Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
19 år med angst forsvant momentant

UT I FRIHET: I 2006 ba Svein-Magne Pedersen for Tove-Hege Engdal Studsrød fra Stavanger, og momentant ble hun helbredet fra angsten som hadde plaget henne i 19 år. Bildet er tatt på Mirakellørdag 25. august 2012.
I 19 mørke år slet Tove-Hege Engdal Studsrød med depresjon og angst. Under et møte i Sandnes i 2006, fikk hun forbønn av Svein-Magne Pedersen, og fra den dagen fikk hun livet tilbake.

Tekst og foto: TEKST & FOTO: DAG BUHAGEN

Tove-Hege Engdal Studsrød vokste opp i Solund kommune ytterst i Sognefjorden. På grunn av en utfordrende oppvekst, fikk hun en mental reaksjon som virkelig skulle få konsekvenser for livet hennes.

– Det hele begynte en dag da jeg var 15 år. Jeg var alene hjemme da det plutselig skjedde noe som er vanskelig å forklare. Det var som om noe kom over meg. Jeg følte jeg gikk inn i meg selv, og ble boende i en egen verden inne i kroppen min. Det var som jeg levde i et skall og at omverdenen var borte.

Tove-Hege ble veldig redd og fortvilet. Den ekle tilstanden vedvarte, og hun forsto at noe måtte være galt. Hun gikk til både lege og psykolog, men de forsto lite av det, men mente det var en form for angst. Tove-Hege hadde av og til noen gode perioder, men angsten kom stadig tilbake.

Mørkt hull

Noen år senere ble hun gravid og fødte ei datter. Dessverre utviklet situasjonen seg til å bli verre, og spesielt var nettene grusomme.

– Når jeg la meg om kvelden, føltes det som om kroppen dalte nedover i senga i et svart hull, men jeg kom aldri til bunns. Jeg var redd, og til tider var det så ekkelt at jeg måtte stå opp for å ringe nødnummeret til krisehjelpen. De kunne ikke gjøre så mye, men ga meg praktiske råd om hvordan jeg kunne roe meg ned. Jeg var så fortvilet at jeg hyperventilerte, og måtte noen ganger ha en pose over hodet for å gjøre pusteøvelser.

Tove-Hege forteller at enkelte av anfallene kunne vare i flere dager før hun kunne få en litt bedre periode. På det verste fikk hun av og til lyst til å hoppe ut av vinduet.

– Jeg fikk tanker om å ta livet mitt, og ofte ønsket jeg å gjøre det slutt, for livet var forferdelig. Av og til kunne jeg bare forsvinne uten å si i fra. En liten bagatell kunne få meg til å rømme fra huset og virkeligheten. Det hendte at mannen min måtte gå ut på kvelden for å lete etter meg, fordi jeg hadde forsvunnet.

Folkesky

Tove-Hege prøvde å gå til psykolog, men fikk lite hjelp. I de mest intense periodene brukte hun tabletter for å roe ned kroppen.

– Det gikk relativt greit på jobben, for jeg jobbet i butikk, og her var det så hektisk at jeg kom meg raskere gjennom dagen. Likevel var jeg sykemeldt flere ganger. I privatlivet var det derimot mye verre. Da ville jeg helst ikke møte folk, og jeg mislikte å være med i familieselskap og dra på besøk.

Ut i frihet

I 1997 flyttet hun og familien til Stavanger, der de fortsatt bor. Høsten 2006 fikk Tove-Hege beskjed om at Svein-Magne Pedersen skulle ha mirakelmøte i menigheten Klippen i Sandnes. Hun bestemte seg derfor for å dra i håp om at angsten og depresjonen kunne forsvinne.

– Det var mye folk og et langt møte, men til slutt ble det min tur. Da Pedersen la hånda på brystkassen min og ba, kjente jeg en brennende varme. Plutselig forsvant angsten, og det var som om kroppen åpnet seg, og jeg kunne gå ut av meg selv som fri. Jeg fikk frysninger på ryggen og nakkehårene reiste seg. Det var en utrolig opplevelse. Da jeg satte meg på plassen min, var jeg helt rød på brystet av varmen fra forbønnen, og folk som satt ved siden av meg kommenterte det også.

Tove-Heges 13 år gamle sønn var også med på møtet. Han så med en gang at en forandring hadde skjedd, og kunne glede seg over å få en ny mor tilbake. Samtidig ble han selv helbredet for mageproblemer som han hadde slitt med i flere år.

– Etter forbønnen i 2006 ble livet helt nytt og kan ikke sammenlignes. Nå sover jeg godt uten problemer. Folk merker at det hadde skjedd noe. Nå synes de jeg er mer sprudlende og blid. Takk Gud for at han grep inn og satte meg fri, avslutter Tove-Hege.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15