Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Angina forsvant med boken «Legende kraft»

HELBREDET: Thomas Hjellet (73) hadde i nesten 20 år slitt med angina. Da han la boken til Svein-Magne Pedersen «Legende kraft» inntil brystet, forsvant plagene over natta.
Thomas Hjellet (73) fra Heidal la den nye boka til Svein-Magne Pedersen, «Legende Kraft», over brystet før han sovnet. Da han våknet, var anginaplagene som han hadde hatt i nesten 20 år, borte.

– Hver gang jeg ble stresset eller anstrengte meg, fikk jeg smerter i brystet, halsen og under haken. Da måtte jeg stoppe og hvile. Ofte kunne jeg få smerter bare jeg tenkte på alt jeg skulle gjøre. Jeg ble også andpusten og kjente smerter når jeg skulle til postkassen, som bare ligger 50 meter oppe i bakken her, sier Thomas Hjellet (73).

Vi møter ham hjemme i Heidal, rettere sagt på Hjellet i Øverbygda. Huset ligger 675 meter over havet, bratt oppe i åsen. Der har han nærmest panoramautsikt over den vakre bygda. Flere koselige trebygninger med gress på taket står på tomta. På en bjelke i stua er årstallet 1779 risset inn, noe som vitner om at vi har kommet til en svært gammel, men godt bevart plass.

– De bratte bakkene gjør at man fort blir sliten, noe som ikke er lett med slike problemer. Jeg har røykt i 55 år, og det har nok ført til at jeg har fått angina, sier Thomas.

Sov med boka

Helgen 12.–13. oktober i år arrangerte pinsemenigheten i Heidal mirakelmøter med Svein-Magne Pedersen. Thomas bestemte seg for å dra på møtene som ble arrangert i Heidalshallen.

– Jeg er vokst opp i en kristen familie og har vært medlem av lokalmenigheten i 20 år. Selv abonnerer jeg på Legedom, og har deltatt på flere møter med Pedersen.

Fordi lørdagsmøtet varte så lenge, orket ikke Thomas vente på forbønn og gikk hjem. På vegen ut kjøpte han Pedersens nye bok, «Legende kraft». Den inneholder alle Bibelens skriftsteder om helbredelse, undervisning, samt 730 vitnesbyrd om folk som har blitt helbredet.

– Utover kvelden leste jeg litt i boka. På side 451 var det bilde av hånda til Pedersen, slik at folk kunne få en slags indirekte håndspåleggelse. Jeg både visste og trodde at dette ville virke. Thomas sov godt hele natten. Dagen etter våknet han og følte seg i fin form.

– Jeg gikk litt i bakker og testet meg ut. Da oppdaget jeg at plagene uteble. Det var fantastisk!

I form

Søndag reiste Thomas til nytt møte i Heidalshallen. Der vitnet han om hva som hadde hendt, til stor begeistring for de fremmøtte. Flere kom bort og spurte hvordan det hadde skjedd. Han fortalte da om boken til Pedersen.

– Det er ikke tvil om at noe har skjedd, og at Gud har gjort underverker med hjertet, sier han glad.

– Noen dager etter møtet skiftet jeg vinterdekk på bilen uten å kjenne smerter. Det hadde jeg ikke klart med min gamle helse. Da hadde jeg fått hjelp av et verksted. Jeg har også gått i bakker og vært i aktivitet uten å kjenne noe til plagene. Gud kan helbrede på mange forskjellige måter, også gjennom boken «Legende kraft». Den gir deg håp og tro på mirakler, sier Thomas.

LEGENDE KRAFT: Slik sovnet Thomas Hjellet natt til søndag, 13. oktober i år. Oppå brystet hadde han lagt Pedersens nye bok «Legende kraft». Neste dag var han god for angina.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15