Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
"Endelig kan jeg bære datteren min!"

LYKKELIG MOR: Ann-Brith Larsen fra Skotterud ble helbredet for sterk bekkenløsning da Svein-Magne Pedersen besøkte pinsevennenes sommerstevne på Hedmarktoppen 12. juli i år. Nå kan hun bære sin lille Emma Isabell (9 mndr.) uten problemer.
Bekkenløsningen hadde gjort hverdagen som nybakt mor til et aldri så lite mareritt for Ann-Brith Larsen fra Skotterud. Hun klarte knapt å bære sin lille Emma Isabell over gulvet. Men da Svein-Magne kom til Hedmarkhallen under pinsevennes sommerstevne, visste hun at noe kom til å skje.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Allerede før hun visste at hun var gravid, kjente Ann-Brith smerter i bekkenet sitt mens hun jobbet som togvertinne hos NSB. Problemene med bekkenløsning satte for alvor inn da hun var to måneder på vei, og hun så mer og mer fram til tiden etter fødselen uten smerter i hoftene.

- Men tingene ble ikke slik jeg hadde tenkt, forteller Ann-Brith.

Selv om lille Emma Isabell ble født, forsvant ikke bekkenløsningen. Dagene hjemme ble til mange små mareritt, fylt med bekymringer om hvordan hun skulle klare å stelle sin lille skatt mens smertene jog gjennom hoftene.

- Jeg kunne knapt bade Isabell, og iblant måtte jeg legge henne ned på gulvet fordi hoftene låste seg mens jeg gikk med henne. Bassengtreningen hjalp ikke, og mannen min Vidar måtte gjøre store deler av husarbeidet.

Spesiell følelse

Ann-Brith er vant med å klare brasene og er vanligvis selvhjulpen med det meste, så situasjonen var uholdbar for henne.

- Det var så nedverdigende å ikke klare å støvsuge og stelle sitt eget hjem - ikke engang ta ordentlig hånd om mitt eget barn. Midt i eksamenstiden måtte Vidar stille opp hjemme istedenfor at jeg støttet ham i det han gjorde. Jeg følte meg veldig trengt i situasjonen, og ventet på at Gud skulle gripe inn og hjelpe meg.

Det var med en spesiell magefølelse at hun kjørte den lille turen fra Markaveien på Furnes til Hedmarkhallen, den 12. juli i sommer.

Ekstra sterke smerter

- Jeg visste på en måte at noe kom til å skje, men ventetiden før forbønnen ble mye lengre enn jeg hadde ventet meg. Jeg satt og gråt på grunn av smertene, og skulle egentlig vært i seng for lenge siden. Jeg var så sliten og kjempet veldig, men jeg klarte ikke å slippe håpet jeg hadde om å bli frisk. Vissheten om at dersom jeg holdt ut, ble jeg frisk, var så sterk.

Dermed gikk timene, og hun ble med de andre forbønns-søkende inn i en sidesal og ventet tålmodig der på tur. Til slutt måtte hun reise seg og stå i kø, og Ann-Brith trosset smertene nok en gang. De var ekstra sterke etter fire lange timer med venting. Så fikk hun endelig snakke med Svein-Magne.

Smertefri mor

Og så begynte Svein-Magne å be for Ann-Brith. En liten stund senere begynte noe merkelig å skje i bekkenet.

- Det var som om jeg gikk på luft, og bekkenet ble svinget fra side til side. Smertene og stivheten kom bort, og smertene i ryggen og nakken forsvant, de også.

- Endelig kan jeg bære datteren min! utbrøt hun og jublet uten å tenke på dem som stod rundt henne. Så kom tårene, og Ann-Brith takket både Gud og Svein-Magne for hjelpen.

- Mannen min har måttet gjøre alt husarbeidet, forklarte hun mens hun hulket og lo på samme tid.

Hun måtte snu seg rundt og ta hendene i gulvet for å sjekke om smertene virkelig var borte.


Ville vitne

- Dette er fantastisk. Slik har jeg ikke klart å ta i gulvet på lenge, sa hun og fikk klappsalver fra dem som enda ventet på å få forbønn.

Litt senere satte hun seg ned i sofaen ved siden av og testet hvordan det var å sitte.

- Før hadde jeg ikke klart å sitte stille på denne måten uten å bevege meg hundre ganger fram og tilbake, sa hun og demonstrerte ved å vri seg i sofaen.

Svein-Magne var også glad for at Ann-Brith var smertefri, og sa at hun måtte vitne om hva Gud hadde gjort for henne. Hun nikket.

Demonstrerte underet

Dagen etterpå vasket hun rundt på badet og tok godt hånd om de elleve personene som bodde hos dem i forbindelse med stevnet. Alle merket at hun var helbredet.

Da det ble lørdag kveld under pinsevennenes sommerstevne på Hedmarktoppen, gikk pastor i Filadelfia Vennesla, Gunnar Jeppestøl, fram for å fortelle om miraklene som skjedde på møtet med Svein-Magne onsdag kveld.

"Blant annet ble en kvinne på 23 år helbredet for 16 måneder med bekkenløsning. Før klarte hun ikke å bære datteren sin engang," sa han, og da klarte ikke Ann-Brith å sitte stille lenger. Hun tok med seg Emma Isabell og gikk bestemt opp trappen til scenen mens forventningen steg i salen.

Flytting med stil

"Jeg vil være et levende vitne," sa jeg og holdt Emma Isabell slik at alle skulle få se at Gud hadde helbredet meg. Det var så godt å få vitne om det som hadde skjedd for de mange som stod og så på, forteller Ann-Brith.

De to ukene etter stevnet brukte hun til å vaske vinduer, tak og vegger og pakke sammen familiens eiendeler slik at den planlagte flyttingen til Skotterud skulle gå smidig for seg.

- Jeg gjorde nesten alt selv. Dersom jeg skulle gjort noe slikt før, hadde jeg nesten vært ute av stand til å gå nå. Men hoftene fungerte "knirkefritt".

Glade familiemedlemmer

Ferien tok Vidar, Ann-Brith og Isabell sammen med nær familie i dyreparken i Kristiansand i begynnelsen av august.

- Jeg gikk i dyreparken i ni og en halv time uten å kjenne noe i bekkenet. Det ble en fantastisk ferie for oss, sier hun glad.

Dagene hjemme er nå forvandlet til timer fylt av muligheter og glede, og av alle nyter kanskje Emma Isabell mest av at mamma har fått "nye" hofter. Eller kanskje pappa Vidar er enda gladere for å slippe så mye husarbeid?!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15