Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv:

Diaré i åtte uker

Jeg plagdes med diaré i åtte uker. Medisinen legen ga meg hjalp ikke mot min diaré. For tre uker siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter en uke var jeg god for diaré. Siden da har jeg vært god.

Panikkangst

I flere år plagdes jeg med panikkangst. Den kom og gikk. Den kom ofte etter at jeg hadde opplevd situasjoner som skapte stress, og kunne vare opp til 14 dager. For halvannet år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for angsten. Da hadde jeg hatt angst i to dager. Jeg var hjemme da, for jeg torde ikke gå ut blant folk. Etter tre-fire dager var jeg god! Jeg har vært frisk nå i halvannet år, og opplevd stress uten at jeg fikk panikkangst. Før pleide jeg å ta medisiner mot angsten. Det har jeg ikke gjort siden du ba for meg.

Urinveisinfeksjon

I 2003 gikk jeg tre måneder med urinveisinfeksjon. Jeg hadde fått medisiner hos legen, men de hjalp ikke. Dette året besøkte du Hammerfest. Jeg kom på møtet og gikk frem og fikk forbønn av deg. Mens du ba for meg, ble jeg momentant god. Åtte år senere fikk jeg igjen urinveisinfeksjon. Medisiner hjalp en stund, men så kom infeksjonen tilbake. Da fant jeg på å ringe til deg. Da jeg la på røret, ble jeg med ett så lett i kroppen. Siden da har jeg ikke hatt urinveisinfeksjon. Det er nå fire år siden jeg ble helbredet for andre gang.

Prolapsen kom bort

Fra år 2000 har jeg gått med ryggsmerter. Jeg hadde fått skiveprolaps. Av yrke er jeg elektriker og greide ikke lenger å gå i gardintrapp. Røntgenbilder viste også at jeg hadde for trang spinalkanal. Jeg ble operert i 2007 og 2009, men jeg ble ikke bra. Legene sa at de ikke kunne gjøre noe mer, ellers kunne det bli verre. I februar 2011 kom jeg på Mirakellørdag på senteret ditt i Vennesla. Jeg satt på en stol da du ba for meg. Etter forbønnen reiste jeg meg og oppdaget at ryggen var blitt god. Siden da har ryggen vært smertefri. Nå kan jeg igjen gå i gardintrapper. Før du ba, gikk jeg på morfintabletter. De trenger jeg ikke lenger nå. Hver dag takker jeg Gud for det som har skjedd med meg.

Helbredet på flyet

På tur til USA begynte min kone å kaldsvette. Hun fikk også vondt i magen og ville ut av flyet. «Jeg vet ikke hva som skjer,» sa hun til datteren min som var med på turen. Da hun landet i USA var min kone blitt kvitt smerter i knær og hofter. Jeg fortalte at jeg hadde ringt andaktstelefonen til Svein-Magne kl. 17. Det viste seg å være samtidig som min kone fikk den vonde opplevelsen på flyet. Hun hadde hatt smerter i hofter og knær i to år. Trolig var det slitasje. Nå kan hun gå normalt uten smerter i hofter og knær.

Kjente at hun fikk forbønn

For et år siden ringte til deg for min datter, etter hennes eget ønske. Hun hadde da smerter i nakken og skuldrene etter en skade på jobb. Min datter arbeider på en psykiatrisk klinikk utenfor Bergen. Et halvt år hadde hun gått med disse plagene. Fem minutter etter at jeg hadde ringt til deg, ringte hun til meg og sa: «Du mamma, du trenger ikke å fortelle meg at du har ringt til Svein-Magne, for det vet jeg. Jeg kjenner en varme som strømmer inn i nakken og skuldrene mine. Jeg er blitt god nå.» Dette skjedde for et år siden. Hun er fremdeles frisk.

Slapp operasjon i tyk-ktarmen

Legene fant ut at min bror hadde fått infarkt i tykktarmen. Han hadde smerter i magen. De planla å operere ham. Men så ringte jeg til deg og fikk forbønn for denne lidelsen. På nytt undersøkte legene ham. Da oppdaget de at infarktet var kommet bort. De kunne fortelle at det var første gang de hadde sett at et infarkt i en tykktarm var kommet bort av seg selv, uten operasjon. Min bror visste ikke om at du hadde bedt for ham, men nå har jeg fortalt det til ham. Det er to-tre år siden du ba for ham.

Tisset på seg

Gutten min på sju år tisset på seg nesten hver natt. For 14 dager siden ringte jeg til deg for å få forbønn for ham. Etter noen få dager ble han tørr. Siden da har han ikke tisset på seg. Vi er alle glade for det som har skjedd.

Prolaps fra 1994

Fra 1994 hadde jeg hatt prolaps i ryggen. For to år siden ringte jeg til deg for å få forbønn. Etter at du ba ble jeg bedre og bedre. Etter en uke var jeg god! Det var godt å oppleve å bli helbredet på telefonen. Nå er jeg god og går en masse på turer i fjellet.

Såret ville ikke gro

I over et år gikk jeg med et sår i hodet som ikke ville gro. Legen ville ta prøver av det og sende prøvene inn for å finne ut hva dette var. «Nei, her skal vi ikke bruke kniven,» sa jeg til ham. I stedet ringte jeg til deg og fikk forbønn for såret. «Dette såret skal gro,» sa du, og såret kom bort. Fjorten dager senere var jeg tilbake hos legen. Da var såret helt borte. Siden da har det vært borte. Det er nå to-tre år siden dette skjedde.

Prostatakreft

På sykehuset i Tromsø konstaterte legene prostatakreft. De tok prøver av prostataen. De stakk inn seks nåler, og på to av dem fantes det kreft. PSAen var da på 17,6. Jeg sa fra til legene at jeg ikke ville ha behandling for kreften. Jeg ville gå til den store legen med mitt problem. De godtok det. For to år siden var jeg på et møte i Familiekirka på Myre i Vesterålen. Der ba du for meg. Jeg kjente at det strømmet en sterk varme inn i magen på meg. Senere ringte jeg til deg og fikk forbønn. Tre måneder senere var jeg tilbake til legen for å bli sjekket på nytt. Da var PSAen gått ned til 4,2! Dette er et fint resultat. Jeg fortalte legen min at jeg hadde fått forbønn av deg.

Svulsten kom bort

Jeg har et barnebarn på 13 år. Legene på sykehuset i Bodø undersøkte henne og fant på røntgen at hun hadde en svulst. Jeg kontaktet deg dagen før hun skulle opereres. Da de opererte henne, var svulsten kommet bort!

Solbrent

Mitt barnebarn på elleve år var på ferie på Kypros sammen med sin familie. Der ble han sterkt solbrent i ansiktet. Jeg ringte til deg en formiddag. Samme kveld begynte han å bli bra. Da han våknet neste morgen, var all solbrenthet kommet bort. Hele familien ble overrasket over det som hadde skjedd. Alle tror de at det hadde skjedd et under med gutten.

Lam i svelget

Vårt barnebarn på åtte måneder var lam i halsen da hun ble født, og kunne derfor ikke svelge. Legen på sykehuset i Ålesund sa at det var ingen ting som skulle tilsi at hun ville bli bra. Hun fikk mat gjennom en sonde i magen. På denne tiden ringte jeg til deg. Du ba for henne og sa at det ville gå tre måneder før hun ville bli frisk. Plutselig en dag åpnet hun munnen, og fra da av kunne hun spise. Vi så på kalenderen. Da var det gått tre måneder siden du ba for henne. Hun hadde også slim i luftveiene. Etter tre måneder kom også det bort. På denne tiden begynte hun også å le. Dessuten fikk vi bedre kontakt med henne. Legene skjønner ingen ting. De kan ikke forklare det som har skjedd. Det er nå ti år siden miraklet skjedde.

Sort flekk på hjernen

Legene oppdaget en sort flekk i hjernen på et barn på to måneder. De ga henne lite håp. Jeg er redd for at de trodde at hun hadde kreft på hjernen. Barnets foreldre kontaktet meg og ba meg ringe til deg for at du skulle be for henne. Etter dette ble hun bedre og bedre. Røntgenbildene viste at den sorte flekken var kommet bort. Legene skjønte ingenting. Det er et halvt år siden hun ble helbredet. Barnet er nå er i fin form. «Husk at det er Gud som har gjort dette,» sa jeg til barnets bestemor.

Blodkreften kom bort

På sykehuset i Tromsø fant legene ut at vår sønn hadde fått blodkreft. Jeg fortalte ham at jeg ville ringe til deg. Han ville ikke at jeg skulle gjøre det, men jeg gjorde det likevel. Etter kort tid ble han god uten at han hadde fått behandling av legene. Han er til kontroll en gang i året. Legene er veldig fornøyd med ham. Han er i fullt arbeid etter at han ble helbredet for 15 år siden.

Håndspåleggelse gjennom bok

Jeg har boken din «Legende dråper». Der er det et bilde av din hånd. Når jeg er syk, pleier jeg å åpne boken og legge hånda di mot det syke sted. Da forsvinner problemene.

Hofteslitasje

I fem-seks år har jeg plagdes med den venstre hoften. Jeg hadde slitasje der. Tidlig i vår ringte jeg til deg og fikk forbønn. Da rørte Gud ved meg og hoften ble god. I sommer har jeg løftet på store steiner og båret tunge ting uten å kjenne noe smerte i hoften. Det har vært så deilig å slippe disse smertene. Jeg priser Gud for at han kunne se til lille meg.

Forkalking og slitasje

Jeg har vært trailersjåfør i mange år. Det tar sin toll. I seks-sju år hadde jeg skulder – og nakkesmerter. Legene sa at det var forkalkning og slitasje og ga meg kortisonsprøyter og smertestillende tabletter. Men det hjalp bare en liten stund. For tre-fire år siden ringte jeg til deg. Du ba for meg på telefonen. I løpet av to dager var jeg frisk! Siden da har jeg vært god.

Frisk på Visjon Norge

I nærmere to måneder gikk jeg med daglige magesmerter. Det var vondt i mellomgolvet og på den venstre siden i magen. Jeg gikk ikke til legen med mitt problem. Sommeren 2011 satt jeg og så på ditt program «Miraklet er ditt» på Visjon Norge. Der strakte du din hånd mot skjermen mens du ba for syke. Jeg la min hånd mot din mens du ba. Da ble jeg varm i hele kroppen – og magesmertene kom bort. Sien da har jeg vært frisk. Det er deilig å være kvitt disse smertene, for det var veldig vondt.

Migrene i 45 år

For to år siden var jeg på et møte med deg på Pers Hotel på Gol. i 45 år hadde jeg hatt migrene. Hver uke hadde jeg to-tre anfall. Etter at du ba for meg gikk det to-tre måneder, og så var jeg kvitt migrenen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15