Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Kuttet ut brillene
Siden jeg hadde fått dårlig syn, måtte jeg begynne med briller. Jeg brukte både gåbriller og lesebriller. Du ba for meg på telefonen. Etter dette begynte jeg å se bedre og bedre. Til slutt trengte jeg ikke briller lenger. Legen undersøkte meg og fant ut at jeg hadde fått bedre syn. Han forsto ingenting. Jeg fortalte at jeg var blitt helbredet ved bønn på telefonen. Nå kan jeg lese Legedom uten å bruke briller.

Avslitt muskelfeste
På grunn av hardt arbeid som fisker slet jeg av muskelfestet i den høyre skulderen. Etter dette kunne jeg ikke løfte tunge ting, vaske håret eller løfte hånda over hodet. Armen var ubrukelig. Fysioterapeuten oppdaget at muskelfestet var slitt av. Det ble bekreftet på røntgen på Universitetssykehuset i Tromsø. Her ble det planlagt operasjon. Jeg sendte et brev til deg og ba om forbønn. Du sendte meg en salveduk. Etter noen dager var jeg blitt helt god og kunne gå tilbake på arbeid. På denne tiden ble jeg innkalt til operasjon. Da ringte jeg til sykehuset i Tromsø og fortalte at jeg var blitt god og ikke lenger trengte operasjon. Dette skjedde i 1995. Jeg er fremdeles like god i skulderen. Fantastisk!

Ulcerøs colitt
For to–tre år siden begynte jeg å blø fra tarmene. På sykehuset i Ålesund konstaterte legene at jeg hadde fått ulcerøs colitt. Jeg bestemte meg for å ringe til deg for å få forbønn. Blødningene stoppet opp like etter at du ba for meg. På ny ble jeg undersøkt ved sykehuset i Ålesund. Nå kunne legene konstatere at jeg ikke lenger hadde ulcerøs colitt. Ved undersøkelsen ble det brukt ultralyd. Nå har jeg vært frisk i halvannet år. Jeg fortalte min privatlege at jeg hadde kontaktet deg. Han hadde hørt om deg.

Prolaps – Lillestrøm
Jeg falt på isen og skadet ryggen. På sykehuset ble det tatt MR-undersøkelse. Legene kunne da slå fast at det var prolaps. For å døyve smerten tok jeg smertestillende tabletter. Jeg ble halvt sykemeldt. På denne tiden kom du til Lillestrøm for å ha møter. Der ba du for meg. Du la hånda på ryggen mens du ba. Da kjente jeg en sterk varme som strømmet inn i ryggen. Smertene forsvant momentant. Da hadde jeg hatt prolaps i et halvt år. Siden da har jeg vært kvitt prolapsen. Det er nå sju år siden underet skjedde.

Kalde bein
I flere år plagdes jeg med kalde bein. Det ble verre med årene. Jeg frøs fryktelig om natten og måtte tulle meg inn med dyner, men det hjalp ingenting. Så ringte jeg til deg og fikk forbønn for mine kalde bein. Etter dette ble jeg bedre og bedre for hver dag som gikk. Etter en uke var jeg frisk!

«Datteren vår ble helbredet for angst»
Datteren vår plagdes med angst i to år. Ofte måtte hun oppsøke lege. Hun fikk medisiner uten at det hjalp det minste. Hun ble nesten verre av medisiner. Vi spurte om hun ville at vi skulle ringe til deg. Det ville hun gjerne. Mannen min ringte til deg og fikk forbønn for hennes nerveproblemer. Datteren vår ble bedre og bedre for hver dag. Etter en uke var hun god og kunne gå tilbake på arbeid. Det er nå fire år siden hun ble helbredet.

Grusomme hoftesmerter
I mange år gikk jeg med grusomme hoftesmerter. Når jeg gikk, var smertene så store at tårene trillet. Smertene kom i perioder flere ganger i løpet av året. For fire år siden ringte jeg til deg og ba om forbønn. Smertene forsvant samme dag som du ba. Jeg har ikke kjent noe til dem siden du ba for meg.

Slapp kneoperasjon
Jeg fikk plutselig skade i menisken. Det var vondt å gå. Det ble tatt røntgenbilde av kneet. Legen anbefalte operasjon. På denne tiden hadde du forbønn på Sundby i Saltdalen. Dit kom jeg, og der ba du for min skadde menisk. Etter to måneder var jeg god! Jeg ble så innkalt til operasjon på sykehuset i Bodø. Jeg fortalte legen at jeg ikke hadde lyst på noen operasjon. Legen anbefalte meg å ringe hvis jeg skulle få vondt i kneet. Det er tre år siden dette skjedde. Siden da har jeg vært god i kneet.

Slitasje i ryggen
I et halvt år gikk jeg med slitasje i korsryggen. Jeg hadde fått flere behandlinger hos lege og kiropraktor, men til ingen nytte. For to måneder siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for ryggen min. Noe skjedde. Siden da har jeg vært god. Før tålte jeg ikke å bevege ryggen noe særlig. Nå kan jeg bøye og tøye på ryggen, løfte og bære – smertefritt!

Røykte i 47 år
Da jeg var 17 år, begynte jeg å røyke. Jeg var en storrøyker – tre-fire pakker pr. uke. Tobakken jeg røykte var den sterkeste sorten – Rød Mixture. Min kone var passiv røyker i mange år og fikk røykhoste. Jeg fikk kols. Flere ganger har jeg prøvd å slutte å røyke, men har aldri greid det. Den 24. januar 2007 ringte jeg til deg og fikk forbønn for denne lasten. «Her er det jeg som bestemmer, og nå vil jeg slutte,» sa jeg til meg selv. Jeg kastet tobakkspakken i ovnen. Der brant den opp. Siden da har jeg ikke røykt. Jeg fikk kraft fra Gud til å slutte, og er så glad for at jeg tok den avgjørelsen. Smaken og lukten er blitt bedre. Alt er blitt bedre. Og kona er blitt blidere! Nå synes jeg synd på de som røyker.

Mirakelhunden
For noen år siden var du på tv. Her ba du for syke. Jeg hadde en dverg-dachs på denne tiden. Siden jeg fikk den som valp var den dårlig hele tiden. Jeg tok den til dyrlegen, men den ville ikke spise maten den fikk. Jeg kjøpte til og med baby-middag på glass, men den likte den heller ikke. Valpen var syk, slapp og elendig. Du ba de syke om å legge en hånd på tv-skjermen mens du ba. Jeg satte hunden min oppå fjernsynet. Etter dette ble hunden kvikk og rask og i full vigør. Den levde frisk i mange år etter dette.

Kvitt kronisk urinveisinfeksjon
I ett år hadde jeg urinveisinfeksjon. Flere ganger i løpet av året fikk jeg denne lidelsen. Den kom og gikk. Jeg har fått mye medisiner mot urinveisinfeksjon, men det ingenting hjalp. Så en dag ringte jeg til deg og fikk forbønn. Mens du ba, la jeg hånda på magen – og straks forsvant smertene. Siden da har jeg vært frisk.

Brudd i ryggen
For tre år siden falt jeg på isen og fikk et brudd i ryggen med store ryggsmerter. Det skjedde for tre år siden. Etter det var jeg på flere behandlingshjem. Men smertene ville ikke gi seg. Dette varte i vel tre måneder. Jeg ringte til deg og fikk forbønn. Siden da ble jeg bedre for hver dag. Etter noen dager var jeg god. Det er nå tre år siden jeg ble helbredet i ryggen.

Skjeløyd og skjeve hornhinner
En av våre sønner var skjeløyd og hadde skjeve hornhinner. Jeg ringte til deg og fikk forbønn for min sønn på fire år. Da legen undersøkte han etter forbønnen, fant de ut at skjeløydheten var kommet bort. Han hadde heller ikke skjeve hornhinner. Legene sa at det ikke skulle kunne gå an at slikt kunne skje i løpet av så kort tid. Jeg fortalte at sønnen vår hadde fått forbønn og salveduk. Han er nå sju år og er fremdeles frisk.

Tre år med angst
Jeg hadde angst i to–tre år. Jeg brukte mye medisin mot angsten. Du ba for meg på telefonen. Det er en måned siden du ba for meg. Etter en uke var jeg kvitt angsten. Siden da har jeg vært god.

Kreft i bukspyttkjertelen
På sykehuset i Orkanger fant legene ut at min datter hadde fått kreft. De fant en svulst på bukspyttkjertelen. Legene kunne se det på CT-røntgen. En lege der sa at den var ikke god. Han kunne kjenne svulsten når han undersøkte henne ved å trykke på magen. Hun kunne også kjenne svulsten. På grunn av sykdommen var min datter tynn og slapp, og hun greide ikke å spise. Så en dag bestemte jeg meg for å ringe til deg. Her fikk jeg forbønn for kreften. Etter en tid fikk hun time til undersøkelse på St. Olavs hospital i Trondheim. Her ble det tatt en ny CT-undersøkelse. «Vi kan ikke finne noen ting,» sa en av legene etter undersøkelsen. De sjekket også andre organ i mageregionen. De fant ingenting! Dette er noe av det største jeg har opplevd. Både min datter og jeg er veldig glade for det som har skjedd.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15