Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gerd kastet krykkene

Etter syv år med smerter i kneet, kunne Gerd Gjengaar kaste krykkene. Nå lurer både familie og venner hvor krykkene har blitt av.

Tekst og foto: Dag Buhagen

For syv år skulle siden Gerd Gjengaar fra Åsgårdstrand på ferie med familien. I løpet av turen fikk hun plutselig noen voldsommer smerter i ryggen. Til slutt måtte hun oppsøke legen som gav henne sterke medisiner.

– Tablettene hjalp lite og jeg var fryktelig dårlig. Smertene kan ikke beskrives, og jeg kastet opp flere ganger. Til slutt foretok legen en MR-undersøkelse som konstaterte gule stafylokokker i ryggmargen. Gerd ble fraktet til sykehuset i Tromsø og senere med ambulansefly til Oslo og Tønsberg. Her gikk hun gjennom en oppfattende operasjon, og Gerd måtte ligge på sykehuset i lang tid. Etter sykehusoppholdet ble hun videresendt til et opptreningssenter, der hun var i syv uker.

– Overlegenes spådommer var dystre. I alt fire leger sto ved sengen min og sa at jeg måtte regne med å bli en permanent rullestolbruker, sier Gerd.

Ga ikke opp

Til tross for legenes ord, nektet Gerd å godta tilværelsen. Hun trente iherdig å kunne etter hvert reise seg fra rullestolen. Snart brukte hun bare rullator, og til slutt kunne hun bruke krykker.

– Jeg nektet å gi meg, og jeg gikk og ba hele tiden. Samtidig var det som jeg kjente en hånd på skulderen min og en stemme som sa: «Stå på videre, Gerd». Det ga meg indre styrke, og etter hvert kunne jeg klare meg med bare krykkene.

Intens varme

Selv om Gjengaar ble kvitt livet i rullestolen, hadde hun plager med knærne og måtte bruke krykkene ofte. Smertene kunne bli store, og det var vanskelig å både sitte og reise seg. Da hun lå på hotellet i Kristiansand før møtet, kunne hun kjenne sterke smerter i kneet. Mannen kjørte henne med bil fra hotelldøra til Vennesla for å unngå for stor belastning. På senteret møtte hun noen koselige damer i informasjonen, og hun følte raskt at denne plassen var et bra sted å være.

– Da Pedersen ba for meg, hold han hånda rundt kneet, og jeg kjente en intens varme. Det gjorde så varmt, at jeg nesten brant meg. Jeg måtte be han fjerne hånda, og plutselig ble knærne smertefrie. Krykkene trengte jeg ikke bruke.

35 på besøk

Gerd sier at hun nå møter folk som sperrer opp øynene når hun går uten krykker. På denne tiden møtte hun noen venner på butikken som ble svært overrasket over å se henne uten krykker.

– Jeg har fortalt dem om hva som skjedde, og de kan nesten ikke tro det er sant. Enkelte er skeptiske når jeg forteller om mirakelmøtet. En kveld inviterte jeg noen venner hjem til meg for å høre mer om hva som har skjedde. I alt 35 personer møtte opp for å høre mitt vitnesbyrdet og for å lese i bladet Legedom. De ble svært begeistret, avslutter Gerd Gjengaar.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15