Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Kvitt celleforandring gjennom Legende dråper
Min datter fikk først kreft i et bryst. Legene opererte det bort. Etter dette oppdaget legene at hun hadde fått celleforandringer i underlivet. Hun fant da på å legge sin hånd mot din i boken Legende dråper. I ti minutter holdt hun sin hånd mot din. Da kjente hun at hånden ble varm. Da min datter kom på ny undersøkelse, fant legene ut at hun ikke lenger hadde celleforandringer.

Mageproblemer
I ett år plagdes jeg med store magesmerter. Legen fant ut at jeg hadde fått infeksjon i tarmene. Jeg fikk tilsendt en salveduk fra deg før jeg fikk penicillin fra legen. Den la jeg på magen om morgenen. Utover dagen forsvant magesmertene. Jeg ble «krute» god og trengte ikke å ta penicillinkuren.

Urinlekkasjen stoppet helt opp
Min søster på 80 år hadde urinlekkasje. Det nyttet ikke å skifte bind, for det rant av henne. I flere år gikk hun med denne vonde plagen. For et halvt års tid siden ringte hun til deg for å få forbønn. Etter at du ba, ble hun helt god.

Betennelse i den venstre hoften
For fire uker siden ringte jeg til deg for å få forbønn for min vonde venstre hofte. I tre år gikk jeg med konstante hoftesmerter. Verst var det om natten. Hoftesmerten gikk opp mot ryggen og ned i låret. Jeg var mange ganger til behandling hos en fysioterapeut, og sprang tre minutter på tredemølla hver gang. Legen ga meg smertestillende tabletter. Men ingenting hjalp. Jeg måtte bare vente og se, sa legen og fysioterapeuten. For fire uker siden ringte jeg til deg for å få forbønn. Samme dag kom smertene bort i hoften. Etter noen få dager forsvant smertene i kneet og låret. Jeg er veldig takknemlig for den hjelpen Gud ga meg.

Røykte i 51 år
Jeg begynte å røyke i ti-årsalderen. I år 2000 talte du på et møte i Folkets Hus i Bodø. Der ba du for meg. Du sa til meg at kona måtte gjemme tobakken min. Det gjorde hun. Men det var Gud som ga meg kraft til å slutte etter 51 år som nikotinslave.

Uregelmessig hjerterytme
For fire år siden hadde jeg uregelmessig hjerterytme. Hjertet mitt hoppet over slag og fulgte ikke normal rytme. Det kunne stoppe opp noen sekunder mellom slagene. «Kjenn på pulsen min,» sa jeg til min datter. Hun kjente på pulsen og utbrøt: «Dette må du gå til lege med.» Men i stedet for å gå til lege ringte jeg til deg og fikk forbønn. Noen dager senere fikk jeg en salveduk fra deg. Den la jeg på brystet. Mens den lå der, fikk jeg vondt i brystet. Smerten varte i fem minutter – så forsvant de. Deretter gikk hjertet helt rolig. Siden da har hjertet hatt normal rytme.

Helbredet for grå stær
Øyenlegen undersøkte meg og fant ut at jeg hadde fått grå stær på begge øynene. Det venstre øyet var verst. Synet mitt var blitt dårligere. Det var verst om morgenen. Min datter ba meg kontakte en øyenlege her i byen. For to måneder siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for grå stær. Det gikk noen uker før jeg oppdaget at jeg begynte å se klarere. Synet ble både lysere og klarere. Nå kan jeg se like godt uten briller som med brillene på. Kort tid senere fikk jeg en ny sjekk hos øyenlegen. Han undersøkte meg i går. «Her er ikke lenger grå stær,» var hans konklusjon etter å ha undersøkt øynene mine. Jeg fortalte min datter at jeg hadde kontaktet deg. «Jaså, det er sånn det er,» svarte hun.

Tourettes syndrom
Etter en krise i familien fikk mitt barnebarn på ti år Tourettes syndrom. Det var konklusjonen en lege på Haukland sykehus kom med. Mitt barnebarn begynte å få ufrivillige bevegelser og lyder. Tre ganger sendte jeg en e-post til deg, og ba om forbønn for ham. Kort tid etterpå kom lidelsen bort. På Haukeland sykehus ble legen overrasket over at han var blitt kvitt Tourettes syndrom. Lærerne på skolen hans ble også overrasket. Dette skjedde i 2012.

Atrieflimmer
Min mann plagdes med atrieflimmer. Denne lidelsen kom i perioder. Han kontaktet deg, og du ba for ham. Etter at du ba for ham, kom atrieflimmeren bort. Siden da har han vært frisk.

Trengte ikke lenger høreapparatene
Min far fikk dårlig hørsel og måtte bruke høreapparater i 10–12 år. Uten høreapparater måtte han spørre om igjen og om igjen for å få vite hva vi sa. Så en dag mistet han høreapparatene. Han husket ikke hvor han hadde lagt dem. På denne tiden mistet han også stemmen sin. Da ringte han til deg og fikk forbønn for stemmen. Han nevnte ikke at han hadde dårlig hørsel. Tenk, etter at du ba for stemmen hans, fikk han hørselen tilbake! Han trengte ikke lenger høreapparatene. Min far hørte godt til han døde for sju år siden.

Hodepine i 30 år
For noen år siden hadde du møter i Oppdal. Min mann og jeg var på møtene. Her fikk min mann forbønn av deg. Han hadde da gått med hodepine i 30 år. Verst var det i helgene. På grunn av hodepinen måtte han slutte på arbeidet. På dette møtet ba du for ham, og siden da har han vært frisk.

Betennelse i et øye
Min søster har vært mange ganger til leger for behandling av et øye. Medisiner hjalp ingenting. For to-tre uker siden ringte hun til deg og fikk forbønn. Da hun la på røret, var hun blitt frisk. Hun har fortalt om helbredelsen til sine venner. De bare måper når de hører om miraklet. «Jeg ringte til han dærre Pedersen, og så ble jeg frisk på øyet,» pleier hun å si til folk.

Flere år med angst
I flere år plagdes jeg med dyp angst. Det skulle veldig lite til før jeg fikk angst. På denne tiden brukte jeg medisiner for angsten. Jeg var flere ganger til forbønn hos deg i Bodø og på Sundby. Til slutt forsvant angsten. Jeg har nå vært kvitt angsten i flere år, og trenger ikke lenger medisiner.

Hendene skalv
For fire år siden begynte hendene mine å skjelve. Det var ikke lett å holde kaffekoppen. Jeg skalv også mye når jeg skulle ta opp pengeboken for å betale for meg på butikker. Legen visste ikke hva det kom av. I 2003 hadde du møter på Flerbrukshallen i Kirkenes. Der la du dine hender på mine og ba at skjelvingen skulle opphøre. Tenk, med ett ble de stille. Siden da har jeg vært kvitt denne plagen. Jeg fortalte dette til min fastlege. «Svein-Magne Pedersen ba for meg på Flerbrukshallen, og Gud helbredet meg for skjelvingen,» sa jeg til ham. Han ble stor i øynene da han hørte dette. Han sa ikke et ord.

Angst etter påkjørsel
For to år siden ble jeg påkjørt av en bil og skadet den ene skulderen. Etter denne opplevelsen fikk jeg angst. Legen ga meg lykkepillen, men den hjalp ikke mot angsten. Derfor fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn. Du sendte meg en salveduk. Etter dette begynte jeg å bli bedre og bedre. Etter to måneder var jeg blitt frisk. Da hadde jeg gått ett år med angst.

Kvitt 25 år med angst
Fra jeg var 15 år hadde jeg hatt angst. For seks–sju år siden hadde du møter på Klippen i Sandnes. Du la hånda di på brystet og ba for meg. Jeg kjente da en varme som strømmet inn i brystet mitt, og jeg ble helt rød i huden. «Å, hvor rød du er på brystet ditt,» sa en dame til meg etter forbønnen. Den kvelden ble jeg helbredet for angst. Jeg var da 38 år. Helt fra jeg var 15 år hadde jeg tatt nervemedisin. Det trenger jeg ikke lenger etter dette møtet.

«Min mann ble helbredet for alkoholisme»
Helt fra ungdomstiden har min mann hatt alkoholproblemer. Han er 82 år nå. For fem år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Da var du i Canada. Jeg ringte til kontoret, og derfra sendte de en fax til deg. Min mann visste ikke noe om det. Han var svært syk på denne tiden. Plutselig bare sluttet han å drikke. Han fortalte meg at han bare mistet lysten på alkohol. «Det smaker ikke godt lenger,» fortalte han en venn. Etter at han sluttet å drikke, er han både blitt sprekere og snillere.

Helbredet i foten
I to år gikk jeg med verk og hevelse i den ene foten. Sist vinter (2013) ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter noen dager var både verken og hevelsen kommet bort. Jeg takker Gud for det som har skjedd.

Polypper på stemmebåndene
For ti år siden begynte jeg å miste stemmen. Etter tre måneder kunne jeg nesten ikke snakke. Jeg kunne bare hviske. En lege på sykehuset i Ålesund undersøkte meg og slo fast at jeg hadde fått polypper på stemmebåndene. Han satte meg opp for operasjon. Tre dager før jeg skulle opereres, ringte jeg til deg, og fikk forbønn for denne lidelsen. Da jeg våknet neste morgen, kunne jeg snakke helt tydelig! Det var lenge siden jeg hadde sunget, men nå kunne jeg synge igjen! Jeg skyndte meg og ringte til sykehuset. En kvinnelig sykepleier tok telefonen. Jeg sa til henne: «Jeg skal snart opereres for polypper på stemmebåndene, men jeg er blitt frisk nå og kan både snakke og synge!» Sykepleieren svarte: «Da trenger du ikke å komme hit for operasjon, men jeg kan sette deg på venteliste for operasjon om et halvt år – hvis polyppene skulle komme tilbake.» Jeg svarte: «En forbeder som heter Svein-Magne Pedersen ba for meg, og polyppene forsvant over natten.» Da svarte hun: «Hvis polyppene kommer tilbake, kan du bare komme rett til sykehuset.» Siden da har jeg vært kvitt polyppene. De har ikke kommet tilbake etter at Gud helbredet meg.

Byggmesteren ble helbredet i skuldre og armer
Jeg har vært byggmester i 46 år. I flere år gikk jeg med smerter i skuldre og armer. Røntgenbilder fra sykehuset i Drammen viste forkalkning. Jeg bestemte meg for å ringe til deg. Du ba for meg på telefonen. Etter noen dager var jeg helt god, og gikk tilbake i fullt arbeid igjen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15