondt verre, sa de. Om natten måtte jeg legge hånda på en pute. Kortisonsprøyter hjalp bare litt. For vel ett år siden var jeg på senteret ditt i Vennesla. Der ba du for meg. Etter det ble jeg bedre og bedre. Til slutt var jeg god for slitasje og betennelse i skulderfestet.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15