Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gud helbredet øynene til Ann Marit

Ann Marit Furuholt (57) fra Ballangen slet med uskarpt syn i seks år på grunn av maculaødem. Etter at hun fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen, er lidelsen borte. Det har optikeren hennes bekreftet.

Tekst og foto: TOR-BJØRN NORDGAARD

Problemet begynte i 2007, da Ann Marit opplevde at det dukket opp grå skyer som skygget for synsfeltet på det høyre øyet hennes. Hun ble undersøkt med kontrastrøntgen, og øyelegen konstaterte at hun hadde fått en lekkasje fra en blodåre inne i øyet. Macula er navnet på et område i øyet som regulerer skarpsynet, og det hadde oppstått væskeopphopning, som kalles ødem, på dette feltet.

Uskarpt syn

Etter en tid forsvant de grå skyene fra synsfeltet, men hun fortsatte å se uskarpt. Fire år senere fikk hun det samme problemet også på det venstre øyet. Det var dette øyet som ble verst rammet. Legene kunne ikke gi henne noen prognoser for utsiktene til å bli bra. I noen tilfeller leges øynene over tid, mens andre forblir syke. Om tilstanden forverret seg, ville de tilby henne laseroperasjon, men det var ikke sikkert at synet ville bli fullgodt på den måten heller.

Ann Marit slet mye med hodepine på grunn av at muskulaturen rundt øynene ble overanstrengt av at hun prøvde å fokusere blikket. Ekstra vanskelig var det i godt opplyste lokaler, fordi øynene hadde blitt mer lyssky enn tidligere. Det gjorde hverdagen i yrket som biokjemiker utfordrende.

– Jeg jobber på det kommunale legekontoret, med dataskjermer og godt arbeidslys i alle rom, og det har vært slitsomt, forteller hun.

Helbredet momentant

Ann Marit og mannen hennes er soldater i Frelsesarmeen i Narvik, og da Elim Pinsemenighet skulle arrangere møter med Svein-Magne Pedersen i Ballangen 13. og 14. april, stilte de opp som frivillige medarbeidere. Ann Marit sto i døren som møtevert og hilste deltakerne velkommen. Sent søndag kveld ble det hennes tur til å få forbønn.

– Først merket jeg ikke at det skjedde noe spesielt da han ba for meg. Men så ba han en gang til, og den andre gangen han ba, begynte det å gjøre veldig vondt inne i det venstre øyet. Det kjentes ut som et trykk mot øyet. Da jeg fortalte ham det, ba han for meg for tredje gang. Da sluttet smerten og trykket mot øyet, og ubehaget forsvant, forteller hun.

Med det samme hun åpnet øynene etter forbønnen, syntes hun alt så mye klarere ut. Etter å ha brukt et par minutter på å venne øynene til lyset, var hun ikke i tvil om at noe hadde skjedd. Plutselig kunne hun lese det som sto skrevet på veggen bortenfor uten problemer.

Bekreftet av optiker

To uker senere forteller hun at det er slutt på den stadige hodeverken, fordi øynene ikke lenger trenger å overanstrenge seg for å fokusere blikket. Hun forteller også at hun har vært til undersøkelse hos optiker.

– Optikeren sa at det ikke finnes spor av maculaødem i øynene mine. Jeg fortalte ham at jeg hadde vært til forbønn hos Svein-Magne Pedersen. Han sa at han hadde tro på slikt, og fortalte at han hadde hatt en annen kvinne på besøk tidligere den samme dagen, som også hadde fortalt ham at hun hadde blitt helbredet på Svein-Magnes møter i Ballangen, sier Ann Marit.

ØYELIDELSEN FORSVINNER: Her ber Svein-Magne Pedersen for Ann Marit Furuholt, om helbredelse fra maculaødem.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15