Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet etter ti år med whiplash

NY NAKKE: Erik Lundsgaard Madsen fra Billund i Danmark fikk både nakken og livet forandret etter forbønn under Mirakellørdag 28. april i 2012. Whiplashskaden hadde plaget ham i ti år – men i dag er nakken helt fin.
For ti år siden fikk Erik Lundsgaard Madsen fra Danmark whip-lash etter en bilulykke. Den 28. april i 2012 dro han til Mirakellørdag i Vennesla og ble helbredet. Nå er endelig et langt mareritt over.

Erik Lundsgaard Madsen bor i Billund i Danmark der lekeparken Legoland ligger. De siste årene har livet vært svært vanskelig. Det hele startet for ti år siden, da Madsen og en kamerat ble utsatt for en bilulykke. Madsen som var passasjer foran ble slengt sidelengs inn i sidevinduet. – Jeg lå 14 dager på sykehus med hjernerystelse. Etter hvert fikk jeg sterke smerter i nakken som ikke ville gå vekk. Det viste seg å være whiplash. I lange perioder gikk jeg sykemeldt. Mye av tiden gikk med til å bare ligge i sengen. Jeg hadde hodepine og fikk etter hvert migrene. Hver dag tok jeg flere tabletter med smertestillende, sier han.

Omskolert

Madsen ble sendt på en rekke utredninger, og hodet og nakken ble scannet. Han var jevnlig til fysioterapeut, men nakkeskaden ble ikke bedre. Han brukte mye penger på ulike behandlingsformer uten at det hjalp.

– Jeg jobbet egentlig som mekaniker, men ble så omskolert. En periode prøvde jeg meg som vaktmester, men måtte omskoleres igjen. Slik fortsatte det gjennom årene. Jeg har brukt titusener av kroner til ingen nytte.

Madsen forteller at all sykdommen ble en stor belastning for familien, noe som endte med at ekteskapet røk.

– Det var ti år med et langt mareritt! sier han bestemt.

Smertefri på Color Line

Erik Lundsgaard Madsen hadde gjennom årene lest og hørt om Svein-Magne Pedersen sitt arbeid i Vennesla. Lørdag 28. april var det Mirakellørdag, og Madsen tok turen til Norge. Det skulle han ikke angre på.

– Jeg kjente ikke noe spesielt da Pedersen ba, bare at det var en fredelig atmosfære til stede. Først dagen etter, under hjemreisen med Color Line til Danmark, merket jeg at nakken var betydelig bedre. Etter noen dager var alle smertene borte, sier Madsen, som nå har fått en helt ny hverdag. Han er nå tilbake i arbeidslivet og jobber i biltilsynet.

Vitnet i avisen

– Hva synes du om det som har skjedd?

– Det er fantastisk hva Gud har gjort, og alt skjedde så enkelt.

Gjennom årene har jeg fått mye forbønn, men det har vært mye roping og skriking. Folk har sagt jeg har hatt for liten tro, eller de har anklaget meg for å leve i synd, siden jeg ikke ble helbredet. Jeg visste hva Jesus hadde gjort for meg på korset og ga ikke opp. I dag kan jeg takke Gud for at livet er forandret, sier han glad.

Historien til Madsen ble også raskt kjent blant folk, og for ikke lenge siden kom den danske kristne avisen Udfordringen på døra og ville skrive om vitnesbyrdet hans.

– Her kunne jeg fortelle hva Gud hadde gjort. Det gjelder å ikke gi opp, men stole på Gud, avslutter han.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15