Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Regnbuehinne-betennelse
For mange år siden hadde jeg regnbuehinnebetennelse. Den kom og gikk hele tiden. Straks jeg var ferdig med en kur, kom den tilbake. Men så en dag ringte jeg til deg og fikk forbønn. Siden da har jeg ikke hatt regnbuehinnebetennelse.

Angst i tre år
Jeg hadde konstant angst i tre år. Angsten kom nok på grunn av min omgangskrets. Så lenge jeg kan huske er jeg blitt kjeftet på av sinte folk. Til slutt slo det ut i angst. I løpet av denne tiden har jeg spist mye medisin. Så en dag bestemte jeg meg for å ringe til deg. Det er en måned siden. I løpet av en uke var jeg kvitt angsten. Nattesøvnen har jeg fått tilbake. Nå holder jeg på å trappe ned på medisinen, litt etter litt. Legen min ville det slik. Han hadde sett deg på tv.

Slapp kunstig kne
I snart et år var jeg sykemeldt. Røntgenbilder viste slitasje i det venstre kneet. Det var bein mot bein. Planen var at jeg snart skulle få kunstig kne. Jeg har vært elektriker i tjue år og måtte ofte krype på knærne. Etter dette arbeidet jeg femten år i kraftforsyningen. På grunn av smertene pleide jeg å spise tre Paracet hver dag. Jeg var klar for å bli uføretrygdet. For kort tid siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Deretter la jeg på røret og satte meg i godstolen i stua. Da kjente jeg at noe merkelig skjedde – den venstre foten ble kald! Noe slikt har jeg aldri kjent før. Jeg ble nesten god i kneet og har sluttet å ta smertestillende tabletter. I går var jeg hos legen. Han undersøkte meg og ble imponert over det som var skjedd. «Ingenting kan være bedre enn dette,» sa legen og lot meg få gå tilbake på jobb i 60 prosent til å begynne med.

Alzheimer
Min svigermor fikk Alzheimer. Vi hadde problemer med å føre en samtale med henne. Hun spurte om det samme om igjen og om igjen. Så en dag ringte min kone til deg og fikk forbønn for henne. Ting begynte å skje. Nå husker hun bedre. Venner sier at det er blitt lettere å snakke med henne. Nå spør hun ikke om det samme om igjen og om igjen. Min svigermor er blitt mye bedre. Nå kan vi jo snakke normalt med henne.

Såret ville ikke gro
For noen år siden var jeg på et møte med deg i Knarvik. Jeg søkte forbønn for min hovne legg. Her hadde jeg et sår som ikke ville gro. Etter at du ba for meg, ble jeg straks bedre. Noen dager senere var såret grodd. Hevelsen kom også bort.

Livmorfremfall
En gynekolog fant ut at jeg hadde fått livmorfremfall. Jeg brukte en ring for å holde den på plass, men jeg tålte den ikke, så den ble tatt ut. Det kjentes ut som om livmora ville falle ut av meg. Sommeren i 2010 ringte jeg flere ganger til deg. Jeg ble bedre og bedre og til slutt helt god. Etter dette kjente jeg ikke lenger noe til livmorfremfallet. Etter dette har jeg vært til kontroll hos gynekolog. Alt var fint, kunne han fortelle.

Vond hofte og ankel
Min venninne klarte nesten ikke å gå. Den venstre hoften og ankelen ga henne store smerter. Hun hadde gått lenge med disse plagene, og hadde vært mange ganger hos leger uten å ha fått hjelp. En dag fant hun på å ringe til deg. Her fikk hun forbønn. Hun hadde ikke før lagt på røret før ting begynte å skje. Kort tid senere var hun blitt helbredet. Hun forstår ikke hva som har skjedd med henne, men hun nevnte at du og Gud hadde hjulpet henne.

Kreft i leveren
Jeg ringte til deg og fikk forbønn for en kvinne i Bodø som hadde fått kreft i leveren. Legene hadde ikke gjort noe for henne da hun fikk forbønn. Hun ble helbredet for kreften. Miraklet skjedde for en måned siden.

Kuttet ut høreapparatene
Jeg hørte dårlig og måtte begynne med høreapparater på begge ørene. En dag bestemte jeg meg for å kontakte deg på telefonen for å få forbønn. Litt etter litt kom hørselen tilbake. Til slutt trengte jeg ikke høreapparatene lenger. Det er fem år siden jeg ble helbredet. Siden da har jeg hørt godt og ikke trengt høreapparatene.

Barnebarn med angst
Barnebarnet mitt hadde angst i to år etter at faren hans døde. I tillegg hadde han problemer med å puste om natten. Angsten begynte med at faren døde da han var tolv år gammel. På denne tiden ringte jeg to ganger til deg og fikk forbønn for ham. Plutselig en dag fortalte hans mor til meg: «Han er frisk!» Gutten vet enda ikke at du har bedt for ham, men det gjør hans mor – og hun tror at Gud har helbredet ham. Gutten er sytten år nå, og har vært frisk siden han var fjorten år.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15