Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Var oppgitt av legene – ble friskmeldt etter forbønn

MIRAKULØST FRISKMELDT: Laila Vassbø (67) hadde kreft og var oppgitt av legene. Hun ble helbredet da Svein-Magne Pedersen ba for henne. I år ble hun i tillegg helbredet for slitasjegikt, ryggsmerter og pusteproblemer.
Ifølge legene er det uforståelig at Laila Vassbø (67) er i live. Hun ble mirakuløst helbredet for kreft da Svein-Magne Pedersen ba for henne i 2003, og er i dag friskmeldt etter en rekke kontroller på sykehus.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Kreftmarerittet begynte i år 2000 for Laila Vassbø, som da bodde i Skien, og som nå bor i telemarksbygda Kviteseid. Legene fant kreft i tarmen, og den ble operert bort. Men kort tid senere fikk hun dårlige nyheter. Kreften hadde spredt seg både til lymfene og til begge lungene. Hun begynte på en tøff cellegiftkur, som gjorde henne for syk til at hun kunne klare å fullføre den.

– Jeg ble så svak av cellegiften at mannen min måtte bære meg rundt i huset, forteller hun. Kuren måtte dermed avbrytes.

– Ikke mer å gjøre

Da legene på sykehuset i Skien og på Radiumhospitalet fortsatte kontrollene, fikk hun snart enda dårligere nyheter. De klarte ikke å knekke den dødelige sykdommen. Det var ikke mer de kunne gjøre.

– Jeg spurte dem hvor lang tid jeg hadde igjen å leve, og de svarte at jeg ikke burde spørre så mye, forteller hun.

Laila opplevde trøst og styrke fra Gud på en spesiell måte da hun fikk den grusomme beskjeden.

– Jeg kjente hvordan Guds kraft bar meg gjennom det hele, og at jeg kunne hvile i Herren hele veien, forteller hun.

Ettersom sykdommen skred frem, hadde Laila stadig verre smerter.

– De siste 11 månedene før jeg ble helbredet, gikk jeg på daglige doser av to forskjellige typer morfin, foreskrevet av en smertelege ved Radiumhospitalet, sier hun.

Brente morfinen

Miraklet inntraff da Svein-Magne Pedersen hadde møter i Seljord helgen 8. og 9. februar 2003. Hun og mannen var på hytta i samme kommune, og tok turen til møtene for at hun skulle få forbønn. Hva som videre skjedde, husker hun godt.

– Jeg tok ikke morfinen den dagen, fordi jeg ville være sikker på at jeg var i stand til å følge godt med på alt som skjedde, sier Laila.

– Da han begynte å be for meg, la han hånden bak på ryggen min, der hvor smertene var. Da gikk det en varme fra rett under hånden hans, og inn i hele ryggen min, helt opp til nakken, beskriver hun.

– Da vi kom tilbake på hytta, og jeg skulle legge meg til å sove, gjorde mannen min meg oppmerksom på at jeg hadde fått fullt av små, røde rundinger over hele ryggen min, fortsetter hun.

– Dagen etter var all smerten borte. Den samme dagen kastet jeg morfinen i ovnen og brente den, og siden har jeg ikke trengt den, sier Laila.

– Jeg fikk sjokk da jeg oppdaget at jeg kunne kaste morfinen. Det hadde ikke vært mulig uten at Gud hadde grepet inn, understreker hun.

Friskmeldt

De rutinemessige kontrollene på sykehusene fortsatte som før også etter denne opplevelsen. Men legene var sparsommelige med informasjon.

– Jeg fikk høre at de ikke skjønte noen ting, fordi de ikke hadde opplevd lignende tilfeller. Det er mye de ikke vet om kreft, og derfor er det ofte de ikke vil si så mye, har Laila erfart.

De neste seks årene fortsatte hun å gå til kontroller, selv om hun følte seg frisk. Da hun så fikk nye smerter i brystet, besluttet legene å undersøke henne ved gjennomlysing i en røntgenmaskin de hadde utsatt å bruke, for å unngå å belaste kroppen hennes med mer stråling enn nødvendig. Da fikk de dokumentasjonen de trengte for å friskmelde henne. Smertene hun hadde kjent på skyldtes ikke kreft.

– Kreftavdelingen sa at bildene var helt fine, og at jeg etter å ha vært hos dem jevnlig i ti år endelig var erklært frisk, forteller Laila.

Helbredet i ryggen

På et møte i Porsgrunn Baptistkirke i mars i år fikk hun også forbønn for ryggproblemer og slitasjegikt. Også disse plagene forsvant under forbønn, etter at Svein-Magne ba for henne.

– Jeg har hatt forferdelig vondt i ryggen etter at jeg var med på å bære inn et orgel i huset vårt da vi flyttet inn i 2006. Etter dette har jeg ikke klart å stå lenge nok til å ta en hel oppvask. Når jeg holdt på med noe, måtte jeg stadig legge meg rett ut på gulvet eller sofaen og ta pauser før jeg kunne jobbe videre, forteller hun. – Men nå er smertene borte, slår hun fast.

I cirka 15 år har hun vært plaget med slitasjegikt i flere ledd i kroppen, særlig i armene.

– Jeg brukte Pinex Forte mot smertene hver dag i mange år mot smertene. Hvis jeg ikke spiste smertestillende, klarte jeg ikke å få gjort noen ting. Men etter møtet i Porsgrunn har jeg ikke rørt pillene, for smertene er borte og jeg trenger dem ikke lenger, sier Laila Vassbø.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15