Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Jesus stoppet Johannes nakkeplager og hjerneblødning

SMERTENE FORSVANT: Johanne Løvseth fra Meldal ble helbredet i nakken etter over 20 år med nakkesmerter. I 2011 ble hun også helbredet for hjerneblødning etter å ha ringt forbønnstelefonene.
I løpet av de siste årene har Johanne Løvseth fra Meldal fått erfare Jesu legende kraft. Både nakkeplager og hjerneblødning har forsvunnet etter forbønn.

Johanne Løvseth fra Meldal hadde i store deler av livet slitt med nakkeplager. Spesielt de siste tjue årene hadde nakken vært ekstra ille.

– Det var vanskelig å finne årsaken. Jeg slo ryggen en gang da jeg var liten, men smertene har fulgt med meg gjennom årene uten å vite helt hvorfor. Jeg gikk regelmessig til behandling, men lærte også å leve med smertene. Jobben som sykepleier gjorde det heller ikke så mye lettere, sier Løvseth.

Lørdag den 20. april reiste hun til Kirkelandet kirke i Kristiansund der Svein-Magne Pedersen hadde møte.

– Under forbønnen i Kristiansund kjente jeg en svak varme i nakken, men ikke noe mer skjedde. Men på mandagen ble nakken faktisk verre enn den pleide. Likevel mistet jeg ikke motet. Jeg husket Pedersen hadde sagt at noen opplevde å bli verre før helbredelsen inntraff. Det var også det som skjedde.

Tirsdag våknet hun opp uten noe smerter, og siden har nakken vært frisk.

Slo hodet

Johanne Løvseth kan også fortelle om noe som skjedde i mai 2011. Hun var ute og gikk en tur i hagen da hun kom til en bratt skråning.

– Plutselig ble jeg så svimmel, og jeg ramlet fremover, rullet ned skråningen og stanget hodet i steingulvet. Jeg var helt forslått, spesielt i skuldra og armen. Vi reiste til legevakten og tok bilder i tilfelle brudd, men hodet glemte jeg helt å tenke på.

I august begynte Johanne å få sterke hodesmerter. Hun ringte derfor fastlegen, men han ville ikke gjøre noe. Det var først da hun var hos kiropraktoren, der hun fortalte om ulykken, at han mente hun burde skanne hodet. Hun tok derfor kontakt med fastlegen igjen som gikk med på en CT-skanning.

Ringte Pedersen

Løvseth reiste så til sykehuset og fikk skannet hodet. Da hun kom hjem, fikk hun plutselig uvanlig sterke smerter i hodet. Hun prøvde å ringe fastlegen, men det var bare opptatt. Tilfeldigvis lå bladet Legedom på telefonbordet. Hun ringte derfor til Svein-Magne Pedersen for å få forbønn.

– Dessverre var han ikke til stede, men Pedersen hadde lest inn en forbønn på svareren som jeg lyttet til. Etterpå la jeg meg for å sove. Da jeg våknet, var alle smertene borte.

Senere på dagen ringte plutselig fastlegen. Han var veldig stresset og ba henne komme til St. Olavs hospital i Trondheim med en gang. Bildene fra CT-skanningen viste hjerneblødning, og smertene i hodet skyldtes trykket som hadde oppstått.

– Jeg fortalte da hva jeg hadde gjort, og at smertene var forsvunnet.

– Det må jeg fortelle nevrologen, sa legen og la på. Senere ringte han tilbake og sa at siden smertene var borte i hodet, var faren over. Hun skulle likevel komme til ny skanning noe senere.

– De nye resultatene viste ikke noe feil. I ettertid har jeg også vært til skanning to ganger uten feil. Legen min innrømmer at det er uforståelig det som skjedde. Han synes det er litt rart med meg. Jeg takker i hvert fall Gud for det som har skjedd, sier hun glad.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15