Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gud rettet opp Bentes ryggsøyle

GUD RETTET RYGGEN: Bente Saltbones fra Kristiansund hadde skjev rygg da hun kom på møte med Svein-Magne i Kirkelandet kirke. Men smertene forsvant da hun ble bedt for, og hun kjente en kraft og varme som rettet opp ryggen hennes.
Bente Saltbones fra Kristiansund kunne gå hjem med rak rygg etter å ha fått forbønn i Kirkelandet kirke den 10. april i år 2000. Den skjeve ryggsøylen hennes ble rettet opp under forbønn.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Hjelpepleierstudent ved Sankthanshaugen videregående skole i Kristiansund, Bente Saltbones, var ute i praksisperiode da hun søkte forbønn hos Svein-Magne Pedersen da han besøkte hjembyen. Hun merket ofte hvordan hennes skjeve rygg, eller skoliose, forårsaket smerter som hindret henne i å gjøre jobben sin fullt ut. Diagnosen fikk hun for tre år siden, og lidelsen ble hele tiden bare verre og verre. Spesielt om kvelden før sengetid var smertene i ryggen plagsomme. Hun hadde vært til lege med problemet, men den eneste hjelpen han kunne tilby var operasjon. Det fantes ingen behandling som kunne hjelpe Bente. Den trivelige jenta kom fram til forbønn sent søndag kveld.

Varm kraft

- Det dirrer i hele kroppen, og det strømmer mye varme gjennom meg, fortalte hun Svein-Magne. Hun var tydelig berørt av det som skjedde med henne. Litt senere er tre år med lidelser historie.

- Jeg har hatt gym på skolen og trent volleyball i dag uten å kjenne tegn til smerter. Da han bad for meg, kjentes det som om ryggen rettet seg opp nedenfra og opp, og det gikk en varm kraft oppover ryggsøylen, forteller hun dagen etter kampanjen.

Glad og lettet

Når Legedom tar kontakt i juni, har hun fått en sykepleier på skolen til å se på ryggen hennes, som konstaterte at ryggsøylen hadde rettet seg opp igjen. Alle tegn til skoliose er forsvunnet. Etter planen skulle Bente opereres i Ålesund i sommer, men nå slipper hun både smertene og det omfattende inngrepet.

- Jeg har det så godt nå, og er glad for å slippe smertene, sier hun glad.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15