Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakel-brødrene dahl

MIRAKELBRØDRENE DAHL: Bernhard og Arnt har begge opplevd at Gud har helbredet dem gjennom Svein-Magne Pedersens tjeneste.
Brødrene Dahl fra Saltstraumen har begge opplevd at Gud gjør under. For ni år siden manglet Arnt to og en halv skive i ryggen, og Bernhard var lam i den høyre siden etter å ha fått sitt tredje slag i mars i år. Men ingenting er umulig for Gud...

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

I 1991 fikk Arnt Dahl (60) en heller dyster beskjed fra legene. Han hadde så nedslitt rygg at de ikke kunne finne to og en halv skive i ryggraden hans igjen på røntgenbildene. I 35 år hadde de sterke smertene i ryggen fylt hverdagen med pinsler. Arbeidet han hadde hatt i gruvene på Svalbard, som innebar mye slit og hardt kroppsarbeid, var forklaringen på lidelsene. Men Arnt klarte ikke å slå seg til ro med smertene. Legene nektet å operere ham fordi risikoen for å bli lam var så høy, men han kunne ikke tro at han måtte tilbringe framtiden til sengs på grunn av ryggen.

- Jeg hadde så sterke smerter at jeg krøp til telefonen og ringte til Svein-Magne, for jeg trodde virkelig at han kunne hjelpe meg. Telefon-nummeret hadde jeg fått av noen venner, forteller Arnt.

En halv time etter at Svein-Magne hadde bedt, var ryggen hans helt smertefri, og siden har han aldri kjent noe i ryggen. Dette skjedde i 1992.

Slag nummer to

Storebror Bernhard (63) gledet seg stort over at Arnt var blitt helbredet, men ante lite om at han selv snart skulle trenge hjelp fra Gud. I familien Dahl har enkelte problemer med tykt blod, og dette skulle ramme Bernhard spesielt hardt. Sommeren 1996 fikk han sitt første slag,og det førte til at han mistet følelsen i sin høyre side. Men etter en uke kom heldigvis følelsen tilbake igjen både i ansiktet og i foten, og dermed så Bernhard fram til pensjonist-tilværelsen, som han begynte i januar året etter. I 25 år hadde han arbeidet som operatør på Shell-raffineriet på Tananger, 18 kilometer vest for Stavanger, og nå skulle det bli godt med en pause. Men våren 1998 fikk Bernhard nok et slag, til tross for at han tok blodfortynnende midler. Også denne gangen ble høyre del av ansiktet og høyre fot rammet.

Lammet

- Jeg var veldig glad da jeg etter en måned kjente at styrken kom tilbake i foten igjen, og at følelsen i ansiktet var der, forteller Bernhard. Lettelsen var enorm, men gleden varte ikke lenge. I mars i år våknet han nemlig midt på natten med en følelse av at foten, armen og ansiktet var borte på høyre side.

- Dessuten kunne jeg ikke snakke. Heldigvis fikk jeg hjelp av dem jeg leier leiligheten hos, og de kjørte meg til Rogaland Sentralsykehus, hvor jeg ble innlagt med en gang.

Legene tok røntgenbilder av hodet, men fant ikke årsaken til lammelsene. Til slutt ble Bernhard sendt hjem uten at noen kunne gjøre noe med tilstanden hans. Det eneste rådet han fikk, var å sykle for å trene opp balansen etter dette tredje slaget.

Markant forandring

For å kunne gå var Bernhard avhengig av stokk, og han hadde ingenting å støtte seg med siden armen hans var uten kraft. Han klarte bare å løfte den opp til midt på magen. Dessuten var det vanskelig å gjøre seg forstått fordi han måtte bruke all sin kraft for å få fram ordene.

- Det var veldig vanskelig å gå, for det kjentes ut som om jeg slepte på et gummibein. Heldigvis var husvertene så snille at de handlet for meg, forteller han.

I midten av juni klarte ikke Bernhard helt å takle situasjonen lenger. Det måtte komme en forandring, og det fort. Da kom han til å tenke på brorens helbredelse, og dermed ringte han forbønnstelefonen i Vennesla.

- Pedersen sa at jeg skulle legge den venstre hånda på den høyre mens han bad. "Ved hjelp av Jesus fra Nasaret skal dette bli bedre," sa han i den andre enden. Etter en stund kjente jeg en veldig varme fra fingrene og oppover til skulderleddet på høyre side. Plutselig klarte jeg å rekke hånda helt over hodet!

- Dette er fantastisk. Slik har jeg ikke klart å ta i gulvet på lenge, sa hun og fikk klappsalver fra dem som enda ventet på å få forbønn.

Litt senere satte hun seg ned i sofaen ved siden av og testet hvordan det var å sitte.

Helbredende møte

Selv om Bernhard nå kunne gå bedre fordi han kunne støtte seg med armen på stokken, var han ikke riktig helt fornøyd. Da han den siste helga i juni skulle til hjemplassen Gillesvåg like ved Saltstraumen i bryllup, passet det slik at Svein-Magne bad for syke i Bodø samtidig. Han bestemte seg for å kjøre dit og få mer forbønn. Han fikk time klokken 12:05, og ventet spent på venterommet utenfor Svein-Magnes kontor.

- Det var helt eventyrlig. Ja, det var som om jeg ble bedre bare ved å se Svein-Magne.

Bernhard ville ha forbønn for høyre fot og for talen. Etter kort tid med bønn, kom det plutselig en varme fra tærne som strømmet oppover til kneet og hofta.

Tungen løsnet

- Etterpå kunne jeg legge fra meg stokken og gå uten problemer. Det var helt fantastisk. Talen ble også bedre, men ikke slik at jeg kunne snakke i normalt tempo.

Den tidligere elektrikeren var sjeleglad for å kunne gå stødig igjen, og så fram til å komme til broren på Gillesvåg og fortelle ham siste nytt.

- Så sa Svein-Magne at han ville komme utover til oss for å dokumentere mirakelet. Vi ble kjempeglade og gledet oss til han kom. Mens vi stod ute på trappa hjemme hos Arnt, fortalte jeg ham at talen ikke var helt i orden enda. Han la hånden på halsen min og bad igjen, og dermed kjente jeg en veldig varme som kom inn i hodet og ned gjennom halsen min. Jeg har hatt lettere for å snakke etterpå.

- Det er Guds kraft som har kommet over meg, for Svein-Magne kan ikke gjøre noe alene uten Guds kraft. Han er et redskap som Gud kan bruke, og det er hele familien vår svært takknemlig for. Å du, å du, hvor godt det er å få tilbake helsa igjen. Nå kan jeg handle selv på Samvirkelaget , og jeg ser lyst på framtida, sier Bernhard fornøyd og glad mens Arnt nikker samtykkende.

I FULL VIGØR: Slike aktiviteter som plenklipping var utenkelig fram til Bernhard kontaktet Svein-Magne for forbønn. Han ble lammet i høyre arm og fot etter å ha hatt sitt tredje slag i mars i år.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15