Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
15 frelst på Mirakelmøte på Aukra

FOLKSOMT: Helgen 15.–16. september besøkte Svein-Magne Pedersen menigheten Klippen i Aukra kommune. Mange mennesker møtte opp og fikk høre forkynnelse om frelse og helbredelse. Femten personer søkte frelse, og mange ble helbredet.
Helgen 15–16. september fikk den lille øykommunen Aukra med litt over 3400 innbyggere besøk av Svein-Magne Pedersen. Her ble 15 personer frelst, og en rekke mennesker kunne reise helbredet hjem.

Stemningen var stor da pinsemenigheten Klippen i Aukra kommune fikk besøk av evangelist Svein-Magne Pedersen. Både lørdag og søndag var menighetslokalet fylt med forventningsfulle mennesker som ønsket å høre forkynnelse om helbredelse og få forbønn for sine plager. Møtene varte i over tjue timer tilsammen. De fleste fremmøtte var bosatt på selve øya eller distriktene rundt. Mange var avhengig av ferge for å komme seg hjem, men med litt organisering i forbønnskøen, rakk de fleste å bli bedt for før den siste båten dro for natta.

I løpet av turen søkte 15 personer frelse til stor glede for menigheten og de fremmøtte. Det var stor stemning i salen etter hvert som den ene etter den andre sto frem og vitnet om at de hadde fått en berøring av Guds helbredende kraft. Folk kunne gå hjem med krykkene i hånda og høreapparatet i lomma. Mange kunne for første gang på mange år gå ut av møtelokalet uten smerter. Under møtet opplevde flere folk med blant annet nyreplager, ryggsmerter, skeive hofter, vond nakke, øresus, ribbeinsbrudd, angst og røykeavhengighet å bli gode.

Hørselen ble bra

For ekteparet Randi og Magne Hatlen fra Molde ble det en minnerik dag. Randi hadde i ett og et halvt år gått med smerter i setemuskelen etter en utfordrende fjelltur. Verken legebesøk eller kortisonsprøyter hadde hjulpet, og legen mente at dette måtte hun antagelig leve med. Det var alltid vondt å sitte, og hun måtte bruke en pute for å lindre plagene. Under møtet kjente hun de intense smertene, etter som det tok nesten fem timer før det ble hennes tur i forbønnskøen.

– I løpet av kvelden fikk Pedersen en rekke kunnskapsord, blant annet at noen hadde smerter i en setemuskel, og jeg forsto at det gjaldt meg. Da han ba for meg, forsvant smertene, og det var helt fantastisk. Jeg hadde også slitt med dårlig hørsel på høyre øre, og nå er jeg helt fin, sier Randi Hatlen.

Også mannen hennes opplevde å få bedre hørsel. I ti år hadde han vært tunghørt, og de siste seks årene hadde han brukt høreapparat. Siden de begge hørte dårlig, var det ikke alltid like lett å kommunisere i hverdagen, og det oppsto stadig misforståelser mellom dem.

– Da Pedersen ba for meg, tok han ut høreapparatet og stakk fingrene sine inn i ørene mine. Det hørtes ut som en motorbåt som dunket inne i øret mitt. Etter forbønnen kunne jeg høre like bra uten høreapparat, og siden har de ligget i skuffen. Det er blitt som en ny hverdag for oss nå, sier han glad.

Kvitt krystallsyken

Torfrid Solem fra Aukra hadde før mirakelhelgen fått diagnosen krystallsyken av legen, men kunne gå glad hjem fra møtet uten symptomer.

– Det var helt forferdelig mens det sto på. Alt gikk rundt i hodet, og det var veldig slitsomt å sitte og vente på forbønnen. Da klokka ble rundt tolv, ble det endelig min tur. Pedersen satte fingrene i øret mitt, og etter en stund forsvant problemene. Mandag skulle jeg til behandling, men den timen avlyste jeg, sier Solem.

Solem hadde også slitt med en vond skulder i noen år. Slitasjen hadde hun fått da hun gikk på krykker etter en kneoperasjon. I lengre tid hadde hun gått på kortison, men smertene kom og gikk.

– Jeg slet med å hente ned ting fra hyllene, for jeg klarte ikke å løfte eller strekke ut armen. Om natten var det ofte smertefullt, og jeg måtte passe på og ikke sovne på armen. Dagen etter forbønnen oppdaget jeg at armen fungerte normalt og at smertene var vekk, sier hun.

Også Harry Andersen fra Kristiansund var en glad mann etter møtet. I noen år hadde han slitt med nyrene, noe som gjorde det både vondt og vanskelig ved toalettbesøk. De siste to ukene hadde tilstanden forverret seg betraktelig.

– Det var forferdelig vondt, og jeg grudde meg til bilturen til og fra Aukra. I dagene før møtet måtte jeg på do nesten hvert tiende minutt. Legen hadde tidligere sagt at jeg hadde stor prostata, men før helgen konstaterte en urolog at det var en kraftig infeksjon i prostataen. Infeksjonen førte også til ryggsmerter, sier Andersen.

Da Pedersen ba for ham, kjente han en varme nedover ryggen. Like etter forbønnen gikk han på do igjen, men for første gang på lange tider kjente han ikke smerter.

– Nå har det gått noen uker, og jeg kjenner fortsatt ikke noe til plagene. Det er det viktigste. Også ryggsmertene er forsvunnet, og det er utrolig, sier han begeistret.

Fornøyd menighet

Det var menigheten Klippen som arrangerte mirakelhelgen med Svein-Magne Pedersen. Klippen er en forsamling på rundt 80 medlemmer og ble grunnlagt i 1953. Nils Lykkeslet Sæther i lederrådet var strålende fornøyd med besøket til Pedersen.

– Det var en fantastisk opplevelse. Noen på øya var nok litt skeptiske, men av de som møtte opp har det bare vært positive tilbakemeldinger, og alle ønsker ham tilbake neste år. Mange ble frelst og enda flere helbredet. Svein-Magne Pedersen er en person som forkynner et rent og klart budskap som er kraftbevisst. Dette er noe vi ønsker å få inn i menigheten. I tillegg har han en gave som berører mange mennesker, sier han.

Menigheten holder til i Aukra kommune som innehar over 3400 innbyggere, men på selve øya bor det rundt 2500 mennesker. Kommunen Aukra er for øvrig er en av Norges rikeste kommuner med store overskudd i regnskapene de siste årene. Årsaken er byggingen av gassfeltet Ormen Lange som ble åpnet i 2007. Fra Aukra til Easington i England går det 1300 kilometer med rørledning som frakter 70 millioner kubikkmeter med gass hver dag.

– Vi er velsignet med å bo i en fin kommune. Det viktigste er likevel å gjøre Kristus synlig. Derfor ønsker vi å tilby bygda noe. Til vanlig arrangerer vi både nattkafe på lørdager og ungdomstreff annen hver mandag. I tillegg er det flott med slike mirakelhelger med Svein-Magne Pedersen. Jeg tror dette er starten på noe nytt, og jeg tror praten går blant folk etter et slikt møte, sier Sæther fornøyd.

GOD HØRSEL: Ekteparet Randi og Magne Hatlen fra Molde kom til møtet i Aukra med dårlig hørsel, men etter forbønn hørte begge bra. Magne hadde brukt høreapparat i seks år, inntil nå.

I FORM: Torfrid Solem fra Aukra kom til møtet med krystallsyken og svimmelhet. – Pedersen ba for meg, og jeg ble helt frisk. I tillegg ble den vonde skulderen min god, sier Solem fornøyd.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15