Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
36 år med smerter forsvant

NY FOT: Lilly Winther fra Bodø var utrolig glad for at ankelplagene hun har hatt i 36 år forsvant. – Jeg kjente en ildkule fare gjennom beina og smertene ble borte, sier hun henrykt.
I 36 år slet Lilly Winther med en vond ankel. Under forbønn i Bodø kjente hun en ildkule fare gjennom foten, og smertene forsvant momentant.

Tekst og foto: Dag Buhagen

I september 1976 var Lilly Winther ute og gikk en tur. Plutselig snublet hun og vrikket høyre foten. Det gjorde veldig vondt, og den første tiden måtte hun bruke krykker.

– Jeg gjorde ikke noe spesielt med det. Siden har smertene kommet og gått, men til tider har det vært veldig vondt. Jeg har jobbet som gårdbruker og drevet med kjøttproduksjon og melk. Den vonde ankelen har derfor stadig vært en utfordring. Den senere tiden var jeg vaskehjelp og kjente smertene stadig oftere.

Lilly Winther hadde tidligere hørt om Svein-Magne Pedersen og hans arbeid. Hun hadde også opplevd å bli helbredet tidligere og trodde derfor fullt og helt på forbønn. Lilly møtte tidlig opp og fikk en tidlig kølapp. Hun var derfor en av de første som ble bedt for av Pedersen lørdag kveld.

– Da han la hendene på meg, var det som en varm ildkule for inn i foten min. Jeg hadde aldri forestilt meg det på den måten, og det var helt fantastisk. Jeg gikk og satte meg igjen, og etter som varmen avtok, forsvant også smertene.

– I dag kjenner jeg ingen ting. Jeg har aldri tvilt på helbredelse, for jeg har en stor Jesus. Jeg er utrolig glad, og gir all ære til ham, avslutter hun glad.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15