Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Fikk familien frelst

NY FAMILIE: Hilde Malnes ble selv frelst for 16 år siden, da hun så Svein-Magne Pedersen på TV. I Bodø ble både søsteren, moren og niesen frelst.
Hilde Malnes fra Svolvær ble frelst da Svein-Magne Pedersen var på TV2. Nesten 16 år senere tok flere i familien hennes i mot Jesus.

Tekst og foto: Dag Buhagen

Hilde Malnes er tanta til Jeanett Malnes som ble helbredet for kneplager og reaksjoner mot parfyme. Hun har vært pådriveren til at flere i familien nå er frelst. Hilde forteller at hun vokste opp i et hjem hvor Gud ikke var så sentral. Likevel gikk hun på søndagsskolen, og hun hadde en bestemor som var kristen.

– I tenårene gikk jeg bort fra Gud, og levde livet som mange andre ungdommer gjør. Helgen var preget av fest og alkohol. I 1996 skjedde likevel noe som forandret hennes liv. Hun var da 25 år gammel og satt og så på programmet «Lønning direkte» på TV 2.

– Der var det mann som het Svein-Magne Pedersen som påsto at folk kunne bli helbredet gjennom tv-skjermen når han ba. Mannen min hadde ryggplager, men trodde ikke på dette. Jeg ville likevel prøve og la hånda på fjernsynet under bønnen.

Hilde forteller at hun ikke helt forsto hva som skjedde, men plutselig kjente hun en kraft som gikk gjennom henne. Hun ble både overveldet og begeistret.

– Jeg hadde alltid trodd det fantes en Gud, men ikke at han kunne gjøre slikt gjennom tv-skjermen. Jeg forsto at Gud var ekte og ble frelst den kvelden. Dagen etter begynte jeg å lese Bibelen, og livet var forandret.

Vitnet i 10 år

Fra den dagen endret Hilde sin livsstil totalt. Tidligere hadde hun vært glad i å feste, men nå sluttet hun med det. En tid senere giftet hun seg med samboeren, og begynte å gå i en menighet. De første årene var hun likevel svært beskjeden med å fortelle hva som hadde skjedd, men ble mer frimodig etter hvert.

– En av de jeg vitnet mest for var søsteren min Trine. Hun var ikke så veldig interessert, men jeg fikk sådd noen såkorn hele tiden. I mars kom hun plutselig til meg og sa hun ville bli frelst og gå til kirken og ta nattverd. Også tantebarnet, Jeanett, tok i mot Jesus. De har begge blitt helt forandret, og er nesten mer frimodige enn meg med å vitne for kolleger, venner og familie.

Tre frelst i Bodø

Den 12. mai i år reiste Hilde med flere i familien til møtet som Bykirka i Bodø arrangerte. I over en time prekte Pedersen før han innbød til frelse. På møtet tok både hennes mor, en annen søster og hennes datter, Lise Marie, imot Jesus. Sistnevnte har lidd av ryggmargsbrokk og sittet i rullestol hele livet. Daglig hadde hun smerter i ryggen og brukte smertestillende. Da Pedersen ba for henne, ble hun betydelig bedre.

– Det er fantastisk hva Gud har gjort i familien min. I begynnelsen var jeg alene, men nå er det mange som har gitt sitt liv til Jesus. Jeg er så glad for det som har skjedd i Bodø.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15