Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
36 år med ryggplager:
Asbjørns ryggmareritt tok slutt på Mirakellørdag

SMERTEFRI: Etter 36 år med intense ryggplager, ble Asbjørn Johannessen helbredet på Mirakellørdag i 2011. – Jobben som elektriker var svært belastende for ryggen, og det verste var å stå i gardintrapp. Nå kan jeg jobbe uten smerter, sier han glad.
I 36 år slet Asbjørn Johannessen fra Jessheim med ryggplager og prolaps. Verken operasjon, sykemeldinger eller mengder med smertestillende var til særlig hjelp. I 2011 reiste han til Mirakellørdag, der Jesus gjorde slutt på smertene.

I 1975 jobbet Asbjørn Johannessen (62) på et stort cruiseskip som reiste rundt i Karibien. Der hadde han flere arbeidsoppgaver. En vinterdag i januar skulle han skifte ut noen store tepper i båten. De var ikke så tunge, men arbeidsstillingen ble svært belastende for ryggen.

– Jeg fikk plutselig voldsomme smerter i ryggen. De var så sterke at jeg ikke sov på en uke før skipet la til kai i Miami. Det eneste som lindret smertene var å gå forsiktig rundt.

I Miami dro han til en spesialist, men Johannessen ble etter hvert sendt hjem til Norge og sykemeldt i lengre tid. Hjemme i Norge ble det raskt konstatert at den ene ryggskiva var sprukket og glidd ut. I seks uker lå han på sykehuset med ryggen i strekk, som var vanlig behandling på den tiden. Ved hjelp av hvile og ulike ryggøvelser klarte han å komme seg tilbake på jobb. Utover 1980-tallet ble ryggen bedre, men han kjente stadig smertene.

Gråt av smerte

Etter flere år på sjøen utdannet han seg til elektriker og trivdes med det. En ny feilbelastning av ryggen skulle likevel få store konsekvenser for ham de neste årene.

– I 2001 skulle jeg løfte en dieselgenerator på 400 watt sammen med to andre kolleger. Den veide nærmere 300 kilo. Da jeg løftet generatoren, vrei jeg kroppen feil, og jeg kjente det smalt i ryggen. Året etter var jeg sykemeldt i lengre perioder og måtte bruke smertestillende.

Johannessen kom seg likevel tilbake til jobb denne gangen også. Han bet tennene sammen, for han trivdes godt i jobben. I 2005 var han dessverre uheldig igjen og fikk en ny smell i ryggen.

– Jeg skulle trekke noen kabler, noe som medførte nye ryggplager. Nå ble smertene virkelig ille. Jeg var sykemeldt i nesten tre måneder. På det verste spiste jeg fjorten paralgin forte om dagen. Ryggskiven presset på nerven, noe som ga meg isjiasplager, og jeg måtte stadig på toalettet. Jeg husker en natt hvor smertene var virkelig ille. Da lå jeg og holdt rundt kona, mens vi begge gråt av fortvilelse, forteller han. I 2006 mente legen det var nok med lidelser og ønsket å uføretrygde Johannessen.

– Ryggen din er helt utslitt. Du må belage deg på å ikke jobbe mer, sa hun, men Johannessen ønsket ikke å bli sittende hjemme, og fortsatte derfor i jobben som elektriker.

Fikk hjelp av kona

I 2007 skulle Johannessen flytte på en trafostasjon på jobben, og igjen slo ryggen seg vrang. – Ryggen var så ille at kona måtte hjelpe meg ut av senga og kle på meg buksa om morgenen. Hvis jeg skulle på do på natta, måtte hun følge meg dit. Når jeg kom hjem fra jobb, måtte jeg hvile ryggen. Jeg la meg ned på magen med en pute på gulvet. Hvis kona måtte ut en tur, var jeg nødt til å vente til hun kom hjem igjen for å komme meg opp.

Legen mente nå at operasjon var eneste utvei. Han tok flere røntgen – og MR-bilder, og to måneder etter lå han på operasjonsbordet på spesialistsykehuset Martina Hansens hospital i Bærum. Operasjonen resulterte i at de verste smertetoppene forsvant, men han ble allikevel ikke smertefri.

– Legen skrev etter hvert ut resept på morfintabletter. Det alvorlige var at jeg ikke visste hvor raskt jeg kunne bli avhengig av slike tabletter. Når jeg ikke tok slike tabletter mot ryggsmerter, fikk jeg feber og svettetokter. Kona mi, som jobber i helsevesenet, skjønte at jeg hadde abstinenser. Jeg var på vei til å bli narkoman, og hun sa fra. Heldigvis fikk jeg justert ned styrken på tablettene.

Smertehelvetet fortsatte likevel for Johannessen, og i 2010 vurderte legene ny operasjon. Planen ble etter hvert skrinlagt, fordi de mente at faren var stor for at ryggen kunne bli verre.

Momentant helbredet

I 2010 reiste Johannssen til Gol, der Svein-Magne Pedersen hadde møte. Der fikk han forbønn for ryggen, men den ble ikke noe bedre da, og dro litt skuffet hjem. Først den 29. januar i 2011 forsøkte han på ny og reiste den fem timer lange turen fra Jessheim til Mirakellørdag i Vennesla.

– Da jeg reiste, hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle bli helbredet. Mange hadde møtt opp, men jeg var heldig å få tidlig forbønn. Jeg kjente Den Hellige Ånd var sterkt til stede. Da Pedersen ba for meg, forsvant smertene momentant. Det føltes ut som en sval vind som blåste bort smertene, akkurat som om Herren selv blåste på meg. Jeg satt en stund i kafeen etterpå og nøt tilværelsen av en god rygg før vi reiste hjem igjen på kvelden. Da jeg kom hjem og fortalte hva som hadde skjedd, var det folk som nektet å tro det var sant, men de så raskt at det virkelig stemte.

Vitner om Jesus

Nå har det gått tre år siden Jesus reparerte ryggen til Johannessen, og han har ikke kjent noe til ryggsmertene. Han er nå 62 år og kunne ha førtidspensjonert seg, men det vil han ikke, for han er i fin form og trives i jobben som elektriker. Johannessen er også en frimodig person og vitner ofte til mennesker som Jesus der han ferdes. Mange har også fått høre rygghistorien. Johannessen har også vært til flere leger og reaksjonene har vært forskjellige.

– Fastlegen min synes det er bare fint og har ikke kommet med noen bortforklaringer. Hun har nok erfaring med helbredelse fra tidligere. De unge, hovmodige legene på sykehuset har reagert annerledes. Da jeg møtte en av dem, sa jeg til ham: – Herren klarte det som dere ikke maktet å fikse. Da så han på meg som om jeg skulle være gal. Jeg takker uansett Herren for det som har skjedd. Nå kan jeg nyte hverdagen uten ryggsmerter.

TV-GJEST: I januar 2014 besøkte Asbjørn Johannessen Mirakelsenteret i Vennesla. Da deltok han i tv-programmet «Miraklet er ditt» som sendes over store deler av verden. Flere millioner får nå høre hans vitnesbyrd om at Gud helbredet ryggen hans.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15