Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Nå kan jeg lese og høre godt

HELBREDET: Arild Olsen fra Grovfjord kunne endelig nyte stillheten etter flere år med øresus. Også leseproblemene etter et hjerneslag fikset Gud etter forbønn av Svein-Magne Pedersen.
Et hjerneslag førte til at Arild Olsen fikk problemer med å lese. I tillegg hadde han øresus. I Grovfjord kom Guds kraft, og plagene forsvant momentant.

En ettermiddag i 2008 ble Arild Olsen så uvanlig sliten i kroppen. Han la seg ned på sofaen, og mer husker han ikke før han våknet opp på sykehuset.

– Heldigvis hadde postmannen kommet innom, og da han ikke fikk liv i meg, kontaktet han ambulanse. På sykehuset i Harstad fant de ut at jeg hadde fått hjerneslag.

Arild kom seg relativt raskt etter hendelsen, men en ting fikk han problemer med:

– Jeg klarte ikke lese ordentlig. Spesielt bokstavene A og E ble snudd på hodet, og det var ikke lett å lese. Under møtet i Grovfjord ba Pedersen for ham, og etter det har han ikke hatt problemer med å lese.

Øresus

Arild hadde også i flere år slitt med øresus. Årsaken var ulike yrker med mye støy. Blant annet hadde han jobbet i gruvene på Svalbard og boret i fjell på ulike anlegg i Stavanger. Øresusen var veldig plagsom.

– I begynnelsen av ettermøtet ba Pedersen for hver og en i fem sekunder. Jeg stilte meg i kø, og da han la hendene på meg, forsvant øresusen momentant. Nå hører jeg ingen pipelyd lengre.

Gode knær

Også for åtte år siden fikk Arild erfare Guds helbredende kraft ved forbønn. I noen år hadde han slitt med slitasje i knærne. Situasjonen var så ille at han måtte gå sidelengs ned bratte bakker.

Til slutt ringte han forbønnstelefonen (82075070), men merket ikke noe der og da. Noen dager senere oppdaget han at noe hadde skjedd.

– Jeg skulle jobbe i en potetåker. Uten å tenke meg om gikk jeg rett ned en bratt skråning. Da jeg oppdaget hva jeg hadde gjort, merket jeg at smertene var borte. Siden da har jeg vær frisk i knærne, sier Arild og ler.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15