Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

«Lønning Direkte» Min venninne har lenge hatt smerter i en skulder. I flere år har hun vært renholder, og det har nok tatt sin toll. Hun var blant de mange som fulgte med da du, Svein-Magne, ba for syke på «Lønning Direkte». Hun håpet på et under – og miraklet skjedde! Neste dag var skuldersmertene kommet bort. Siden da har hun vært frisk.

Hemmelig forbønn Min sønns venninne har hele livet plagdes med konstante leddgiktsmerter. Hun er 29 år gammel nå. Uten å si noe til henne, ringte jeg til deg for et år siden for å få forbønn. Kort tid senere forsvant leddgikten. Da først fortalte jeg hva som var grunnen. Hun trodde straks at det måtte være Gud som hadde grepet inn. Nå er hun i arbeid.

Eksemen forsvant Min venninne plagdes med eksem i pannen. Dette plagdes hun med ett år. Da bestemte jeg meg for å ringe til deg. Noen dager etter forsvant eksemen.

Klaverpedagogens helbredelse For et år siden ringte jeg og ba om forbønn for mitt barnebarn. Han hadde fått seneskjedebetennelse i ryggen og i armene. Han kunne derfor ikke bruke fingrene sine. For ham var det krise, for han studerte musikk ved et konservatorium, og planlegger å bli klaverpedagog. Han visste ikke om at du hadde bedt for ham. Straks begynte han å bli bedre, og etter kort tid ble han god. Da først fortalte jeg at jeg hadde ringt til deg. Du kan tro at han ble glad da han fikk høre dette.

Svimmelheten kom bort I et halvt år plagdes jeg fryktelig med svimmelhet. Jeg klarte nesten ikke å gjøre husarbeide, for til stadighet holdt jeg på å falle. Derfor måtte jeg ofte bare ligge i sengen. Det var tryggest. Så ringte jeg til deg for å få forbønn. Tre dager etter skjedde underet. Du kan tro at jeg ble glad!

Frossen skulder For et par år siden hadde jeg en frossen skulder. Jeg kunne ikke løfte den ene armen over hodet. Den var låst. På denne tiden kom du til Brønnøysund for å ha møter. Her ba du for meg. Straks kunne kunne jeg løfte armen over hodet. Det var et stort under! Siden da har jeg vært god. Nå er det ikke lenger noe problem å ta koppene ned fra skapet.

Svimmelhet Det begynte med at jeg fikk betennelse i prostata. Så fikk jeg hodeverk og svimmelhet. Jeg bestemte meg for å ringe til deg. Tenk, svimmelheten forsvant straks etter forbønnen!

Kronisk ørebetennelse Fra 1984 til 1992 hadde jeg alltid ørebetennelse to ganger om året. Denne lidelsen var «fast kost» hver vinter og vår. I 1992 bestemte jeg meg for å ringe til deg for å få forbønn. Siden da har ørebetennelsen «tatt flukten». Jeg er kjempeglad!

Hofteslitasje I juni 1992 kom jeg til Sundby i Saltdalen for å få forbønn av deg. Ifølge legen hadde jeg hofteslitasje i den venstre hoften. Det var så vondt at jeg måtte bruke to krykker. Legen trodde at det kunne bli snakk om å skifte hoften. Mens du ba, kjente jeg at det strømmet varme inn i hoften. Neste dag kunne jeg kaste krykkene. Jeg trenger dem ikke lenger.

Melkeallergi Sønnen vår på 21 år har i flere år plagdes med noe som kunne se ut som melkeallergi. Legene gjorde mange undersøkelser, men var ikke sikker på hva det var. Ett er imidlertid sikkert – han reagerte på melkeprodukter. Når han hadde spist slike produkter, fikk han hetetokter og store magesmerter. For to måneder siden ringte han til deg og fikk forbønn. Dagen etter merket han bedring, og noen dager senere var han frisk. Nå kan han spise allslags mat uten å få noen reaksjoner.

Kvitt angina For et par år siden begynte jeg å få smerter i brystet når jeg anstrengte meg. Det var smertefullt å gå opp i bakker og trapper. Da måtte jeg stoppe for å ta en nitro. På Rana Sykehus fant legene ut at jeg hadde fått angina. I desember 1998 ringte jeg til deg for å få forbønn. Siden da ble jeg bedre dag for dag. Til slutt kjente jeg ikke noe til anginasmertene. I juli 1999 var jeg til sjekk på regionsykehuset i Tromsø. Planen var å blokke ut tette årer. Legene ville teste meg først. Jeg måtte da sykle på ergometersykkel. Jeg tror at jeg må ha syklet flere kilometer uten å kjenne det minste smerte i brystet. Jeg fortalte legene om forbønnen. De var positive til det. Min lege ba meg kutte ut blodfortynnende medisin. Nitroen har jeg for lengst lagt på hylla, for Gud har helbredet meg!

- Min datter hadde prolaps Min datter fikk prolaps i ryggen og måtte opereres. Kort tid etter fikk hun ny prolaps. Hun kunne ikke lenger arbeide, men måtte ofte holde senga. Smertene var så store at hun nesten ikke kunne røre på seg eller gå på klosettet. Jeg måtte derfor stelle for henne og hennes familie. I min fortvilelse bestemte jeg meg for å ringe til deg for å få forbønn. Du ba at Gud måtte helbrede ryggen hennes. Tre dager senere ble min datter helbredet! Hun kom seg på beina. Smertene var kommet bort. Nå er hun i arbeid. Det er nå over et år siden underet skjedde. Hun har vært god siden.

Nyresteinen forsvant! Fra 1986 har jeg flere ganger hatt nyrestein. For to år siden viste røntgenbildene at jeg hadde fått en stor nyrestein i det venstre nyret. Den var svært vond. Legene mente at at jeg måtte få den operert bort. Noen dager før operasjonen ba du for meg over telefonen. Da jeg skulle bli operert, fant legene ut at steinen var sporløst borte. Jeg fortalte dem at Gud hadde helbredet meg gjennom forbønn.

Kolikk Min fire måneder gamle jente fikk kolikk. I flere uker skrek hun dag og natt. Det var en forferdelig tid. I min fortvilelse ringte jeg til deg. Du ba for henne over telefonen. Etter to dager sluttet barnet å gråte. Siden da har hun vært frisk. Det er nå to måneder siden det skjedde. Hun har vært god siden.

Angsten forsvant I 40 år har jeg plagdes med angst. Å være alene var fryktelig vondt. Jeg var redd for å gå turer ute og syntes det vondt å være der det var mange folk. I løpet av disse årene har jeg spist bøttevis av forskjellige slags nervetabletter. For et år siden ringte jeg til deg for å få forbønn. Du ba at angsten måtte forlate meg. Fra samme stund begynte angsten å komme bort. For hver dag ble jeg bedre og bedre. Etter noen dager var jeg helbredet! Siden da har jeg ikke spist en eneste nervetablett. De ligger i medisinskapet og begynner nå å bli gamle.

Livet mitt er blitt som nytt nå. Jeg farter nå over alt, uten hindringer. Når folk spør hva som har skjedd med meg, pleier jeg å si: «Store ting har Herren gjort, og jeg ble glad.»

Husker magesmertene Magesmertene gav meg mange problemer. Slik gikk jeg et halvt år med grusomme smerter natt og dag. Legen fant ikke ut hva de kom av. Så ringte jeg for å få forbønn. En uke senere oppdaget jeg plutselig at magesmertene var kommet bort. Det er nå tre år siden det skjedde. Jeg har ikke kjent noe til dem siden den dagen. Det takker jeg Gud for!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15