Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Bilmekanikerens prolaps
For femten år siden ringte jeg til deg for min vonde rygg. Jeg var bilmekaniker på denne tiden og hadde fått prolaps. Det var så vondt at jeg måtte gå med to krykker. Hos kiropraktoren fikk jeg 12-14 behandlinger. Det hjalp dessverre ikke noe. Da fant jeg på å ringe til deg. Du ba for meg på telefonen. Den påfølgende natten fikk jeg store ryggsmerter – verre enn før. Men det hadde du sagt til meg på forhånd. «Å, ble det sånn,» sa du og lo. «Har du planer om å ta livet av meg?» sa jeg på spøk. Så ba du på nytt. Etter to timer forsvant nesten alle smertene og etter to uker var jeg helt god. Jeg er fremdeles god etter alle disse årene.

Utposning på hovedpulsåra
Jeg ble undersøkt på sykehuset og fikk beskjed om at jeg hadde fått utposning på en hovedpulsåre til hjertet. I tre-fire år gikk jeg med brystsmerter som trolig kom på grunn av denne utposningen. Legen viste meg bilde av utposningen. Jeg var redd for at jeg plutselig en dag ville komme til å dø på grunn av utposningen. For fire uker siden ringte jeg til deg og fikk forbønn på telefonen. I dag var jeg på ny kontroll på sykehuset. «Alt er gått rette veien, utposningen er kommet bort!» sa legen og så forbauset ut. Han viste meg røntgenbilde av blodåren. Der kunne jeg tydelig se at utposningen var kommet bort.

17 vorter på to dager
En venn av meg hadde 17 vorter på begge hendene. Han er bilmekaniker og vortene var en plage for ham. Han rev seg ofte opp på vortene og begynte da å blø. Han fikk anbefaling av sin mor å ringe til deg. Kjæresten hans ringte til deg og fikk forbønn. Etter to dager forsvant alle vortene. Underet skjedde våren 2011. Siden da har han ikke sett noe til vortene.

«Jeg var alkoholiker»
For fem år siden ringte jeg til deg for å få forbønn for min alkoholisme. Du ba om at jeg måtte få kraft til å kutte ut alkoholen. Bønnesvaret kom – jeg fikk kraft til å slutte med drikkingen. Jeg har ikke drukket på fem år nå, og er blitt helt kvitt trangen etter alkohol.

Fosteret ble helbredet
Datteren vår ble gravid og var på ultralyd. Nå har vi skjønt at det ikke er så enkelt å lese ultralyd bestandig. Men legen fikk mistanke om at en plexus-cyste var unormal. Vi besteforeldrene begynte selvsagt å be, og vi ringte til Svein-Magne for at han også skulle be. På neste ultralyd var mistanken om plexus-cysten borte, men legen fikk nye mistanker. Legen trodde fosterets hjerte ikke fungerte helt som det skulle. Vi ba og Svein-Magne ba. Ved neste kontroll fungerte hjertet bra. Men legen fikk nye mistanker. Hun mistenkte at blodtilstrømningen til fosteret ikke var som den skulle være. Vi ba og Svein-Magne ba. Ved neste ultralyd var blodtilstrømningen normal. Men da mistenkte legen at det var et for stort hulrom i hjernen. Igjen ble det bedt, og alt var normalt ved neste kontroll. I alt var datteren vår på ultralyd seks ganger, og siste gangen fant ikke legen at noe var galt. Nå er den vesle jenta født både vakker og frisk. Legene har undersøkt henne, og finner ikke noe feil med henne.

Skulle skifte kne
For vel et år siden begynte jeg å få smerte i det høyre kneet. Jeg fikk flere behandlinger hos en fysioterapeut. Røntgenbilder (MR) viste slitasje i kneet. Legene anbefalte meg å få satt inn et kunstig kne. Jeg ble satt opp til operasjon seks måneder senere. En sommerdag i 2011 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Plutselig en dag oppdaget jeg at kneet var blitt godt. Jeg fortalte det til min privatlege. Han ringte sykehuset og operasjonen ble kansellert. Det er nå gått et halvt år siden jeg ble helbredet og er like frisk i dag.

Ringte «Himmel- nøkkelen» – ble frelst Tlf. 815 50 077
Jeg ringte på telefonnummeret til andakten som kalles «Himmel-nøkkelen». Gjennom den ble jeg frelst. Jeg har bedt frelsesbønnen to ganger. Helbredet på andakts-telefonen: 820 75005 Det var fredag kveld og kontoret var stengt. Jeg tenkte: «Hvorfor ikke prøve andaktstelefonen? På denne tiden hadde jeg store smerter i ryggen og måtte legge meg tidlig hver kveld etter dagens gjøremål. Som sagt så gjort. Jeg hørte på andakten, og du sa at nå skulle du be for flere sykdommer og lidelser. Jeg satt i sofaen og hørte på din bønn. Plutselig kjente jeg noe som lignet et elektrisk støt som gikk fra øverst i hodet og ned nakken og ryggen. Jeg ble helt rar. Støtet var så kraftig at hadde jeg ikke sittet i sofaen, ville jeg ha falt om. Dagene gikk og etter hvert oppdaget jeg at ryggsmertene var kommet bort. Nå kan jeg trene og går mange turer i fjellet.

Problemer med å få barn
Vår datter har blitt gravid to ganger, men har mistet fostrene. De prøvde to ganger prøverørsmetoden uten å lykkes. Så en dag bestemte jeg meg for å ringe til deg for å få forbønn for henne. To-tre måneder etter at du hadde bedt, ble hun gravid på vanlig måte. Nå har hun fått en kjekk liten gutt.

Kreft i testikkel og bukspyttkjertel
Min sønn hadde fått en kul i den ene testikkelen. På ultralyd i på Hammerfest sykehus fant legene ut at det var kreft. Det ble også tatt en prøve av testikkelen. Den viste at han hadde fått kreft. Dessuten hadde kreften spredt seg til bukspyttkjertelen. Situasjonen var veldig alvorlig. Min sønn var svak og svært syk. Han fikk cellegiftbehandling kun en gang. Etter dette ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Da begynte han å komme til krefter igjen. Deretter ble han sendt til Universitetssykehuset i Tromsø for operasjon og behandling. Der fant legene ut at kreften var kommet bort. Han ringte hjem og fortalte at han blitt erklært frisk. Hele familien ble glad over det som var skjedd. Ikke bare var kreften i testikkelen kommet bort – kreften i bukspyttkjertelen fantes det heller ikke lenger spor av.

Alvorlig muskelsykdom
Legene i Alta undersøkte min sønn og fant ut at han hadde fått sykdommen muskeldystrofi. Det begynte for halvannet år siden. Han begynte å miste muskler i kroppen, særlig i beina. Han kunne bare gå korte turer og det var tungt å gå i bakker og trapper. Han likte å spille fotball, men det måtte han slutte med, for han hadde nesten ikke kraft i beina. De var tynne som to fyrstikker. Jeg ringte deg i februar 2011, og du ba for min sønn på telefonen. Han ble deretter undersøkt ved Universitetssykehuset i Tromsø. Der kunne legene konstatere at han ikke lenger hadde muskeldystrofi. Nå har han begynt å gå på ski. Leggene har normal muskelstørrelse nå.

Stenose – for trang ryggmargskanal
For to år siden fikk jeg alvorlige smerter i ryggen og nedover høyre beinet. Jeg kunne ikke tråkke på beinet på grunn av smertene. Dette kom av at jeg hadde fått stenose – forkalkning i ryggmargen. Ryggmargskanalen var blitt for trang og nervene lå i klem. Dette ble konklusjonen etter en MR-undersøkelse på et sykehus i Oslo. Operasjon var den eneste måten å kunne bli helbredet på. På denne tiden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Litt etter litt forsvant smertene. Plutselig en morgen oppdaget jeg at smertene var kommet bort, og jeg kunne stå på beinet. Kort tid etter var jeg inne på en ny MR-røntgen. Da var all forkalkning kommet bort. Legene skjønte ingenting. MR-bildene både før og etter ble sendt til en spesialist i USA for videre undersøkelse. Han skjønte heller ikke hva som var skjedd.

Nyrene begynte å fungere
Onkelen av mannen min opplevde for et knapt år siden at nyrene sluttet å fungere. Han måtte derfor ha dialyse. Mannen ringte til deg og fikk forbønn. Noen dager senere fikk han en ny sjekk på nyrene. Da fungerte begge nyrene helt normalt. Da hadde han hatt dialyse i et halvt år. Legene på A-hus i Oslo skjønte ingenting. Det er tre uker siden underet skjedde.

Fibromyalgi, slitasjegikt og isjias
Jeg hadde hatt fibromyalgi i mange år. I tillegg hadde jeg slitasjegikt med smerter i alle de bærende ledd i rygg, hofter, knær og ankler. Hver dag hadde jeg smerter i disse områdene. Røntgenbilder påviste slitasje. I tillegg hadde jeg gått med isjias i mange år og spist paralgin forte – opptil åtte hver dag. Den 22. november 2010 mellom klokken 9 og 9:30 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Samme dag ble jeg frisk for disse tre sykdommene og har vært frisk siden. Jeg fortalte det til min privatlege. Ingenting var bedre enn at jeg fikk hjelp. Det skjer mye mellom himmel og jord som vi ikke kan forklare, var hans kommentar.

Leddgikt i ei hånd
Jeg hadde leddgikt i den ene hånden med hevelse. Du ba for meg på telefonen, og leddgikten kom bort. Min privatlege lurte på hvor det ble av leddgikten. Jeg fortalte at du hadde bedt for meg. «Ja, ser du der du,» sa han, nikket og smilte til meg.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15