Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet etter 65 år med plattfot:
– Se den nye fotsålen min

NY FOT: Britt Stensholt fra Tolvsrød ved Tønsberg kunne kaste innleggssålene etter å ha blitt helbredet for plattfot etter forbønn av Svein-Magne Pedersen på Mirakellørdag den 17. mars i år. Stensholt har også blitt helbredet for dårlig hørsel og skeive hofter.
Midt under møtet på Mirakellørdag den 17. mars i årkjente Britt Stensholt en rar kribling under føttene. Da hun tok av seg skoene for å se, hadde plattfoten forandret seg til en bue.

Tekst og foto: Dag Buhagen

For 65 år siden ble Britt Stensholt fra Tolvsrød ved Tønsberg født med plattfot. Det medførte mye ubehag, og senere fikk hun hofteproblemer.

– De første årene var det veldig vondt å gå. Jeg følte jeg hadde vonde klumper under bena. Føttene mine var formet som to strykejern. Etter hvert gikk jeg til legen som sa at jeg måtte bruke innleggssåler resten av livet. Jeg måtte støpe fotavtrykk og fikk sålene tilsendt etter en tid. De nye innleggssålene gjorde at den daglige bruken av sko ble noe bedre. Likevel møtte hun andre problemer i hverdagen på grunn av plattfoten. Sålene passet nemlig ikke til alle sko, og skulle hun bruke pensko, var det en utfordring.

– Når jeg skulle i selskap, var det helt forferdelig. Smertene var ikke til å holde ut, og det var vanskelig å slappe av og hygge seg. Jeg klarte nesten ikke å gå. Hjemme gikk jeg med innesko, men det var forferdelig vondt å bevege seg barfot på badegulvet når jeg skulle dusje, forteller hun.

Kjente bevegelse

Selv om smertene under bena ble bedre, hadde Britt fortsatt vondt i hoftene. Hun hadde tidligere vært på MR-undersøkelse, hvor det ble konstatert slitasje i ryggen. Kiropraktoren mente da at plattfoten var årsaken til smertene, til tross for at hun gikk med innleggssåler.

Den 17. mars i år dro Britt og datteren til Mirakellørdag i Vennesla. De var tidlig ute og fikk en fin plass i forbønnskøen, men måtte likevel vente noen timer.

– Da det ble min tur, fortalte jeg om plattfotproblemene. Pedersen satte seg på en stol foran meg og trykket lett med sine føtter opp på mine mens han ba. Jeg kjente ikke noe spesielt med en gang og gikk tilbake til plassen min, sier hun.

Litt senere i møtet kjente hun plutselig en merkelig følelse under fotsålen. Det var noe som jobbet og beveget seg under bena hennes.

– Det var som om bena kom i mot meg, og jeg ble løftet opp. Det føltes som om jeg fikk flere såler under fotsålen. Jeg tok av meg skoene, og da fikk jeg se en fin bue under føttene. Hun som satt ved siden av trodde jeg hadde tatt av meg fordi jeg var så varm på bena. Jeg fortalte da hva som hadde skjedd, og hun var helt sjokkert. Etter en stund tok Pedersen meg frem til talerstolen, og jeg kunne vitne om hva Jesus hadde gjort. Det ble stor stemning i salen.

– Hva synes du om det som skjedde?

– Å, jeg er så glad! Jeg takker Jesus for at han har helbredet meg.

Så forandring

Grethe Jakobsen var en av de som var til stede på møtet. Hun har selv blitt helbredet for plattfot. Det skjedde i Mosjøen sommeren 1971, og hun var faktisk den første som ble helbredet ved forbønn av Pedersen. Da Britt kom til møtet denne kvelden, hadde hun lagt merke til hennes spesielle gange.

– Jeg la merke til måten hun gikk på, og tenkte med en gang at hun måtte ha plattfot. Da hun senere dro hjem den kvelden, så jeg at hun gikk helt anderledes. Her måtte det ha skjedd en forandring, sier hun begeistret.

Hørselen kom tilbake

Brit Stensholt hadde også i flere år slitt med dårlig hørsel, noe hun mener har vært arvelig i familien.

– Jeg hadde ikke lyst til å bli helt tunghørt, men jeg var på god vei til å bli det. Når jeg så på TV, måtte jeg skru opp lyden, og folk måtte gjenta ting når de snakket til meg, sier hun.

I begynnelsen av året begynte hun å få vondt i det venstre øret som hun hørte dårlig på, men hun unnlot å gå til lege. Lørdag 28. januar i år reiste hun til Vennesla der hun fikk forbønn.

– Svein-Magne Pedersen stakk fingrene i ørene på meg og ba. Da han tok ut fingrene, kom smerten bort i det vonde, venstre øret. Jeg var helt stum av undring.

Da Brit kom til hotellrommet den kvelden, opplevde hun noe spesielt. Langt inne i øret begynte det å klø, og det føltes som øret åpnet seg.

– Dagen etter skulle jeg se på tv, men oppdaget at lyden var så høy. Slik var det også når jeg snakket i mobilen. Da skjønte jeg plutselig at hørselen var blitt god. Det var utrolig fint og jeg ble så glad, sier hun.

Vaggingen forsvant

Britt har også i flere år slitt med skeive hofter, noe som har ført til smerter i ryggen. I tillegg har hun vagget fra side til side når hun har gått, noe som har vært ubehagelig. Under Mirakellørdag i slutten av april la hun frem problemet for Pedersen. Han målte hoftene med fingrene, og man kunne tydelig se en stor nivåforskjell.

– Da han la hendene på hoftene mine kjente jeg en varme. Etter en stund målte Svein-Magne Pedersen på nytt. Da kunne vi se at noe hadde skjedd, for begge hoftene var like. I dagene etter at jeg kom hjem har jeg sluttet å gå så vaggete, noe som er helt fantastisk.

Vitnet for millioner

I slutten av april reiste Britt til tv-studio i Vennesla, der hun var gjest i programmet Miraklet er ditt. Det ble sendt på Visjon Norge den 27. april i år, og rundt i hele verden får snart mange millioner høre om hva Gud hadde gjort med hørselen og plattfoten.

– Før programmet ringte jeg rundt til slekt og venner og fortalte at jeg skulle være med. Flere har sett programmet, og mange ønsker å få tilsendt en DVD.

Britt forteller nå til alle hun møter om hva som har skjedd. Også legene har fått høre om underet.

– En dag fulgte jeg datteren min til legen. Da jeg kom inn på venterommet, ropte jeg høyt: «Jeg har blitt helbredet for plattfot». Der sto det to leger. Den ene smilte og sa: «Nå trenger vi snart ikke jobbe her lengre». Alle jeg møter er utrolig glade på mine vegne, og jeg takker Jesus hver dag for hva han har gjort, avslutter hun glad.

BUE: – Se den fine nye buen, sier Britt Stensholt glad. Noen minutter tidligere hadde hun vært helt plattfot, noe hun hadde levd med i 65 år.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15