Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Jesus reparerte Sigruns hjerte
– En fantastisk julegave!

FRISKT HJERTE: Julen 2006 fikk Sigrun Ugedal fra Roan hjerteinfarkt. Mannen, Leif Jørgen, ringte derfor til Svein-Magne Pedersen, og Gud leget hjertet.
Julen 2006 fikk Sigrun Ugedal fra Roan hjerteinfarkt, og alt så mørkt ut for familien. Men Jesus snudde situasjonen og sørget for at de fikk en jul de husker for livet.

Den 21. desember 2006 følte Sigrun Ugedal seg svært uvel i kroppen da hun våknet om morgenen. Hun hadde vondt øverst i brystet og måtte på toalettet for å kaste opp. Etter hvert kjente hun også strålinger i armen. Sigrun jobbet selv på et pleiehjem og visste at flere av pasientene hadde hatt slike symptomer i forbindelse med hjerteinfarkt.

– Jeg har så vondt i brystet. Skal jeg virkelig dø rett før jula? spurte hun mannen sin fortvilet. Sigrun tok så kontakt med legevakten og fikk beskjed om å komme med en gang. Legen undersøkte henne med EKG. Han var ikke i tvil om at det var snakk om et hjerteinfarkt, og hun måtte sendes til sykehuset.

– Jeg spurte om det kunne vente til etter jul, men situasjonen var alvorlig. Kort tid etter ble jeg sendt med blålys og sirener til Namsos sykehus som lå 12 mil unna.

TV-bønn

Mannen, Leif, var selvfølgelig svært fortvilet, og tenkte at han nå ble sittende alene i jula. Han reiste med sønnen til sykehuset. Tilstanden til Sigrun var svært dårlig. Hun lå i sengen, og klarte nesten ikke å føre en samtale – Sigrun ville helst at de gikk hjem. Senere på dagen ble hun sendt til Trondheim.

– Vi reiste hjem, men jeg så svært mørkt på tilværelsen. Vel hjemme, satte jeg meg ned og så litt på fjernsynet. Da kom jeg over en kanal som jeg ikke hadde sett før, Verdikanalen. Det var et tv-program som het «Prest i natten», og Svein-Magne Pedersen ba for syke som ringte inn, sier Leif. Han prøvde å ringe flere ganger, men på grunn av tordenvær virket ikke fasttelefonen som den skulle. Etter hvert kom han gjennom med mobiltelefon.

– Gud kan helbrede både små og store infarkt, sa Pedersen. Leif syntes at predikanten tok litt lett på situasjonen, men var likevel glad for forbønnen. Den natten sov han faktisk veldig godt til tross for omstendighetene.

Gledelig jul

Lille julaften reiste Leif til Trondheim for å besøke Sigrun på ny. Da var hun blitt betydelig bedre, men hun hadde ikke vært inne til ny undersøkelse, og han reiste derfor hjem igjen. Legen foretok så en ny undersøkelse av Sigrun. Da kunne han ikke finne noe feil.

– Er dette vanlig? spurte Sigrun.

– Nei, det er ikke det, svarte legen og var meget overrasket.

Sigrun ble derfor sendt hjem på julaften til Roan. Hun fikk ikke en gang med seg sykemelding. Hjemme satt Leif og ungene og ventet. De hadde pyntet og gjort alt klart. Sigrun hadde nesten glemt at det var julaften, men nå ble det en jul hun vil huske for livet.

– Dette er det nærmeste himmelen jeg har vært, sa hun da hun så alle lysene barna hadde tent i stua. I ettertid har hun ikke hatt noe problem med hjertet.

– Gud gjorde en skikkelig jobb. Jeg har fortalt på jobben hva som skjedde, men de er litt skeptiske. Jeg tror det var Gud som grep inn og gav oss en julegave vi sent vil glemme, avslutter hun.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15