Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
«Miraklet er ditt» over Canada:
Unni ble magehelbredet gjennom tv

TV-HELBREDET: – Jeg la hånda på fjernsynet, og ble kvitt en magelidelse som jeg ikke har kjent maken til hverken før eller siden, sier Unni Ingbre. – Hun var desperat, slår mannen Roy fast.
Fra april 2012 har MJL sendt tv-programmet «Miraklet er ditt» over Canada. I beste sendetid hver søndag kveld kan canadiere fra Atlanterhavet i øst til Stillehavet i vest lytte til budskapet om Jesu frelsende og helbredende kraft. Unni Ingbre i byen Langley i Canada prøvde tv-metoden etter en måned i et smertehelvete.

Tekst og foto: SVEIN-MAGNE PEDERSEN

I 1970 emigrerte Unni med sin mann Roy fra Oslo og til Vancouver i Canada. Den 9. januar i år traff jeg dem på en restaurant i deres hjemby, Langley. Solveig og jeg var da på en 12 dagers misjonstur til Canada. Her er hennes mirakel-historie:

– Magesmertene kom kastende på meg en aprildag i fjor. Jeg har aldri kjent en slik smerte i magen før. Dag og natt i fire–fem uker pintes jeg fryktelig. Jeg greide nesten ikke å spise, og det lille jeg fikk ned, rant rett igjennom meg. Kiloene rant av meg. På en uke gikk jeg ned tre–fire kilo.

– Hva sa legen til det?

– Jeg var til undersøkelse flere ganger i uken, og mange prøver ble tatt. Min kvinnelige lege fant ikke ut av det. Siden jeg ikke tålte mat, var det nesten bare vann jeg fikk i meg. Jeg lurte på hva som feilte meg.

– Hvordan var søvnen denne tiden?

– Siden magesmertene var konstante, var det nesten ikke mulig å få sove. Jeg hadde nesten ikke krefter til å stå på beina.

– Og hva skjedde med deg?

– En søndag i mai i fjor satt jeg hjemme og så på en kanal som heter Grace TV. Her pleier du, Svein-Magne, å forkynne Guds ord og be for syke hver søndag kveld klokken åtte. Min mann Roy og jeg har kjent deg fra 1996, og vet hva du står for. I juli i fjor besøkte du oss i Langley. Da ba du for mitt venstre øye som det var noe galt med. Helbredelsen kom med en gang. Siden da lidelsen vært borte. Nå ville jeg ha forbønn av deg igjen – for første gang gjennom fjernsynet. Jeg var desperat – og i min ytterste nød slo jeg på fjernsynet.

– Hva gjorde du da?

– Jeg la en hånd på fjernsynet og den andre på magen. Deretter leste Roy og jeg løfter om helbredelse fra Bibelen. Så gikk vi til sengs. Denne natten sov jeg som en stein – og våknet – frisk! Jeg trodde nesten ikke det var sant. Dette måtte jeg teste ut. Jeg laget en skikkelig middagsrett med poteter, kjøtt og alskens tilbehør. Jeg spiste meg stappmett – og kjente ingenting! Før fikk jeg store magesmerter når jeg spiste, og måtte straks springe på do. Maten rant igjennom meg! Men nå kjente jeg ingen smerter. Alt var kommet bort! Jeg var helbredet takket være Jesu kraft gjennom programmet «Miraklet er ditt», sier den glade 65-åringen på litt norsk og litt engelsk.

– Jeg har fortalt om miraklet til min lege. Hun vet ikke hva hun skal si om det som har hendt med meg. Det ligger utenfor menneskers forstand. For der opererer Gud, sier Unni og avslutter samtalen med å bestille en saftig leverrett. Den spiser hun uten en mine, uten smerter – men som vanlig – med et smil om munnen.

– Det er når vi er desperate etter et mirakel at underet skjer, avslutter Roy Ingbre.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15