Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Tv-bønn reparerte Ebbas rygg

NY RYGG: Ebba Holm slet med vond rygg i nesten 40 år, men Gud helbredet ryggen hennes gjennom tv-skjermen i 2002.
I 37 år hadde Ebba Holm smerter i ryggen. Under TV-programmet Holmgang i 2002 forsvant smertene momentant.

Ebba Holm vokste opp på Biri i Gjøvik, men bor nå i Kristiansund. Under mirakelhelgen i Kristiansund delte hun sitt vitnesbyrd om da hun ble helbredet for elleve år siden.

Det hele begynte i 1965 da hun var 24 år gammel. Ebba opplevde at noen slo henne med en paraply i ryggen. Smertene var forferdelige, og i etterkant viste det seg at nederste ryggvirvel ble knust.

– Jeg var en sta person, så jeg bet tennene sammen og lot som ingen ting. Hver dag gikk jeg på jobb, samtidig som jeg holdt meg i aktivitet. Det holdt kanskje ryggen i sjakk, men likevel hadde jeg daglige smerter.

Rundt 1990 bestemte legen at hun skulle opereres. I over tre år ventet hun før operasjonen ble gjennomført. Dessverre ble ikke ryggen noe bedre. Livet med smertene gikk derfor videre, men 23. oktober i 2002 skjedde det noe spesielt.

– Jeg og mannen min satt og så på Holmgang på TV2. En helbredelsespredikant ved navn Svein-Magne Pedersen oppfordret de syke om å legge hånda på fjernsynet mens han ba til Gud.

Ebba gjorde som Pedersen sa, og hun kunne kjenne en prikking i kroppen. Samtidig ble hun veldig varm på føttene, noe som var spesielt, siden hun alltid var så kald der. I samme øyeblikk forsvant også smertene i ryggen. Ebba sa ikke noe til mannen sin, for han trodde ikke på slikt. Hun ville derfor teste ut ryggen før hun sa noe. For å komme seg opp fra stolen i stua, måtte hun alltid støtte seg med hendene til bordet. Hvis ikke, kom hun seg ikke opp, og det gjorde veldig vondt. Hun forsøkte derfor å reise seg opp fra stolen. Det klarte hun uten å bruke hendene.

– Her har det skjedd noe, sa jeg til mannen min, som ble meget overrasket. Siden den gang har plagene vært forsvunnet, og i dag er ryggen fortsatt like god. Jeg er veldig glad for det!

GLADE: Ebba Holm var en av de fremmøtte under møtet i Kristiansund. I løpet av helgen sa både hun og mannen, Arnt, et endelig ja til Jesus.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15