Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Grå stær
Jeg er 88 år gammel og hadde fått dårlig syn. Optikeren fant ut at jeg hadde fått grå stær og skulle få nye briller. Jeg så nesten ingenting med brillene mine. Siden jeg var i 40-årene har jeg brukt briller. Jeg var fortvilet over å se så dårlig. Våren 2010 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter dette begynte jeg å se bedre. Til slutt så jeg helt godt. Tenk, jeg er 88 år gammel og kan lese avisen uten briller. Nå kan jeg skrive brev til slekt og venner i USA og Canada uten briller. Nå ser jeg bedre enn sønnen min!

Hjernehinnebetennelse
Min sønn hadde i fire-fem år hjernehinnebetennelse. Han fikk behandling på sykehuset i Hammerfest, men legene her greide ikke å helbrede ham. De ville derfor sende ham til sykehuset i Tromsø. På denne tiden ringte jeg til deg, og du ba for ham. Fire timer senere ringte en lege fra sykehuset i Hammerfest og fortalte at han var blitt frisk. Legene forsto ingenting. I stedet for å bli sendt til sykehuset i Tromsø, ble han sendt hjem til Alta – frisk!

Hemorroider
I seks måneder hadde jeg store plager på grunn av hemorroider. Jeg hadde problemer med å sette meg fordi smertene var så store. Legene på Volvat-klinikken sa at de kunne operere meg, men jeg ønsket ikke å ta noen operasjon. I stedet ringte jeg til deg. Du ba for meg og sendte meg en bønneduk. Dette skjedde i desember 2006. Etter noen uker forsvant hemorroidene.

Grønn stær
Øyenlegen målte trykket på øynene mine. Det var altfor høyt og lå på 26. Jeg hadde fått grønn stær. Øyenlegen var ikke fornøyd med resultatet. Jeg bestemte meg for å ringe til deg for å få forbønn for dette trykket. Du ba for meg. Kort tid senere var jeg tilbake til øyenlegen og fikk målt trykket på nytt. Han sa ikke noe til meg, så jeg spurte ham: «Hva var trykket?» «Trykket er 13 på begge øynene,» svarte legen. Jeg hadde ikke lenger grønn stær.

Storrøyker
Jeg vet om en kvinne som har vært storrøyker i mange år. Hun er nå vel 60 år, og hun har røykt siden hun var ung. Hun røykte nesten hele tiden. For seks-sju år siden ringte hun til deg og fikk forbønn. Kvinnen fikk kraft til å kutte ut røyken straks.

Prolaps
Jeg fikk prolaps i ryggen i 1994. Siden da har jeg plagdes med ryggsmerter. Jeg ringte til deg i fjor og fikk forbønn for prolapsen. Mens jeg ventet på at jeg skulle få snakke med deg, kjente jeg at ryggsmertene begynte å gå bort. Seks dager etter at du ba for meg, ble jeg helbredet. Siden da har jeg vært god.

Utposning
på hovedpulsåra På sykehuset på Ski fant legene ut at min sønn hadde en utposning på tre cm på hovedpulsåra i magen. Dette førte til magesmerter. En lege der sa at han ikke kunne gå med denne utposningen, for blodåra kunne sprekke. Hans tante ringte til deg og fikk forbønn. Så fikk han time til undersøkelse på Volvatklinikken i Oslo. Der fant legene ut at han ikke lenger hadde utposning på hovedpulsåra i magen. De forsto ingenting.

Hevelsen forsvant på fem minutter
En dag for tre år siden ble den venstre hånda mi øm. Så hovnet den opp. Hevelsen var så stor at det så nifst ut. Jeg vet ikke hvorfor jeg fikk denne hevelsen. «Vi må dra til legen for å få hjelp,» sa jeg til min mann. Akkurat da var det så mye snø ute at vi neppe ville ha kommet oss avgårde. Plutselig kom jeg på at vi hadde kjøpt boken din «Legende dråper» hvor det er et bilde av din hånd. Jeg kunne jo legge den vonde hånda mi mot din hånd. Kanskje kunne jeg bli helbredet? Da jeg la min hånd mot din, kjente jeg at det strømmet varme inn i hånda. Et mirakel skjedde like foran våre øyne: Hevelsen begynte å gå tilbake. Vi sto og så på at hevelsen forsvant. Etter fem minutter var hånda blitt slank og fin.

TV 2 helbredet
Da faren min var i militæret, ble han sparket av en hest i kneet. Da du var på Holmgang i 2002 og ba for syke, la han en hånd på TV-skjermen. Min mor holdt på kneet hans mens du ba. Da kjente han en varme som gikk inn i kneet. Min far ble momentant helbredet i kneet. Selv trodde han ikke noe på det, men likevel ble han god – og er det fremdeles.

Kreftcyste på bukspyttkjertelen
På sykehuset i Tromsø fant legene ut at min søster hadde fått en kreftcyste på bukspyttkjertelen. Jeg ga henne telefonnummeret til deg, og hun ringte og fikk forbønn. Etter sju måneder med denne kreftcysten, kom hun til sykehuset for å få behandling. Tenk, da fant legene ut at kreften var kommet bort. Hun trengte ikke behandling, for Gud hadde helbredet henne gjennom din forbønn.

Nakkeprolaps
Jeg fikk en gang en hardhendt behandling av en mann og pådro meg nakkeprolaps. Det er over åtte år siden det skjedde. I åtte år gikk jeg med daglige nakkesmerter og spiste en til to smertestillende tabletter hver dag. På Haukeland sykehus ble det tatt MR og CT av nakken og hodet. Undersøkelsene viste at dette kunne ikke opereres. Skaden lå for vanskelig til. Legene der fortalte meg at jeg bare måtte lære meg å leve med det. Jeg fortalte en nevrolog på en privat klinikk i Bergen at jeg trodde Gud kunne helbrede meg. Han lo og sa: «Gud kan ikke gjøre deg frisk av denne lidelsen.» En sommerdag i 2010 ringte jeg til deg, og du ba for meg på telefonen. Dagen etter oppdaget jeg at jeg ikke hadde vondt lenger. Gud hadde helbredet meg. Jeg kuttet ut tablettene og var frisk! Jeg fortalte fastlegen min hva som hadde skjedd. Han ble blank i øynene.

Hadde et alkoholproblem
Min mann hadde et alkoholproblem. Økonomien var blitt ødelagt på grunn av alkoholproblemet. Uten at han visste om det, ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Du sendte meg også en salveduk og fortalte at jeg kunne legge den under hodeputa hans. Min mann er sjømann. Han reiste til sjøs da han var 17 år og har hatt alkoholproblemer siden da. Jeg la salveduken under puta hans natten før han dro til sjøs en tur. Etter det var han full kun en gang – men så var det slutt. Nå har han ikke lenger lyst på alkohol. Jeg fortalte ham hva jeg hadde gjort, at jeg hadde ringt til en helbreder. Han ble glad for det.

Krampe i beina
I ett år plagdes jeg med krampe i beina. Den kom mens jeg lå og sov. Flere ganger om natten våknet jeg med disse krampene. Da måtte jeg opp for å gå frem og tilbake. Det hjalp mot disse krampene. Legen hadde ikke noe medisin mot disse krampene. For fjorten dager siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter et par dager var jeg god!

Kjente en kald vind
Jeg fikk behandling hos fysioterapeuten og trente også selv mye. Dette førte til at jeg fikk smerter i hele kroppen. Sist fredag ba du for syke på Visjon Norge. Mens du ba for syke, kom det en kald vind inn i rommet, og en kald strøm kom over meg. I samme stund forsvant smertene fra hele kroppen, og jeg var god.

Kneet gikk ut av ledd
Mitt barnebarn driver med dans og drama. Ofte gikk det ene kneet ut av ledd. Legene ville ikke operere henne. For snart to år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for henne. Siden da har ikke kneet gått ut av ledd. Gud helbredet henne.

KOLS og astma
En mann i 30-årene ba meg ringe til deg for å få forbønn. Selv var han blitt helbredet for KOLS og astma etter forbønn fra deg. Nå var han ute på en sykkeltur.

Hudkreft
Høsten 2011 fant legene på Radiumhospitalet at jeg hadde fått hudkreft på halsen. Jeg hadde fått et sår der, og det viste seg å være kreft. Før jeg kom tilbake til Radiumhospitalet for å bli operert, ringte jeg til deg. To ganger ringte jeg og fikk forbønn. En uke etter at du ba for meg for andre gang, oppdaget jeg at såret var kommet bort. Da jeg kom tilbake til Radiumhospitalet, fant legene ut at jeg ikke lenger hadde hudkreft på halsen. Gud hadde helbredet meg.

Kontaktallergi
Sønnen vår skulle bli bilmekaniker. Da han var ute i praksis etter studietiden, begynte han å få allergiske reaksjoner på hendene. Han reagerte på oljeprodukter og flere andre ting. Ja, bare ved å ta i rattet på biler som var trukket med skinn, fikk han disse reaksjoner. Huden var kommet bort på hendene og vi kunne se det røde kjøttet helt opp til albuene. Verkstedet skjønte at dette ikke kunne gå i lengden. Han hadde da hatt hudallergi et halvt år. Legen hans sa at dette måtte han regne med å ha hele livet. Det hjalp ingen ting med salver og medisiner. Hans mor måtte hjelpe ham med å ta på seg skjorten. Hun ringte til deg og fikk forbønn for ham. Etter kort tid forsvant hudallergien. Nå arbeider han på en oljeplattform hvor han ofte har kontakt med olje. Han får ingen reaksjoner. Det er nå ti år siden sønnen vår ble helbredet.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15