Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

«Min datter hadde kols»
For to år siden fant min datters privatlege ut at hun hadde kols. Dette ble påvist i røntgen. Min datter hadde røykt i mange år, så det var nok årsaken til denne lidelsen. For en måned siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for henne. Min datter visste ikke om det. Så kom hun til ny sjekk hos sin privatlege. Han lyttet på brystet hennes og spurte: «Hva har skjedd? Nå puster du jo mye mer enn du trenger,» sa en overrasket lege til min datter. Nå pustet hun på en normal måte, og hun hostet heller ikke lenger. Legen lyttet på nytt og sa: «Dette forstår jeg ikke – du er jo helt fin!» En uke før hadde min datter ringt til meg og sagt: «Mamma, nå har jeg ikke lenger kols».

Nakke – og ansiktssmerter
I to år gikk jeg med nakke – og ansiktssmerter. Legen ga meg salve som jeg masserte inn i hodet. Men det hjalp ikke. Etter å ha gått med denne lidelsen i to år, fant jeg på å ringe til deg. Straks begynte jeg å bli bedre. Etter tre uker ble jeg god. Det legene ikke klarte, det klarte Gud! Det er nå ett år siden jeg ble frisk.

Legene konstaterte angina
I to og et halvt år gikk jeg med angina før jeg fikk hjelp. Min privatlege antydet at det kunne være angina. Det var på sykehuset i Tromsø at det ble konstatert at jeg hadde flere årer som var blitt tette. Legene kunne ikke gjøre noe med dem, for de var for små. Kun i én åre satte de en stent. Jeg ble litt bedre, men ikke på langt nær god. Det hendte at jeg svimte av når jeg gikk opp en bakke. Jeg pleide da å få smerter i brystet. Da jeg kom hjem fra en hjerte-undersøkelse på sykehuset i Tromsø, ringte jeg til deg og fikk forbønn på telefonen. Straks kjente jeg bedring. Etter to dager var jeg blitt helt god. Nå kan jeg gå i bakker og trapper uten å kjenne noe til anginaen. Det legene ikke fikk til, det gjorde Gud. Jeg er veldig takknemlig for det som har skjedd.

Gallestein
Jeg hadde gallesteinssmerter og klarte noen ganger nesten ikke å røre på meg. Legen min konstaterte gallestein. Jeg kunne ikke spise feit mat, ellers ville jeg få store gallesteinssmerter. En dag jeg hadde vært hos legen, ringte jeg til deg og fikk forbønn for gallesteinsplagene. Etter forbønn fant ikke legen tegn til gallesteiner. Nå kan jeg spise feit mat uten å kjenne noe til gallesteinssmerter. Ja, nå kan jeg spise hva som helst. Nå har jeg vært frisk et halvt år. Gallesteinene er borte vekk!

Store ryggsmerter – andaktstelefonen
Ryggsmertene var store. En kveld bestemte jeg meg for å ringe andaktstelefonen din (820 75080). Da kjente jeg plutselig et kraftig elektrisk støt som gikk gjennom hode, nakke og rygg. Etter dette har jeg vært kvitt ryggsmertene. Etter dette fikk jeg en salveduk tilsendt, og fra nå av trenger jeg ikke sovemedisin. Etter dette ringte jeg «Himmelnøkkelen» (815 50 077) og ble frelst!

Skygge på leveren
For fem år siden var jeg undersøkelse på sykehuset i Arendal. Røntgenbildene viste en skygge på leveren. Etter dette kontaktet jeg deg og fikk forbønn. Så fikk jeg time til ny undersøkelse. Da var skyggen kommet bort. Legen så på meg og sa: «Den er ikke der lenger.» «Jeg har fått forbønn, og er blitt helbredet,» sa jeg til legen. Han sa ingenting.

Høyt blodtrykk
I tre år gikk jeg med et blodtrykk som var for høyt. Det lå på 210 over 200. Jeg spiste forskjellige medisiner som de forskjellige leger ga meg. Men jeg ble ikke bra. Da bestemte jeg meg for å ringe til deg for å få forbønn. Etter dette var jeg til ny sjekk hos min lege. Da var blodtrykket gått ned til 150 over 70. Det er nå over ett år siden dette skjedde. Jeg har vært flere ganger til undersøkelse hos legen. Blodtrykket holder seg på samme nivå.

Utposning på hovedpulsåra til hjertet
I september 2012 oppdaget legene på sykehuset i Bodø at hovedpulsåra til hjertet hadde fått en stor utposning. Det var vondt i brystet, som om noe der inne holdt på å sprenges. Utposningen kunne vises på ultralyd ved sykehuset i Bodø. Hjertet var voksende. En lege sa at jeg bare hadde noen dager eller høyden noen måneder igjen å leve. Like etterpå tok jeg kontakt med deg. Du ba for meg på telefonen. En måned senere, i oktober i fjor, var jeg tilbake til en ny kontroll med ultralyd på sykehuset. Tenk, da var utposningen kommet bort! En lege der kikket flere ganger på røntgenbildene. Han syntes det var rart at noe slikt kunne skje. «Du ser så mye friskere ut nå,» sa han til meg. Den 13. februar 2013 var jeg til ny kontroll med ultralyd. Da var alt fortsatt fint med hjertet. Nå hadde det fått normal størrelse. En av legene ved sykehuset spurte om jeg hadde hatt kontakt med noen. Jeg fortalte at jeg hadde hatt kontakt med deg. Legen visste hvem du var.

God hørsel på Visjon Norge
Hørselen på mitt venstre øre ble dårligere og dårligere i 2012. Jeg merket at jeg måtte skru opp fjernsynet mer og mer. Før pleide jeg å ha det på tallet en, men etter hvert måtte jeg skru det opp på seks–sju. Jeg følte meg mange ganger dum sammen med andre, for jeg måtte spørre om igjen og om igjen: «Hva sa du?» Legen min sa at årsaken til min dårlige hørsel på det venstre øret var ørevoks. Han vasket ut ørevoksen, men hørselen var like dårlig. Et par uker senere så jeg deg på Visjon Norge. Det var fredag den 9. november 2012. Da du ba for syke, la jeg en hånd mot din hånd, men ingenting skjedde akkurat da. Men åtte-ti dager senere begynte jeg å høre godt. Nå trengte jeg ikke å ha fjernsynet på sju – jeg skrudde det ned til tallet en, og alt kunne høres fint. Nå hører jeg hva vennene mine snakker om, og trenger ikke å spørre om hva de sier.

Borreliose
Min datter fikk borrelia og gikk lenge på sterke medisiner. Men hun reagerte negativt på medisinene og sluttet derfor med dem. Jeg ringte til deg for å få forbønn for henne. Den dagen så jeg forandring i min datter. Hun ble frisk og begynte å arbeide igjen. Nye tester viser at hun er frisk av borreliose. Jeg tror at hun ble helbredet gjennom din forbønn.

Urytmiske hjerteslag
I to år gikk hjertet i utakt. Jeg var hos lege, og han anbefalte medisiner som kunne hjelpe mot hjerterytmeforstyrrelse. Men jeg ville ikke ha noe medisin. I stedet ringte jeg til deg og fikk forbønn. Med en gang du ba for meg, begynte hjertet å slå normalt. Det var fantastisk! Nå slår hjertet så fint.

Gud fjernet blodkreften
På Lofoten sykehus i Gravdal tok legene ryggmargsprøve av meg. Prøven sendte de til sykehusene i Tromsø og Bodø. Spesialistene på begge sykehusene bekreftet at jeg hadde fått blodkreft. Da jeg fikk denne beskjeden, ble jeg veldig redd. Så bestemte jeg meg for å ringe til deg for å få forbønn. Jeg fikk ingen medisinsk behandling for blodkreften. På nytt fikk jeg innkallelse til Lofoten sykehus. På nytt ble det tatt ryggmargsprøve. Den ble på også sendt til sykehusene i Bodø og Tromsø. Kort tid senere ble jeg innkalt til sykehuset i Gravdal. Legene kunne da fortelle at resultatene fra begge sykehusene viste at blodkreften var kommet bort! Jeg fortalte at du hadde bedt for meg. Legene dro kjensel på navnet ditt. De hadde hørt om deg.

Nervemigrene
Da jeg var 16–17 år gammel, begynte jeg å få hodeverk. Nervemigrene kalte legen denne lidelsen. Den ga meg en konstant hodeverk. Jeg ringte flere ganger til deg og fikk forbønn. I løpet av to måneder kom migrenen bort. Det er nå sju-åtte år siden jeg ble helbredet for nervemigrene. Jeg er nå 75 år gammel.

Brokket forsvant
Min mann fikk brokk over navlen. Jeg ringte til deg og fikk forbønn for ham. Du sa: «Brokket skal trekke seg tilbake!» Fra den dagen har han ikke merket noe til brokket. Legen fortalte at det var vanskelig å operere ham på grunn av hans alder. Jeg fortalte legen at Gud hadde helbredet ham. Miraklet skjedde for to-tre år siden.

Skulle ta abort
Min venninne var blitt gravid gjennom kunstig befruktning. En tid etter at hun var blitt gravid bestemte hun seg for å ta abort. Hun tok abortpillen som skulle fremskynde abort. Like etterpå angret hun på det hadde gjort og ringte til deg. Det er nå sju-åtte måneder siden. Du ba om at abortpillen ikke skulle virke. Din bønn var kraftigere enn abortpillen. For tre uker siden fødte hun tvillinger. Nå er hun en omsorgsfull mor for to små jenter.

Nakken sluttet å knake
For et halvt år siden fikk jeg time til forbønn på senteret. Jeg hadde da en nakkelidelse som jeg hadde hatt ett års tid. Når jeg snudde på hodet, knaket det i nakken. Min venninne var med meg på turen til Vennesla. Da jeg snudde på nakken, sa hun: «Du må ikke snu på nakken, for da høres det en så fæl, knakende lyd,» sa min venninne til meg mens vi kjørte til Vennesla. På senteret la du dine hender på nakken og ba for meg. På turen hjem til Porsgrunn oppdaget jeg plutselig at Gud hadde helbredet meg. «Nå kjenner jeg ikke noe smerter i nakken,» sa jeg til min venninne. Nå kunne jeg snu på nakken uten at det gjorde vondt og uten å høre denne knakende lyden. Da ble min venninne paff.

Skulle skifte kne
For en måned siden ringte jeg deg for å få forbønn for det venstre kneet mitt. Røntgenbilder fra sykehuset i Stokmarknes viste slitasje. I over 30 år hadde jeg hatt disse knesmertene. Legene snakket om å skifte det venstre kneet. Det hadde jeg gjort med det høyre to år tidligere. Du ba for meg på telefonen. Noen dager senere satt jeg og leste i bladet Legedom. Plutselig kjentes det ut som om det ble knust mange steiner inne i kneet. Det knaket og braket inne i kneet. Det gjorde veldig vondt. «Hva i all verden er dette for noe?» sa jeg til meg selv. Dette varte bare noen sekunder. Noen minutter etterpå reiste jeg meg og gikk bortover stuegolvet. Da kjente jeg at knesmertene var kommet bort. Nå kan jeg vri på foten uten at det gjør vondt. Kneet gjør ikke lenger vondt når jeg ligger i senga, og jeg kan gå lange turer uten å kjenne smerter. Jeg er veldig glad for det som har skjedd med meg.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15