Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv (40 vitnesbyrd om Guds inngrep)

Kreft i skjelettet
I april hadde du møter på Pers Hotel på Gol. På et av møtene kom et ektepar som begge hadde kreft i skjelettet. Du ba for dem begge. Noen dager etterpå hadde de time hos en lege. Legen undersøkte dem. Resultatet var overveldende. Begge var blitt helbredet for kreft i skjelettet!

Dødsdømt av kreft
Mora til en venn av meg hadde kreft med spredning til lever og andre indre organer. Hun var oppgitt av leger. Du hadde bedt for henne. Hun ble helbredet.

Kreft i bukspyttkjertelen
Min søster på 85 år hadde fått kreft i bukspyttkjertelen i fjor. Legene ved sykehuset i Tromsø undersøkte henne og kom med diagnosen. Hun fikk ikke noe behandling da. Det skulle hun få senere. Da hun fikk høre om kreften, ringte hun til deg for å få forbønn. Et halvt år senere var hun tilbake til ny undersøkelse. Da fant legene ut at hun ikke lenger hadde kreft. Hun skjønte da at Gud hadde helbredet henne.

Kreft i underlivet
Den 2. juli i 2008 fikk jeg vite av legen min at jeg hadde fått kreft i underlivet. Dette var en alvorlig type kreft, like farlig som kreft i bukspyttkjertelen. To uker senere ringte jeg til deg og fikk forbønn. Den 6. august skulle jeg opereres. Legene ville fjerne kreftsvulsten. Jeg ble undersøkt med CT og MR. Da fant legene ingen ting. Kreften var kommet bort. Gud åpenbarte sin herlighet. Dette er helt fantastisk!

Brystkreft
Min søster i Oslo fikk kreft i et bryst og skulle bli operert den 6. august 2009. Dagen før, den 5. august, sjekket legene henne før operasjonen. Da de sjekket brystet, var det ikke lenger kreft der. Cysten var kommet bort. Takk for at du ba for min søster!

Prostatakreft
I tre år gikk jeg med prostatakreft. Hver 3. måned fikk jeg en sprøyte. Dessuten tok jeg en tablett hver dag. Jeg ringte mange ganger til deg og fikk forbønn. For kort siden oppdaget urologen at prostatakreften var kommet bort. Han undersøkte meg med ultralyd. «Her har det skjedd et under!» utbrøt han. Jeg takker Gud for det som har skjedd.

Kulen kom bort
For tre år siden oppdaget legene på sykehuset i Mo i Rana at jeg hadde fått en kul på høyre siden i halsen. Den var så stor som en drue. De kunne ikke operere den bort på sykehuset her, men ville at jeg skulle dra til sykehuset i Bodø for å bli operert. Noen dager før jeg dro ringte jeg til deg for å få forbønn. Jeg var redd det kunne være kreft. Etter at du ba for meg, ble jeg verre, men den morgenen jeg skulle dra til Bodø, ble jeg fylt med livsgnist og kraft. Det var en mandag. På sykehuset i Bodø ble jeg undersøkt av tre leger flere dager på rad denne uken. Det ble tatt prøver av svulsten. Jeg regnet med å bli operert fredag den samme uken som jeg kom til sykehuset. På fredag kom en lege til meg og sa: «Det blir ingen operasjon. Vi kan ikke operere halsen din, for det er ikke lenger noen kul der. Du kan ta flyet hjem i morgen.» Jeg ble både overrasket og glad, for Gud hadde hørt din bønn og helbredet meg.

Kreft på leveren
Jeg fikk kreft på leveren. Det ble oppdaget ved CT og radiobølger både på Radiumhospitalet og Rikshospitalet. Legene sa at dette var den sikreste av alle typer prøver. Jeg fikk fire kurer med cellegift, men kreften var der etter at disse kurene var tatt. I juli 2008 talte du på et møte på Stokke. Der ba du for meg. Mens du ba, kjente jeg en varme som strømmet inn i meg. Jeg ble så rar og måtte sette meg. Tre måneder senere tok legene en ny undersøkelse med ultralyd. Legene kunne da konstatere at leveren var fin. Noen uker senere ble det tatt nye ultralydundersøkelser. Da fant legene ingen ting. For to uker siden var jeg igjen til samme undersøkelse. Da fant legene heller ikke noe galt med leveren. Gud har helbredet meg. Jeg ble frelst på et møte som du arrangerte på et hotell på Gardermoen for noen år siden.

Kreft
For fire år siden hadde min bror kreft og skulle dø. Han hadde kreft i beinmargen med spredning til hele kroppen. Cellegiften hjalp ikke noe. Da fant jeg på å ringe til deg for å be om forbønn for ham uten at han visste noe om det. I fjor sommer fortalte jeg min bror hva jeg hadde gjort. Han kunne da fortelle at han på denne tiden plutselig hadde fått matlysten tilbake. Han hadde fått en slik underlig opplevelse i kroppen. I fjor sommer var han til en stor undersøkelse. Legene erklærte ham da frisk.

Kreftsvulsten kom bort
Min søster i Sverige fikk en kreftsvulst på livmorhalsen. Dette fant legene ut på et sykehus i Sverige. Hun var på besøk hos meg i Norge, og herfra ringte hun til deg og fikk forbønn og en salveduk. Et par uker senere dro hun tilbake til Sverige for å bli operert. Under operasjonen fant legene ut at kreftsvulsten på livmorhalsen var kommet bort! Hun var så glad for det som hadde skjedd. Dette skjedde for fem år siden. Siden da har hun vært frisk.

Brystkreft
Min søster på 93 år hadde en stor kreftkul i det venstre brystet. Legene ville ikke gjøre noe med kreften. Hun var nok for gammel til å få hjelp. Våren 2010 fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn. Du ba for henne, sendte henne en salveduk, og straks begynte ting å skje. Kreften i brystet ble mindre og mindre. Etter to måneder var den kommet bort. Nå bor hun på et sykehjem og er frisk for kreft.

Brystkul
Min søster har tidligere hatt kreft i underlivet og i et bryst. Hun har fått fjernet det ene brystet. Men for halv-annen måned siden fikk hun en kul i det andre brystet. Nå måtte hun trolig operere bort dette brystet også, fryktet hun. Blodprøven slo fast at hun hadde kreft. Men før hun dro til sykehuset i Tromsø for å bli operert, ringte hun til deg og fikk forbønn. Da du var på Visjon Norge, la hun en hånd på fjernsynet mens du ba. Hun kjente at noe skjedde med henne. Da hun kom til sykehuset i Tromsø, fant legene ut at hun ikke lenger hadde noen kul i brystet. Min søster er frelst og er glad og takker Gud for det som har skjedd.

Prostatakreft
På sykehuset i Harstad fant legene ut at jeg hadde prostatakreft. Det er nå fem-seks år siden. Jeg fikk time til forbønn på kontoret i Vennesla. Dit kom jeg og fikk forbønn av deg. Kort tid etter skulle jeg til Universitetssykehuset i Tromsø for å få behandling. PSAen hadde før vært på 23. Etter en ny undersøkelse fant legene ut at den var kommet ned til 0,1! Jeg pleier å ta prøver to ganger i året. PSAen ligger alltid på 0,1 – og det uten at jeg har fått noen behandling!

Kreftcyste på bukspyttkjertelen
På sykehuset i Tromsø fant legene ut at min søster hadde fått en kreftcyste på bukspyttkjertelen. Jeg ga henne telefonnummeret til deg, og hun ringte og fikk forbønn. Etter sju måneder med denne kreftcysten, kom hun til sykehuset for å få behandling. Tenk, da fant legene ut at kreften var kommet bort. Hun trengte ikke behandling, for Gud hadde helbredet henne gjennom din forbønn.

Leverkreft
Min kone fikk først kreft i et bryst. Deretter spredte kreften seg til leveren. Legene fant en cyste på ti cm og ga henne medisin mot kreften. Men de ga henne lite håp om å leve. Min kone ringte til deg og fikk forbønn den 10. september 2009. Den 29. september 2009 var hun tilbake på sykehuset til en ny kontroll. Da var cysten kommet bort! Hun er nå gått tilbake på arbeid og er veldig glad for at Gud har helbredet henne for kreft.

Hudkreft
Høsten 2011 fant legene på Radiumhospitalet at jeg hadde fått hudkreft på halsen. Jeg hadde fått et sår der, og det viste seg å være kreft. Før jeg kom tilbake til Radiumhospitalet for å bli operert, ringte jeg til deg. To ganger ringte jeg og fikk forbønn. En uke etter at du ba for meg for andre gang, oppdaget jeg at såret var kommet bort. Da jeg kom tilbake til Radiumhospitalet, fant legene ut at jeg ikke lenger hadde hudkreft på halsen. Gud hadde helbredet meg.

Kreft i testikkel og bukspyttkjertel
Min sønn hadde fått en kul i den ene testikkelen. På ultralyd i på Hammerfest sykehus fant legene ut at det var kreft. Det ble også tatt en prøve av testikkelen. Den viste at han hadde fått kreft. Dessuten hadde kreften spredt seg til bukspyttkjertelen. Situasjonen var veldig alvorlig. Min sønn var svak og svært syk. Han fikk cellegiftbehandling kun en gang. Etter dette ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Da begynte han å komme til krefter igjen. Deretter ble han sendt til Universitetssykehuset i Tromsø for operasjon og behandling. Der fant legene ut at kreften var kommet bort. Han ringte hjem og fortalte at han blitt erklært frisk. Hele familien ble glad over det som var skjedd. Ikke bare var kreften i testikkelen kommet bort – kreften i bukspyttkjertelen fantes det heller ikke lenger spor av.

Kreftvorta kom bort
Legen sendte meg på sykehuset for å ta bort ei stor, mørk vorte i panna. Han trodde det var kreft. En maidag for fem–seks år siden skulle jeg bli operert. Noen dager før operasjonen skulle finne sted, ringte jeg til deg. Etter forbønnen begynte ting å skje. Vorta begynte å krympe. Den ble mindre for hver dag. Til slutt kom den helt bort. På sykehuset uttrykte legen sin forbauselse, for de kunne ikke finne vorta. En lege der sa: «Dette er et mirakel!» Jeg fortalte legen at jeg hadde fått forbønn av deg. Legen gjentok: «Dette er et mirakel!»

Lungekreften forsvant
For to år siden fant legene kreft i den ene lungen. Min søster ringte og fikk forbønn. Noen uker senere var jeg igjen på CT-røntgen. Da var kreftsvulsten kommet bort. Legene forsto ingenting. Siden da har jeg vært flere ganger på CT-røntgen. Svulsten er helt vekke!

Lymfekreft
For ett år siden fikk min søster lymfekreft. Sjansen for å overleve var 50 prosent. På Ullevål sykehus ga de henne cellegift. Det var den eneste behandlingen hun fikk. Jeg ringte til deg og fikk forbønn. Hun fikk også tilsendt en salveduk. Rett etterpå begynte sykdommen å gå bort. Nå er hun erklært frisk.

Blodkreft
Mitt barnebarn på tjue år fikk blodkreft for åtte måneder siden. Det ble konstatert etter at han hadde tatt en beinmargsprøve. Han skulle da begynne med cellegift. Like før påske i år ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Nye prøver ble sendt til Rikshospitalet. Resultatet var oppsiktsvekkende. Hans lege sa nylig til ham: «Du er frisk!»

Hudkreft
I 1996 talte du på møter i Info-Rama i Sandvika. Min svigerinne hadde fått hudkreft i ansiktet. Såret var åpent, og det pleide å renne væske ut av det. Legene hadde funnet kreft i såret tidligere, og hun var satt opp til operasjon. På møtet ba du for henne. Etter tre uker var såret grodd, og det var kommet skorpe på det. Like etterpå var hun til ny sjekk. Undersøkelsene viste at kreften var kommet bort. Legene var veldig forundret over det som var skjedd. Etter dette har hun vært flere ganger til kontroll. Siden da har hun vært god.

Lymfekreft
Min sønn hadde fått lymfekreft og hadde bare 40 prosent blod da han ble innlagt på sykehuset. Han fikk fem cellegiftkurer, men det hjalp ikke på kreften. Så ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Han visste ikke om at jeg gjorde det. Etter en tid var han tilbake på sykehuset og fikk en ny sjekk. Da var all kreften kommet bort. Legen kikket på ham og sa: «Jeg skjønner ikke dette, du har ikke lenger kreftceller i kroppen din.» Da fortalte jeg ham om din forbønn. Jeg har tiltro til deg, for du er et redskap i Guds hånd.

Lungekreft
Min venninne på 29 år begynte å bli tungpustet og kastet opp blod. Legene fant ut at hun hadde lungekreft. Hun gråt da hun fikk vite resultatet. Jeg ringte til deg for et par måneder siden, og du ba for henne. Straks sluttet hun med å kaste opp blod. Nye røntgenbilder viser at hun er blitt helbredet for kreft. For ikke lenge siden fikk hun brev fra sykehuset som fortalte at hun ikke lenger hadde lungekreft. Nå har hun fått gnisten tilbake.

Kreft i spinalvæsken
For åtte år siden fikk min mann en sjelden form for kreft – kreft i spinalvæsken i ryggen. Det var da bare fire i verden som hadde denne form for kreft. Jeg ringte til deg og fikk forbønn og salveduk i posten. Dagen etter forbønnen begynte han å spise og komme til krefter igjen. Etter kort tid ble han helt frisk. Barna våre trodde ikke på helbredelse ved bønn før, men etter det som skjedde med min mann, tror de.

Kreft i livmor
Min venninne hadde fått kreft i livmoren. For et år siden kom hun til deg og fikk forbønn. Da hun kom til sykehuset for å bli operert, fant legene ut at all kreften var kommet bort. Den har ikke kommet tilbake. Det er nå ett år siden det skjedde.

Kreft i tykktarmen
Sommeren 2002 ble jeg innlagt på sykehuset i Hamar på grunn av smerter i tykktarmen. Senere den sommeren ble det tatt prøver på Volvat sykehus i Oslo. Før prøvene var analysert, dro min mann og jeg på ferie til Spania. Men før jeg dro, ringte jeg til deg og fikk forbønn for min lidelse. Etter dette ble jeg bedre og bedre. Vi hadde en fantastisk ferie, men jeg fikk sjokk da jeg kom hjem, for der lå et brev fra Volvat. Jeg måtte komme fortest mulig til sykehuset, for legene der hadde konstatert kreftceller i tykktarmen. Nå ville de ta nye prøver. De ble tatt. Etter at de var blitt analysert, kom en lege bort til meg og sa: «Hva har skjedd med deg? De nye prøvene var rene.» Jeg svarte ham: «Jeg har kontaktet Svein-Magne Pedersen. Han ba for meg.» Legen ble stum. Så sa han: «Det må jo være lov til å benytte seg av alternative metoder.» Siden da har jeg tatt flere prøver. Alle har vært gode. Gud har helbredet meg for kreft!

Kreften i nakken
Jeg fikk ditt navn fra en mann i Tana. Han anbefalte meg å ringe til deg. Selv hadde han hatt en kreftkul i nakken. Etter at du hadde bedt for ham på telefonen, forsvant kreftkulen. Legen fant den ikke mer.

Kreften i underlivet
Du må be for min mann som lig-ger på Tromsø sykehus. Jeg fikk ditt navn og adresse av en som hadde ligget på samme rom som min mann. Og nå skal jeg fortelle hva som skjedde med ham. Denne mannen hadde kreft i underlivet. Hans kone ringte deg, og du ba for ham. Noen dager senere skulle han opereres. Legene undersøkte ham før operasjonen. Da var det ikke tegn til kreft mere. Det eneste de kunne se var et arr! Mannen slapp operasjon og ble utskrevet fra sykehuset. I forrige uke kom han opp på sykehuset og besøkte min mann. Han anbefalte meg å ringe deg.

Kreft i sentralnervesystemet
Jeg vil gjerne fortelle deg om vår sønnedatter Tove som vi fikk forbønn for før påske i år. Hun hadde vært dårlig et halvt års tid med lammelse i ansiktet, og kom da inn på Sentralsykehuset i Akershus. Her fant legene ut at hun hadde hatt slag. Etter nærmere undersøkelse fant legene ut at det ikke var slag likevel. Tove ble etter hvert bedre og ble utskrevet fra sykehuset. Et halvt år senere fikk hun igjen lammelse i ansiktet. På denne tiden var hun svært dårlig. Igjen ble hun innlagt på Sentralsykehuset i Akershus. Nå ble det tatt prøver av ryggmargen. Prøvene ble sendt til Radiumhospitalet, og det ble konstatert kreft på sentralnervesystemet. Vi var ganske fortvilet, for Tove er jo bare 29 år gammel og hadde lysende utsikter. I min fortvilelse ringte jeg til Svein-Magne og ba om forbønn. Han ba en varm og god bønn for henne. Hun fikk også tilsendt en bønneduk. Tove ble innlagt på Radiumhospitalet og ville få en behandling som både var smertefull og uviss. På Radiumhospitalet tok legene nye prøver. Nå kunne de plutselig ikke finne noe til kreften. Den var sporløst forsvunnet! Dette skjønte verken hun eller legene. Etter tre dager ble Tove sendt hjem. Da begynte det å gå opp for Tove og resten av oss i familien at det var Gud som hadde grepet inn og helbredet henne. Gleden var stor! Tove er nå frisk og rask og tilbake i arbeid igjen. Jeg takker Gud for at jenta vår er blitt frisk igjen! Takk til Svein-Magne som ba for henne!

Blærekreft
For kort tid siden var jeg til behandling på Nordland Sentral-sykehus i Bodø. Der traff jeg en mann som hadde hatt kreft i blæra. Han ble operert, men kreften kom tilbake. En venn av ham var til forbønn hos deg da du ba for syke på Sundby i Saltdal. De ba om forbønn for ham. Mannen hadde vært to ganger til kontroll. Legene fant ut at han hadde kreft, og nå skulle han snart bli operert. I mellomtiden hadde du bedt for ham. Da han kom inn for å bli operert, oppdaget legene at kreften var sporløst forsvunnet! Du kan tro han var glad da han fortalte meg dette.

Kreft i underlivet
En venninne av meg fikk kreft i underlivet. Legene ved Bodø sykehus fant ut at operasjonen ville bli for komplisert for dem. Derfor ble hun sendt til Regionsykehuset i Trondheim for operasjon. Men før hun kom dit, ble du kontaktet. Du ba for henne. Da legene i Trondheim undersøkte henne, fant de ut at det ikke fantes tegn til kreft i underlivet. Hun ble sendt hjem, og er i dag frisk og i fullt arbeid.

Kreftkulen forsvant
Jeg fikk en kul på størrelse med en spiseskje som la seg over venstre sidebein. Min lege fryktet at det var kreft, og ordnet med time i røntgen på sykehuset i Bodø. Men før jeg kom dit, ringte jeg og ba om en salveduk fra deg. Noen dager etter kom brevet fra deg. Jeg åpnet det da jeg satt og så på Dagsrevyen. Jeg la salveduken over kulen. Da strømmet det en sterk varme inn i hele meg. Det føltes som om jeg kokte. I lengre tid hadde det vært vondt å ligge på venstre side. Men denne natta begynte det å skje ting. Neste morgen var kulen helt borte! Noen dager etter var jeg i røntgen. Etter at bildene var tatt, tok røntgenlegen en titt på dem. I stedet for å sende bil-dene til min lege med en gang, kom han bort til meg og fortalte at det var ikke tegn til kul på røntgenbildet. Han ville glede meg. Det var to leger og en sykepleier på rommet der. Jeg ville ikke holde de gode nyhetene for meg selv, men fortalte dem hva som hadde hendt med meg: «Nå skal dere få høre hva som har skjedd. Jeg ringte til en som ber for syke. Han sendte meg en salveduk. Denne la jeg over kulen før jeg la meg om kvelden. Neste morgen var kulen borte! Gud har helbredet meg!» Sykepleieren brast i gråt og sprang på dør. Røntgenlegen ristet på hodet og gikk. Den andre legen så meg inn i øynene og sa rett ut: «Alt er mulig!»

Dødsdømt helbredet for kreft
En venninne av meg som bor et sted på Østlandet, ringte til deg for ikke lenge siden og ba om forbønn for sin venninne. Hun hadde kreft i hele legemet. Denne kvinnen var oppgitt av legene og sendt hjem. Denne triste beskjeden tok så mye på hennes mann at han fikk nerve-sammenbrudd. Du ba for henne, og underet skjedde! Etter siste undersøkelse kunne ikke legene finne antydning til kreft i hele kroppen. Hun fikk nylig brev fra sykehuset om at kreften var borte!

«Min fars prostatakreft»
Min far hadde fått kreft i prostata. Jeg ringte og fikk forbønn for ham. En uke senere skulle en lege gi ham strålebehandling. Men røntgenbildene i dag viste at det ikke lenger var kreft i prostata. Han kunne reise frisk hjem.

Forbauset lege
Min søster hadde kreft i leveren. Dessuten var hun plaget av urinveisinfeksjon. Hun hadde tatt kontakt med deg og fått forbønn. Legen på sykehuset oppdaget at hun hadde blitt så mye bedre. «Har du tatt kontakt med Svein-Magne Pedersen?» spurte legen. Hun bekreftet at det hadde hun gjort. «Det må du fortsette med,» sa legen på sykehuset.

Kulen i brystet forsvant etter «Holmgang»
Min sønn på nitten år oppdaget en kul i sitt høyre bryst. Den var på størrelse med en nøtt. Han fortalte det til meg, hans mor. Vi ble begge redde. Samme kveld var du på «Holmgang», det var en oktoberdag i 2002. Jeg så på programmet. Min sønn var ikke der. Da du ba for syke under programmet, la jeg en hånd på fjernsynet og ba for min sønn. Dagen etter fikk han time på Odda legesenter. Da var kulen kommet vekk! Legen fant ikke kulen. «Gud har helbredet deg!» sa jeg til min sønn. Han ble veldig glad for det som var skjedd.

Kreft
For en tid siden ringte jeg om forbønn for min svigerinne som hadde fått kreft. Kort tid etterpå ringte datteren hennes og fortalte at moren plutselig var blitt så frisk. Hun spurte om jeg hadde ringt om forbønn. Og svaret var: ja!

Kreft i leveren
Du ba for meg gjennom telefonen. Smertene gikk bort. Noen dager senere skulle jeg til Rikshospitalet. Sist jeg var der hadde de oppdaget to kuler på leveren. Dette var kreft som hadde spredt seg. Legene ville ta en biopsi av leveren. Jeg ble undersøkt med ultrafotografering. En lege kunne da fortelle at det var ingenting å ta. Jeg forsto ikke hva han mente, men overlegen fortalte at de to kulene var forsvunnet. Jeg takker Jesus for det som har skjedd. Takk for forbønn! Prostatakreft For to år siden fant legene ut at jeg hadde prostatakreft. Min mor skrev til deg for at du skulle be for meg. Våren 2005 var jeg på sykehuset i Tromsø til undersøkelse. Da var kreften kommet bort! Celleforandringer i livmorhalsen Jeg hadde fått vevs- og celleforandringer i livmorhalsen, og legene snakket om å fjerne livmoren. Legene fant celleforandringer på begge prøvene som ble tatt. Det var fare for at jeg hadde fått kreft. Så var jeg på et møte i Bodø hvor du talte. Folkets hus var fullt av folk. Under ettermøtet kom jeg frem til forbønn. Noen dager etter forbønnen var jeg tilbake på sykehuset for nærmere undersøkelser. Da var celleforandringene kommet helt bort! Legene kunne fortelle at jeg var blitt frisk og ikke trengte å komme tilbake til ny kontroll. Det takker jeg Gud for!

Tumor i galleblæra
På sykehuset i Halden fant legene ut at jeg hadde en tumor i galleblæra. Jeg fryktet det verste og var ikke høy i hatten da jeg fikk høre resultatet av undersøkelsen. Legene satte dette opp som en hastesak. I min fortvilelse ringte jeg til deg og fikk forbønn på telefonen. Noen dager senere, den 12. desember i fjor, var jeg på sykehuset i Moss til en grundig undersøkelse. Etter undersøkelsen fikk jeg snakket med overlegen. Han smilte og sa til meg: «Vi kan ikke finne noe som feiler deg, du er frisk!» Jeg ble ubeskrivelig glad over å høre dette fine resultatet. Takk for at du ba for meg! Halleluja, Gud har helbredet meg!

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15