Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
20 sa ja til Jesus i Heddal

BEGGE HELBREDET: Morten Hegna ble helbredet for kragebeinsbrudd da Svein-Magne ba for ham. Hans kone, Astrid Irene S. Hegna ble helbredet for angina da Svein-Magne ba for henne for ti år siden.
– Dette kunne jeg ikke si nei til, sier Morten Hegna, som er en av dem som tok imot frelsesinnbydelsen på møtene i Heddal. Han ble samtidig helbredet fra et kronisk brudd i kragebeinet som hadde plaget ham i 15 år.

Tekst og foto: TOR-BJØRN NORDGAARD

Helgen 23. og 24. februar besøkte Svein-Magne Pedersen bygda Heddal, like utenfor Notodden. Der arrangerte Misjonsforbundets menighet Elim helbredelsesmøter på det lokale kulturhuset Vidar, og folk kom tilreisende fra både fjern og nær.

Noen hadde reist fra Trondheim, og noen fra Sunnmøre, men den som hadde reist aller lengst for å komme på møte var en lege fra New York, som tok turen sammen med en norsk legekollega. Mange kom for å få forbønn, og da dørene ble åpnet en time før møtene startet, var det kø på utsiden av lokalet. Til sammen var det over 200 deltakere på de to møtene.

Svein-Magne forkynte evangeliet og forklarte hvordan man blir frelst i begge møtene, og til sammen ga 20 personer respons på invitasjonen til å ta imot Jesus. 14 av dem har oppgitt navn og kontaktinformasjon til Misjonen Jesus Leger og den lokale arrangørmenigheten.

Kronisk brudd

En av dem som tok imot frelsesinnbydelsen var Morten Hegna (49) fra Seljord.

– Dette kunne jeg ikke si nei til. Det kostet ingenting, og det var herlig legedom å vinne, sier han begeistret samme kveld.

Han opplevde nemlig at Gud samtidig helbredet ham fra et kronisk brudd i kragebeinet, som hadde voldt ham store besværligheter i 15 år. Bruddet skjedde i en motorsykkelulykke der han pådro seg så store skader i hodet, milten, lungene og ribbeina at kragebeinsbruddet rett og slett ble oversett på sykehuset. Da det ble oppdaget etter noen måneder, var det allerede for sent å gjøre noe for å få det til å gro på plass. Forsøk på behandling kunne gjøre vondt verre, var beskjeden fra legene. Siden måtte han leve med smertene. Inntil lørdag 23. februar.

Helbredende håndtrykk

Etter talen sin inviterte Svein-Magne de som hadde bedt frelsesbønnen frem til scenen for å hilse på dem og få navnene deres. Morten kom frem, og både han og Svein-Magne ble forbløffet over det som skjedde da de hilste på hverandre.

– Idet jeg tok ham i hånden, sluttet plutselig kragebeinet å gjøre vondt, forteller Morten. Senere samme kveld fikk han forbønn om helbredelse.

– Da Svein-Magne ba for meg, kjente jeg at kragebeinet festet seg og grodde på plass, sier han. Siden har han hatt full førlighet i skuldrene for første gang på 15 år.

– For to dager siden byttet jeg bærekule på bilen, og det gikk helt fint. Tidligere ville det ha betydd en våkenatt dersom jeg hadde gjort noe slikt, sier han på telefon to uker senere.

– Nå er jeg klar for det meste, smiler han. Kona hans, Astrid Irene S. Hegna, opplevde for ti år siden at Gud helbredet henne fra angina da Svein-Magne ba for henne på møte i Seljord. Hennes historie kan du også lese i dette bladet.

Mange helbredet

Svein-Magne ba for syke til klokken var halv to på natten begge kveldene, og mange vitnet om at de opplevde Guds kraft til helbredelse.

En av de siste i forbønnskøen lørdag kveld var Torgny Rugtveit (65) fra Drangedal. Han hadde slitt med stivhet og smerter i ryggen og skuldrene i minst 15 år.

– Så lenge jeg var i aktivitet, gjorde det ikke vondt, men straks jeg satt meg ned for å slappe av, begynte jeg å verke i ryggen og skuldrene, forteller han.

– Da Svein-Magne ba for meg, ble jeg glødende varm under fotsålen. Det varte utover kvelden, og var så ille at jeg hadde problemer med å trykke inn clutchen i bilen på vei hjem. Hjemme så jeg at foten var knall rød, forteller Torgny, som aldri har kjent noe lignende, og som ikke vet hva foten hadde å gjøre med plagene. Det han vet, er at plagene forsvant.

– Jeg har ikke verket i ryggen og skuldrene etter dette, så nå går det fint å sitte og slappe av, forteller han på telefon to uker senere.

Plattfot helbredet

En kvinne som ikke ønsker å stå frem med navn opplevde at Gud helbredet henne fra plattfot i møtet søndag kveld. Hun forteller at hun kjente knitring i beina under hele møtet, og at det kjentes som om det brant i føttene hennes da Svein-Magne ba for henne. Etter forbønn tok hun av skoene for å sjekke hva som hadde skjedd, og alle som sto rundt henne kunne bevitne at hun hadde fått fine buer under begge føttene.

Senere samme kveld ble Åse Rigmor Kåsene (70) fra Lunde helbredet i nakken og skuldrene, hvor hun hadde verket i flere uker.

– Den kloen jeg følte lå over hele nakken min, er borte. Jeg er helt bra i nakken og skuldrene, forteller hun på telefon i etterkant av møtene.

20 SØKTE FRELSE: Her hilser Svein-Magne på noen av dem som ville bli frelst i møtene.

FRA FJERN OG NÆR: Til sammen var det over 200 deltakere til stede på de to møtene.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15