Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Nevrologen: – Dette skal være umulig!

PÅ TUR: Etter at halsarteriene ble helbredet kan Kisten Frantzen nyte fjellturene uten plager. Jeg er ikke i tvil om at det skjedde et mirakel da jeg fikk forbønn, sier hun. FOTO: Privat
Da den ene halsarterien til Kirsten Frantzen ble 75 prosent tett, var operasjon eneste utvei. Hun ringte derfor til Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn. Ved neste kontroll var arterien helt åpen.

I begynnelsen av 2000-tallet begynte Kirsten Frantzen fra Kasfjord i Harstad å merke ubehag når hun gikk på tur i fjellet.

– Hver gang jeg anstrengte meg, dunket det kraftig i tinningen, og det var veldig ubehagelig. Symptomene ble også kraftigere etter som tiden gikk.

I 2004 oppsøkte hun en nevrolog som sendte henne til MR-undersøkelse og senere ultralyd. Resultatet viste at halsarterien på venstre side var femti prosent tett. Legen sa at dersom tilstanden ble verre, kunne operasjon være nødvendig, hvis ikke var dette noe hun måtte leve med. Kirsten fikk likevel blodfortynnende tabletter for å dempe plagene noe.

Ble verre

– Problemet var at situasjonen ble verre. Hver gang jeg gikk opp trappa i huset, kjente jeg det dunket i hodet. Også når jeg la meg i senga, smalt det i bakhodet. I 2006 var hele 75 prosent av arterien tett, noe som var alvorlig, sier Kirsten.

Legen mente nå at operasjon var eneste utvei. Hun skulle likevel vente i ett år til. Det var likevel knyttet stor risiko til en slik operasjon. I følge legen var det femti prosent sjanse for at hun kunne dø eller bli hjerneskadet. Kirsten ble selvfølgelig engstelig.

På samme tid fikk hun høre om en dame som hadde blitt helbredet for tette blodårer rundt hjertet ved forbønn av Svein-Magne Pedersen. Det fikk henne til å reagere.

– Jeg tenkte at jeg kunne prøve å ringe. Helbredelse var ikke et ukjent fenomen for meg. Min bestemor hadde selv blitt helbredet for hull i spiserøret for noen år siden. Da jeg ringte forbønnstelefonen, opplevde jeg en veldig god og fin atmosfære i samtalen. Det var en sånn varme og trygghet som jeg nesten bare kan forbinde med min egen far da han levde.

Sjokkert lege

Etter forbønnen tenkte ikke Kirsten noe mer over situasjonen. Ved neste kontroll i 2007 skulle hun likevel få seg et sjokk.

– Da legen begynte å lytte på meg, fikk hun et rart uttrykk i ansiktet. Hun brukte lang tid og kontrollerte også den friske siden av halsen. Jeg tenkte, at nå blir jeg sendt rett til sykehuset i Tromsø for hasteoperasjon.

– Si meg, har du gjort noen drastiske endringer i livsstilen din? spurte legen.

Kirsten svarte at det hadde hun ikke. Legen lurte også på om hun hadde sluttet å røyke, noe hun heller ikke hadde gjort.

– Dette kan jeg ikke forstå, tettheten er borte, og det skal være umulig. Her er blodårene helt fine, sa nevrologen sjokkert. Kirsten ble utrolig glad. På grunn av endringene trengte hun verken operasjon eller å gå til kontroll mer. «Kom tilbake om ti år», sa legen.

I tiden etter har Kirsten vært på en rekke fjellturer, og alle smertene i hodet er forsvunnet. Nå er det gått snart seks år, og blodårene er like fine.

– Det er utrolig det jeg har opplevd. Jeg er ikke i tvil om at det skjedde et mirakel da jeg fikk forbønn, sier Kirsten Frantzen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15