Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Til Danmark med frelse og helse

FORKYNNER I DANMARK: 13 personer ga til kjenne at de ville bli frelst, da Svein-Magne Pedersen forkynte evangeliet i Billund.
13 søkte frelse da Svein-Magne Pedersen holdt møter i den danske byen Billund, bare et steinkast fra inngangen til Legoland. Blant de mange som opplevde Guds kraft til helbredelse i møtene, var Princess Gildhoff, som var plaget med nakkesleng.

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard
Foto: Anders Haukland

– Wow, så sterkt! Halleluja! utbryter Princess Gildhoff idet hun oppdager at smertene har sluppet taket.

Lørdag 29. september ble det slutt på tre år med konstante smerter, da hun ble bedt for av Svein-Magne Pedersen i Billund.

Hun og mange andre opplevde helbredelse i møtene, der Svein-Magne ba for syke og forkynte evangeliet. Da han utfordret tilhørerne til å ta imot Jesus som sin frelser, var det til sammen 13 personer som ga respons på frelsesinnbydelsen.

Legolands lokaler

Mer enn ti år var gått siden forrige gang Svein-Magne Pedersen besøkte Danmark, men helgen 29. og 30. september var han tilbake i vårt sørlige naboland. Turen gikk til byen Billund, som huser en av landets største turistattraksjoner, nemlig Legoland. Der hadde lokale kristne tatt initiativ til å arrangere helbredelsesmøter.

Møtene ble holdt i konferanselokalet Billund Senter, som eies av Legoland og som befinner seg bare noen få hundre meter fra inngangen til fornøyelsesparken. De lokale arrangørene forteller at grunnleggeren av Legoland var en kristen, og at statuttene for Billund Senter erklærer at lokalet skal benyttes til kulturelle og kristne formål. Dermed skulle det passe midt i blinken å holde helbredelsesmøter på senteret, som brukes i mange forskjellige sammenhenger. Tre uker tidligere besøkte faktisk Hennes Majestet Dronning Margrethe det samme senteret.

Avisomtale

Ideen om møtene oppsto etter at biltilsynsmannen Erik Lundsgaard Madsen fra Billund ble helbredet for nakkesleng på Mirakellørdag i Vennesla. Den danske kristne avisen Udfordringen skrev om dette, og snart begynte Svein-Magne å få forespørsler om å komme til Danmark for å holde møter.

Udfordringen omtalte Svein-Magnes tjeneste enda to ganger til i forkant av møtene, og avisens sjefredaktør var selv til stede for å dekke begivenheten.

Mange av tilhørerne hadde hørt om møtene gjennom denne avisen, og folk hadde kjørt opptil 20 mil for å komme på møte. Noen hadde reist helt fra hovedstaden København til Billund, som ligger midt på det danske fastlandet, Jylland. En mann hadde faktisk reist helt fra Polen for å komme på møte.

De lokale arrangørene forteller at mange nå etterspør når Svein-Magne skal komme tilbake til Danmark. Han ønsker å besøke Billund flere ganger i tiden som kommer, og bygge en langsiktig kontakt blant danskene.

FRI FRA SMERTENE: Princess Gildhoff ble kvitt både nakkesleng og daglige smerter i beina og armene som skyldtes ettervirkninger etter en feilslått operasjon for tre år siden.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15