Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
30 år med nakkeplager og dårlig søvn forsvant

LYKKELIG: Etter tretti år med nakkesmerter og dårlig søvn kan Ingunn Sylvi Tysse fra Lindås kommune endelig nyte livet. – Nå er jeg smertefri og sover bedre enn for tretti år siden, sier hun.
Etter tretti år med nakkesmerter og dårlig søvn dro Ingunn Sylvi Tysse til Mirakellørdag i Vennesla med håp om et under. Nå sover hun bedre enn noen gang og nakken er total smertefri.

Tekst og foto: Dag Buhagen

For tretti år siden ble Ingunn Sylvi Tysse fra Lindås kommune utsatt for en ulykke da hun ramlet ned en bratt trapp hjemme i huset. I to dager lå hun rett ut på sofaen uten å kunne røre seg. Etter hvert klarte hun å fungere mer normalt, men smertene i nakken forsvant aldri.

– Jeg hadde noen gode dager, men nakken ble ikke bra igjen. Det var vanskelig å fungere normalt, og svært utfordrende å kjøre bil, siden jeg ikke klarte å snu på nakken.

Ingunn var flere ganger hos legen og fikk behandling både hos naprapat og kiropraktor. De prøvde å løse opp skaden, men det ble heller bare verre. Hun led også av «tennisalbuer».

Dårlig søvn

I løpet de siste tretti årene slet Ingunn også med nattesøvnen. I 27 år gikk hun på medisiner.

– Jeg begynte med noen tabletter som legen ikke sa var vanedannende. Det var de likevel, og jeg har derfor vært avhengig av disse store deler av livet.

For Ingunn ble hverdagen svært slitsom. Hun hadde tre barn og jobbet ved siden av. Uten tablettene sov hun bare to til tre timer natten i gjennom. Den vonde nakken gjorde det heller ikke noe bedre.

Smertefri før forbønn

Den 17. mars i år dro Ingunn og sønnen den lange veien fra Bergen til Vennesla for å være med på Mirakellørdag. Sønnen hadde lenge mast om at hun skulle bli med. I løpet av møtet var det mange som fikk forbønn og ventetiden var lang.

– Jeg var litt skeptisk, men ba stille til Gud at han måtte fri meg fra vantro. Jeg følte en god atmosfære i rommet. Et stykke ute i møte sa plutselig Svein-Magne Pedersen: – Den Hellige Ånds nærvær er sterkt her fremme. Kom og sett dere på de første radene.

Ingunn og sønnen gjorde dette, og plutselig kunne hun kjenne at smertene forsvant, og hun kunne bevege nakken normalt. Da Pedersen skulle be for henne senere, var hun allerede smertefri. Også «tennisalbuene», som hun hadde slitt med i armene, ble bra.

«Redd» for å sovne

Da Ingunn og sønnen kom til campingplassen etter møtet, tok hun en sovepille som normalt. Den natten sov hun i fire timer. Det er den siste pillen Ingunn har tatt for søvn etter 27 år med sovemedisin.

– De neste nettene sov jeg hele natten igjennom uten tabletter. Nå sover jeg like godt som for tretti år siden. Når jeg er ute og kjører om kveldene, må jeg av og til synge fordi jeg er litt redd for å sovne. Det er helt fantastisk, og jeg føler meg som et nytt menneske, avslutter hun lykkelig.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15