Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Fibromyalgi
I 16-17 år plagdes jeg med fibromyalgi. For to år siden ringte jeg til deg for å få forbønn. Da var jeg veldig dårlig. Litt etter litt forsvant sykdommen. Etter 14 dager var den omtrent kommet bort. Jeg er fremdeles nesten god for fibromyalgi.

Ufrivillig hoderisting
For fire-fem år siden våknet min mor om natta ved at hun ristet på hodet. På CT-undersøkelsen kunne legene ikke finne ut årsaken til ristingen. De kunne heller ikke hjelpe henne med denne lidelsen. Ristingen var veldig ubehagelig for henne. For ett år siden ringte hun til deg og fikk forbønn. En til to uker senere stoppet ristingen, og hun var blitt god. Da hadde hodet hennes ristet i tre-fire år.

Holdt på å dø av angina
På sykehuset i Volda fant legene ut at min datter hadde fått angina. Legene var redde for livet hennes og sendte henne med ambulansefly til sykehuset i Trondheim. Dagen før ringte jeg til deg og ba om forbønn for henne. Du ba for henne på telefonen. På sykehuset i Trondheim ble hun undersøkt. Der fant legene ut at hun ikke lenger hadde angina. Alle årene var åpne. Derfor sendte de henne hjem. Hun oppdaget at det ble så lett å puste. Det er nå ett år siden dette skjedde. Jeg fortalte henne senere at jeg hadde ringt til deg. «Oj, takk for det!» sa hun.

Pollenallergi
Jeg hadde hatt pollenallergi siden jeg var barn. Hver sommer hadde jeg problemer med pollen. Jeg måtte bruke medisin mot pollen. Det hjalp, men medisinen gjorde meg sløv. Alle testene jeg har tatt før viste at jeg hadde pollenallergi. I mai 2012 var jeg på Mirakellørdag på senteret ditt i Vennesla. Mens du ba for meg, kjente jeg at noe åpnet seg. Etter dette har jeg ikke hatt problemer med pollen. En ny test viste at jeg ikke lenger har pollenallergi. Den er kommet bort!

Fikk søvnen tilbake
I seks år hadde jeg dårlig søvn. Jeg begynte å få dårlig søvn da jeg sluttet å arbeide. Jeg likte ikke å ta sovetabletter, men et par ganger i uken måtte jeg ta en tablett for å få sove litt. Det hendte at jeg ikke sov noe hele natten. Den 25. august 2012 arrangerte du Mirakellørdag på senteret ditt i Vennesla. Der ba du for meg. Tenk, siden da har jeg sovet godt! Det er så godt å kunne få sove om natten, for da blir jeg mye mer opplagt om dagen. Min venninne ble så glad da hun fikk høre at jeg hadde fått søvnen tilbake. Det bobler av glede inne i meg!

Hadde for mye blod
Mannen min hadde for mye jern i blodet. Fire til seks ganger hvert år måtte han tappes for blod. Legene sa at han måtte tappes hele livet. Det er nå fem-seks år siden legene fant ut at han hadde for mye jern i blodet. Når man har det, er det fare for hjerteinfarkt. For halvannet år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Du ba for ham på telefonen. Noe skjedde da. Siden da har han ikke trengt å tappes mere. Jerninnholdet i blodet er helt normalt nå. Legene skjønner ingenting.

Astma og spiserørsbrokk
Jeg vet om et barn på tre år som hadde astma og spiserørsbrokk. Når hun spiste, kom maten opp igjen. Astmamedisinen måtte hun sprøyte gjennom en maskin, og hun måtte bruke maske da. Jeg ringte til deg og fortalte om henne. Du ba for barnet. Da hun kom til sykehuset i Arendal til kontroll, var både astmaen og spiserørsbrokket kommet bort. Jeg ba om forbønn for henne uten at foreldrene visste om det. Da hun var blitt frisk, fortalte jeg foreldrene hva jeg hadde gjort. Da sa moren til barnet: «Å, er det det som har skjedd!» Hun trodde at Gud hadde helbredet henne.

Fri fra kjærlighetssorg
Jeg hadde kjærlighetssorg, og derfor ringte jeg til deg for å få forbønn. Det var en dyp sorg. Du ba for meg. Da jeg la på røret, begynte jeg å le! Og med ett forsvant kjærlighetssorgen. Til tross for at jeg lenge hadde vært forelsket i denne kvinnen, har jeg etter dette ikke kjent noe kjærlighetssorg for henne. Det er to-tre år siden dette skjedde.

Betennelse i skuldrene
I to år plagdes min mann med betennelse i skuldrene sine. Jeg tipset han om å ringe til deg. Han ringte til deg i fjor. Mens du ba for ham, kjente han en varme som strømmet gjennom kroppen hans. Dagen etter ble han kvitt betennelsen i skuldrene. Siden da har han vært frisk.

Kvitt astma
Gutten min fikk astma da han var åtte måneder gammel. Han brukte tre typer astmamedisiner. For to år siden ringte jeg deg og fikk forbønn for ham. Da var han blitt ti år. Rett etterpå kunne han fortelle meg at han ble varm i kroppen, og så ble det lettere å puste. Fjorten dager senere var vi til kontroll hos legen. Han undersøkte ham og fant ut at han ikke lenger hadde astma. Jeg sa til ham: «Vi tror på Gud, og Svein-Magne Pedersen har bedt til Gud for ham. Gud har gjort ham frisk.» Da legen hørte det, ble han paff. Han sa at gutten min kunne slutte med de tre typer astmamedisinene på dagen.

40 år med smerter i føttene
Jeg er 46 år nå, men siden jeg var barn hadde jeg hatt smerter i begge føttene – fra anklene og opp til knærne. Jeg hadde smerter med krampe. Verst var det om nettene. Føttene verket også når jeg gikk. Jeg prøvde å gå med innleggssåler, men det hjalp ikke noe. For to år siden ringte jeg til deg, og du ba for de vonde føttene mine. Da kjente jeg en varme som gikk gjennom kroppen min. Neste dag var jeg frisk i beina. Siden da har jeg vært god. En stund senere var jeg til kontroll hos min lege. Han spurte hvordan det gikk med beina. Da svarte jeg: «Jeg tok kontakt med Svein-Magne Pedersen, og han ba til Gud for meg, og jeg ble frisk.» «Går det virkelig an?» spurte legen. Jeg svarte: «Ja, når man tror på Gud og hans kraft, kan alt skje,» sa jeg til ham. «Kom tilbake om to år, så skal vi se hvordan du har det,» sa legen. Nå er det gått to år og jeg har vært tilbake, og han har sett at jeg er god. Legen ble paff og sa: «Det er godt at du er bra.»

Astma i Saltdalen
For 15 år siden ba du for syke i et hjem på Sundby i Saltdalen. Jeg hadde time og skulle få forbønn av deg. I et halvt år hadde jeg gått med konstant hevelse i en fot. Du ba for meg, og hevelsen i foten kom bort! Min kone var med, men hun hadde ikke time. Hun hadde astma. Selv om hun ikke hadde time, slapp du henne inn på bønnerommet. Du ba for henne og hun ble kvitt astmaen.

Hjerterytmeforstyrrelse
Jeg hadde hjerterytmeforstyrrelse og bestemte meg for å ringe til deg. Du ba for meg på telefonen. To dager senere ble jeg god for denne lidelsen. Nå er det et halvt år siden du ba for meg. Jeg er fremdeles helt god!

Kols og astma
Jeg er 64 år og hadde røykt siden jeg var 18. Legen fant ut at jeg hadde fått kols og astma. Jeg hadde slim i lungen og det pep når jeg pustet. Torsdag i forrige uke kontaktet jeg deg, og du ba for kolsen. Da jeg la meg om kvelden, pep det ikke lenger i halsen. Det var blitt så mye lettere å puste – som om noen hadde vært og åpnet luftveiene. I går var jeg tilbake hos legen. Legen målte lungekapasiteten. Den var på 90! Legen sa: «Jeg trodde at vi i dag skulle begynne med behandling av kolsen din, men nå har du rene lunger!» Han forsto ingenting. Astmamedisin har jeg kuttet ut. Det piper ikke lenger i halsen, men jeg har rene lunger. Jeg har heller ikke problemer med å gå trapper lenger. Jeg er blitt helbredet for kols og astma!

Rygg og hoftesmerter
I ett år gikk jeg med en smertefull rygg. For to måneder siden ba du for den, og jeg ble helbredet. I fjor ble jeg helbredet i min høyre hofte. I flere år plagdes jeg med denne hoften. Etter at du ba for meg, løftet jeg på en tung koffert og sprang opp og ned trapper med den for å nå et tog. Jeg hadde ikke lenger vondt i ryggen.

Ikke lenger angina
På sykehuset i Bodø fant legene ut at jeg hadde fått angina. Da jeg syklet på en ergometersykkel der, fikk jeg smerter i brystet. Legene fant ut at jeg hadde en tett åre. Da bestemte jeg meg for å kontakte deg. Jeg ringte deg i oktober 2011. Da du ba for meg, kjente jeg ingenting. Men senere på dagen ble jeg veldig varm. Jeg kjente rivninger i brystet. Aldri før har jeg kjent noe slikt. Dette varte i fem minutter, så forsvant alt det vonde. Siden da har jeg ikke kjent smerter i brystet. For en måned siden var jeg tilbake på sykehuset for å bli sjekket. Jeg syklet på ergometersykkelen på nytt. Denne gangen kjente jeg ikke noe vondt i brystet. Legene tok en ny blodprøve og fant ut at jeg var blitt frisk. «Vi skjønner ikke hva som har skjedd med deg,» sa legen til meg. Jeg var kommet til sykehuset for å få utblokking av den tette åra, men det slapp jeg. Nå kan jeg anstrenge meg, gå i bakker og trapper uten at jeg får brystsmerter – slik jeg gjorde før. En lege på sykehuset sa: «Du er frisk. Alt er i orden.»

Ryggsmerter
For noen år siden hadde du møter i Danmark. Dit kom jeg og fikk forbønn for min vonde rygg. I tre år hadde jeg hatt slitasjesmerter i ryggen. Du ba for meg, og jeg ble helbredet. Siden da har ryggen vært god.

Psoriasis i hodebunnen
I ett år gikk jeg med psoriasis i hodebunnen. I et halvt år brukte jeg salver mot psoriasisen, men det hjalp ikke noe. I august 2011 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Straks ble jeg bedre og bedre. En måned etter at du ba for meg, var jeg hos frisøren. Hun sa: «Nå er hodebunnen din helt fin.»

Muskelknuten forsvant i taxien
Min datter gikk i minst to år med en vond muskelknute under det høyre skulderbladet. Den lå slik til at ingen kunne behandle henne. I to år gikk hun til fysioterapeut, men det hjalp ikke noe. I juni 2010 talte du på et møte på bibelskolen på Bildøy. Der kom hun frem og fikk forbønn av deg. Hun tok taxi hjem fra møtet. På turen hjem forsvant den vonde muskelknuten.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15