Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Frelse og helbredelse i Billund

GUDS ORD: Svein-Magne Pedersen prekte om både frelse og helbredelse til de fremmøtte i Billund center. Tolv mennesker ble frelst, og en rekke mennesker helbredet.
Helgen 9.–10. februar reiste Svein-Magne Pedersen for andre gang til Billund i Danmark. Tolv mennesker sa ja til Jesus og flere ble helbredet. Totalt har tjue mennesker blitt frelst etter Pedersens to besøk.

– Det er veldig sterkt å se så mange bli frelst og helbredet fra en rekke sykdommer. Det kommer flere mennesker for hver gang vi arrangerer møte i Danmark, og vi ser at folk reiser langt, noe som betyr at de lengter etter helbredelse. Det er «dejligt», sa Erik Madsen på ekte dansk, etter helgens mirakelhelg.

Han var en av initiativtagerne til Pedersens møtehelg i Billund. Kontakten med Misjonen Jesus Leger fikk han etter at han deltok på Mirakellørdag 28. april i fjor der han ble helbredet. I ti år hadde han slitt med whiplash, noe som kostet ham både jobb, ekteskap og store summer med penger. Madsens helbredelse ble en fin døråpner til Danmark for Misjonen Jesus leger, og Pedersens besøk i Billund var hans andre på under fem måneder.

I alt ble tolv mennesker frelst på møtet. Blant de registrerte var det både barn, voksne og gamle. To av de som ble frelst var et ektepar opprinnelig fra Iran. De opplevde også å bli berørt av Guds helbredende kraft. Begge var svært begeistret over det de fikk oppleve.

Magesmerter forsvant

En rekke mennesker hadde møtt opp i Billund Center, og mange hadde reist langt med håp om et mirakel. Utover kvelden kunne flere og flere vitne om Guds inngripen.

Charity Nampungwe var opprinnelig fra Zambia, men hadde bodd i Lunderskov i Danmark noen år. I begynnelsen av januar hadde hun fått diagnosen hepatitt B av legen. Hun hadde heldigvis ikke fått en alvorlig infeksjon, og leveren var trolig ikke skadet. Sykdommen førte likevel til at hun fikk smerter i magen, og hun følte det var en slags vond gass som plaget henne. Hun kunne også føle smerter i hjertet.

– Da Pedersen ba, begynte jeg å gi fra meg noen merkelige klagelyder. Det var som om denne varme gassen kom opp fra magen og ut av munnen. Det kunne virke som jeg ble fridd fra en sykdomsånd som kom ut. Nå er jeg helt frisk og uten smerter. I ettertid har jeg vært hos legen som sier at alt er fint med kroppen nå.

Trippel-helbredet

Irene Madsen fra Løsning var møteleder i Billund. Hun kom haltende til møtet etter å ha overbelastet foten.

– Jeg pleier å gå fem til seks kilometer hver dag for å holde meg i form. Dessverre utviklet det seg betennelse i achillesen, og det gjorde veldig vondt. Jeg hadde også begynt på behandling hos fysioterapeut. Da jeg kom til møtet lørdag, kjente jeg smertene i foten, og utover kvelden fikk jeg så vondt at jeg valgte å gå hjem. På søndagens møte fikk jeg Pedersen til å be for meg, og plagene forsvant momentant. Jeg kunne gå frem og tilbake uten smerter, og i tiden etter har jeg også vært frisk. Vi kan kalle det en straks-ekspedisjon av Jesus, sa Madsen.

Hun kan nå glede seg over å ha blitt trippel-helbredet på kort tid. Da Pedersen besøkte Billund i september 2012, opplevde hun at en kul i tannkjøttet forsvant etter forbønn. Også skjeløydheten forsvant, og hun kunne legge vekk spesialbrillene. Nå kunne hun også gå hjem smertefri i foten.

Stolte på Herren

Karl Heinz Peters fra Nordborg hadde kjørt tre timer med bil for å få forbønn. Han slet med både lyskebrokk, helvetesild og knesmerter. Helvetesilden skapte en intens brennende smerte med blemmer og sår. Knesmertene ville normalt hindre ham i å gå, men Peters brukte en naturmedisin som klarte å holde smertene i sjakk. – Legen ville operere lyskebrokket, men jeg ønsket kun operasjon med lokalbedøvelse. Jeg ville følge med på hva legen gjorde. Da legen sa at lokalbedøvelse var uaktuelt, nektet jeg operasjon. Jeg sa jeg heller ville stole på at Herren ville gjøre meg frisk. Legen ble selvfølgelig meget overrasket.

Da Pedersen ba for Peters, kjente han en varm ild gjennom kroppen, og det knakte i kneleddene. Dagen etter våknet han opp uten helvetesild og knesmerter. Lyskebrokket var også nesten bra.

– I ettertid har jeg møtt mennesker som spør: «Tror du virkelig på helbredelse»? Da forteller jeg om hva som har skjedd med meg, og de blir svært overrasket.

Fibromyalgi, knær og rygg

Flere av de fremmøtte kunne fortelle at de slet med vond rygg og nakke, og noen av dem kunne vitne om at Guds kraft rørte ved dem.

En mann fra Jelling ble smertefri etter fire år med plager, noe kiropraktoren ikke hadde klart til nå. Et ektepar fra Horsens ble helbredet fra kne – og ryggplager etter tre år med lidelser.

En kvinne fra Mariager som hadde hatt fibromyalgi i tjue år opplevde å bli god. Før ble hun ofte trett og sliten, men i tiden etter hadde hun fått overskuddet tilbake.

En annen som var glad var Lis Marcussen fra Billund. I 25 år hadde hun jobbet ved den kjente LEGO-fabrikken i byen, noe som hadde vært belastende på kroppen. Hun slet med slitasjegikt i knærne, isjias og dårlig rygg.

– Smertene er borte, og det er så godt, forteller hun en måned etter møtet i Billund.

Også flere andre opplevde å bli berørt av Guds helbredende kraft. Flere lurte også på når Pedersen skulle komme tilbake.

Trolig blir det nytt møte i Danmark senere i år.

MAGESMERTER: Charity Nampungwe ble kvitt magesmertene på grunn av hepatitt B. – Da Pedersen ba, kjente jeg en varm gass som kom opp fra magen og ut av munnen, sier hun glad.

GOD ACHILLES: Irene Madsen var møteleder i Billund. Lørdag kveld måtte hun gå hjem fra møtet på grunn av smertene i foten. Men søndag ble en gledens dag, da hun ble helbredet.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15