Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
…men Gud hadde ikke glemt Arnhild

SMERTEFRI: I 23 år hadde Arnhild Ekre fra Heddal leddgikt. Da Svein-Magne Pedersen tok henne i hånda etter et kaffeselskap 25. februar i år, forsvant smertene. Mannen Eivind er også begeistret over det som har skjedd med kona.
Etter over tjue år med leddgikt og daglige smerter, hadde Arnhild Ekre fra Heddal gitt opp håpet om å bli helbredet. Da grep Gud inn, og helbredet henne på en uventet måte.

Fram til 1990 hadde Arnhild Ekre fra Heddal utenfor Notodden levd et liv med god helse. Til daglig jobbet hun i en butikk og var i fin form. En morgen i 1990 våknet hun opp med store smerter i kroppen. Det gjorde vondt overalt, spesielt i knær, skuldre, håndledd og under føttene.

– Smertene eksploderte momentant over natta og var helt forferdelige. Jeg var helt fortvilet. Etter en tid oppsøkte jeg lege, som snart ga meg diagnosen leddgikt, sier hun.

Årene etter ble svært tunge. Hver dag gikk hun på smertestillende. Hun klarte å gjøre det viktigste av husarbeidet, men større anstrengelser gikk ikke.

– Jeg hadde vondt 24-timer i døgnet. Det verket overalt i kroppen. Livet var ikke lett. Leddene i hendene mine ble helt skeive. Jeg hadde også forferdelig vondt under føttene. Tre ganger ble jeg operert, men resultatet ble mislykket. Etter en tid måtte jeg slutte i jobben, og jeg ble uføretrygdet i en alder av 52 år.

År med forbønn

I 1996 ble Arnhild og mannen, Eivind, kjent med Svein-Magne Pedersen og kona. Hun hadde vært på en rekke møter med Pedersen flere steder i landet og fått forbønn.

– Jeg hadde fått forbønn utallige ganger av ulike predikanter og andre personer. Ofte så jeg andre bli helbredet, men med meg skjedde det ikke noe. Derfor hadde jeg gitt opp håpet, selv om jeg visste at Gud kunne helbrede, sier hun.

Den 24. februar i år besøkte Svein-Magne Pedersen hjembygda til Arnhild, da han hadde mirakelmøter i Heddal utenfor Notodden. Det var Misjonsforbundet og menigheten Elim som hadde invitert Pedersen.

– Da Pedersen inviterte folk til forbønn, ble jeg sittende på stolen min i salen. Jeg følte det ikke var noen vits i å få forbønn, for det fungerte ikke likevel, trodde jeg.

Hilste bort smertene

Dagen etter kom Svein-Magne og Solveig på besøk til Arnhild og hennes mann, Eivind. Sammen hadde de en hyggelig stund med lefser og kaffe.

– Da Svein-Magne og skulle dra, tok han meg i hånda, og takket for den hyggelige sammenkomsten. Jeg merket ikke noe spesielt, men litt senere oppdaget jeg plutselig at smertene i leddene var borte. Jeg kunne nesten ikke tro det var sant.

I tiden etter har Arnhild vært i større aktivitet. Kroppen er i fin form. I sommer har hun klippet gresset tre ganger, noe hun ikke hadde gjort på 15 år. I september var hun også hos en lege i Skien, som gjennomførte tester, som viste at alt var fint. Legen så at noe hadde skjedd, og i legeerklæringen skrev han at Arnhild var blitt bedre etter «et møte med en predikant».

– Det er fantastisk å kunne stå opp uten å ha vondt. Jeg er glad for at Gud ikke hadde gitt meg opp, for han vil helbrede alle mennesker, sier Arnhild Ekre.

BEVIS: I erklæringen fra Arnhilds lege står det, at kroppen er god for leddgikt, og at det skjedde etter «et besøk hos en predikant».

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15