Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Bildøy: 20 frelst på helbredelsesmøte

FRELST:2"0 mennesker ble frelst under Generalforsamlingen på Bildøy.
20 frelst på helbredelsesmøte Først var det bare et fåtall som rakte hånden opp da Svein-Magne innbød til frelse søndag kveld under Generalforsamlingen på Bildøy. Men så ble det 12, 14, 17, 18, 19 før det endte med 20 hender.

Tekst og foto: Aud Malene Håland, 
NorgeIDAG

– Uten at dere omvender dere og blir som barn, så kan dere ikke se Guds rike, sier Svein Magne Pedersen i frelsestalen sin, og forklarer at det å bli frelst betyr helomvendelse. 

– Da jeg giftet meg, så tror jeg ikke presten hadde viet oss hvis jeg sa tja. Vil du bli frelst? «Tja» holder ikke. Du må ta et valg, oppfordret helbredelsesevangelisten.

– Hva koster det å bli frelst? Det koster hele deg, svarer Pedersen på sitt eget spørsmål. Helbredelsespredikanten har aldri et helbredelsesmøte uten å innby til frelse.

– Nøytralitet fins ikke. Enten er du frelst eller ikke. Jeg skal be en frelsesbønn på syv til åtte setninger, og så kan dere gjenta etter meg.  Slik avsluttet Svein Magne Pedersen møtet sitt på søndag, før han begynte å kalle ut den ene sykdommen etter den andre, for så å be for alle disse i felleskap. Og møtet varte ut i de små timer. 

Først nærmere kl. 06 om morgenen var Svein Magne ferdig med sine forbønnshandlinger. Men først lærte han oss alle hvordan man kan bli helbredet. Det handler om nøkler.

– Det er mange nøkler til helbredelser, ikke bare en, sier Pedersen og fremhever at Jesus selv brukte mange metoder.

Ser ikke nok mirakler

– Når Gud gjør mirakler så gjør han ting som ikke kan forklares, sier Pedersen og forteller om ulike personer som har blitt helbredet. Han forteller blant annet at en fot ble helbredet på to minutt. 

– Det kalles for mirakel, et under. Altså, noe å undre seg over. Hvorfor er ikke hele Norge frelst? Spør Pedersen og mener det er fordi folk ser ikke nok mirakler. 

Helbredelsespredikanten er overbevist om at når Gud gjør noe så er det mot naturen, og det syns han er spennende.

– Jeg har det mest spennende yrket i verden, men det kan være tungt også, sier Pedersen og fortsetter uten å gå altfor mye inn på den tunge siden.

Arbeidsløs i himmelen

– Hva skal jeg gjøre i himmelen, kan jo ikke helbrede mennesker der? Helbredelsespredikanten tar en pause mens folk ler. Så fortsetter han med å si at han skulle ønske det var noen syke der også, før han så skynder seg med å legge til at Gud forstår humoren hans. Og det virker det som publikum også gjør.

Pedersen går tilbake til vitnesbyrdene og forteller at det ringte en mann på 74 år fra Lillehammer. Blæra hans var full av kreft. Han ringte på ny og ny, og da de noen dager etter tok røntgenbilder, var det ingenting der lenger.

– Det var ikke strålebehandling eller cellegift, men det var Gud.

Ikke satt punktum

Pedersen mener det fins omtrent 20 «helbredelsesnøkler». Søndag kveld nevnte han flere enn syv forskjellige. Vi begynner med de tre vanligste: Håndspåleggelse, ta et steg i tro og vente på Herren.

– Det kan gå vinter og vår før du får operasjon på sykehuset. Du kan til og med dø i køen. 

– Kan en vente et halvt år på operasjon på sykehuset, kan en vente en time på mine møter, mener helbredelsespredikanten.

– Gud har ikke satt punktum, men komma og det betyr kom igjen, kom igjen til det er din tur.

Har nøkkelen selv

En annen nøkkel er å bli helbredet på Guds premisser, og ikke våre egne. Så fins det også en nøkkel som vi selv har.

– Dersom det er noe søppel på innsiden av nøkkelhullet, så må du fikse det, sier Pedersen og peker på at det verste søppelet er utilgivelse. 

– Uansett hva det er for noe, tilgi som Gud har tilgitt deg fordi vi fikk det utfortjent.  Pedersen er i gang nå og nevner den ene nøkkelen etter den andre. Noen får bedre forklaring enn andre.

– Av og til må en ofre noe. Gi og du skal få, sier Pedersen og henviser til en menighet der de opplevde færre mirakler da økonomien var trang og folk var blitt gjerrigere på å gi.

Arverett i Kristus

– Det finnes en generasjon som har lært at de ikke kan si at de er syke en gang, men hvis du vil bli frisk så må du i alle fall innrømme at du er syk, mener helbredelsespredikanten og fortsetter med neste nøkkel.

– En må også ha et ønske om å bli frisk. Noen vil faktisk være syke.  Pedersen forteller så at han traff en dame som sa at hun ikke visste hva hun skulle gjøre hvis hun ble frisk, og viser til Jesus som spurte den lamme om han ville bli frisk.

Den siste nøkkelen han nevner for kvelden er arveretten i Jesus Kristus. Du er like rik som Jesus, og han døde for alle våre sykdommer.

– Ved hans sår har vi fått legedom, avslutter han før han så begynner på frelsestalen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15