Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
15 frelst på 15-timers Mirakellørdag

HØY PULS: Mia Håland fra Sarpsborg hadde slitt med galopperende hjerte det siste året, noe som førte til mange søvnløse netter. Etter forbønn av Pedersen ble hjerterytmen normal.
På Mirakellørdag 28. april i år søkte 15 personer frelse, og en rekke mennesker opplevde Guds helbredende kraft. Møtet varte i over 15 timer og er et av de lengste Svein-Magne Pedersen har vært med på.

- Jeg holdt et 16 timer langt møte i Nord-Troms en gang. Vi slo nesten den gamle rekorden, sier Svein-Magne Pedersen. Lørdag 28. april kunne han og de fremmøtte glede seg over at 15 personer gav til kjenne at de ønsket å bli frelst.

Møtet begynte klokken fire og varte til nærmere halv åtte søndag morgen. Mange hadde tatt turen til Vennesla for å være med på nok en Mirakellørdag. Folk kom med bo-biler og campingvogner, og allerede tre timer før møtet var det 60 personer i køen utenfor mirakelsenteret. Også lokalavisen tok turen for å skrive om den noe oppsiktsvekkende køen. Folk kom fra hele landet, blant annet fra Molde, Bergen, Trondheim, Danmark og Karasjok.

Pulsen gikk ned

Mia Håland fra Sarpsborg hadde slitt med galopperende hjerte det siste året, noe som antagelig skyldtes stress. Det førte til mange søvnløse netter.

– Jeg slet med å finne den riktig sove-stillingen, og måtte snu meg hele tiden. Hjertet dunket over alt i kroppen, sier Håland.

Den aktuelle lørdagskvelden dro hun sammen med sønnen til Vennesla. Under forbønn av Svein-Magne Pedersen kjente hun en intens varme i brystet og hjertet.

– Plutselig roet hjertet seg. Mannen min satt ved siden av meg og tok pulsen på armen. Han kunne kjenne forskjellen. Det var utrolig, og nå sover jeg normalt, sier hun glad.

Kunne spise normalt

For to år siden fikk Clara Idsø fra Jørpeland brokk på spiserøret, noe som førte til betennelse. Det skapte en rekke utfordringer under måltidene.

– Jeg kunne ikke spise det jeg ønsket, og det var svært vanskelig å svelge maten. Ofte måtte jeg tygge lenge, og stadig satte maten seg fast i halsen.

Idsø hadde vært flere ganger på sykehus hvor de hadde brukt slanger i halsen for å få bukt med problemet, men uten resultat. Under møtet kjente hun en varme i halsen, og da hun kom hjem kunne hun spise normalt.

– Det er helt fantastisk. Nå tar jeg ikke tabletter lengre og kan kose meg med maten hver dag, sier hun.

Kunnskapsord

Flere andre mirakler skjedde også i løpet av kvelden. Marit Lund fra Jæren kom til møte med slitasjegikt i bena. Etter forbønn var hun betydelig bedre, og fysioterapeuten hadde kommentert at noe måtte ha skjedd.

I løpet av kvelden fikk Pedersen en rekke kunnskapsord om ulike plager folk i salen hadde.

Da Pedersen nevnte et vondt lår, visste Ellen Gunn Kjøll Hansen fra Sandefjord at det gjaldt henne. Hun hadde slitt med en vond muskel i to år.

– Under forbønnen kjente jeg en varme og smertene forsvant, sier hun glad. Flere av de fremmøtte hadde også reist langt med håp om et mirakel. En kvinne med bekkenproblemer hadde tatt den 900 kilometer lange turen fra Trondheim til Sørlandet, noe hun ikke angret på.

– Jeg slet med å finne en riktig sovestilling og hadde veldig vondt hvis jeg hadde gått meg en tur. Men etter forbønnen kjenner jeg lite til smertene, sier hun glad.

Flere andre mennesker ble også møtt av Guds helbredende kraft. Folk med vonde hofter, skiveutglidning, nakkeplager og dårlig hørsel kunne gå takknemlig hjem. De siste gikk ikke hjem fra maratonmøtet før halv åtte, da solen for lengst hadde stått opp over Vennesla.

KVITT BROKK: Clara Idsø fra Jørpeland slet med å spise etter en betennelse i spiserøret på grunn av brokk. – Nå kan jeg spise normalt, sier hun glad.

FORBØNN: I starten av forbønnen fikk alle som ville en kort bønn med håndspåleggelse. Flere ble helbredet utover kvelden og natten.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15