Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Tore Kristoffersen:
– Hadde jeg vært husdyr, skulle jeg vært avlivet for lenge siden

Trippelhelbredet: Kokken Tore Kristoffersen ble trippelhelbredet i 2002.
I 1989 opplevde Tore Kristoffersen å få et 200 kilos tak i hodet. Tretten år senere ble han helbredet da Pedersen ba for syke på i programmet Holmgang på TV 2.

Tore Kristoffersen er fra Røros i Sør-Trøndelag. I 1989 startet han en stor kjøttbedrift og skulle innrede et nytt fryserom. Da håndverkerne trengte hjelp til å montere et tak, spurte de om Tore kunne hjelpe til. Taket veide 200 kilo og var nærmere 16 kvadratmeter stort. Tore gikk opp på en stol mens han løftet taket opp, og det var da det tragiske skjedde. Håndverkerne trodde det var klart, og slapp plutselig taket. Dermed fikk Tore hele taket i hodet. Det ble starten på mange år med smerter og problemer.

– Jeg kunne ikke vri nakken mer enn 30 grader til venstre og 40 til høyre. Å bøye hodet bakover var umulig.

Tore dro etter hvert til flere leger og spesialister, men ingen klarte å finne ut årsaken til smertene. Til slutt besøkte han en nevrolog som konstaterte brudd på ryggen. I tillegg hadde nakken tydelige whiplash-symptomer.

Komplikasjoner

I 13 år gikk han døgnet rundt med smerter, og sov aldri en hel natt uten å våkne. For en som aldri hadde vært borte en dag fra jobb, var dette en vanskelig situasjon. Til slutt måtte han også gi opp bedriften. Som et resultat av skaden, begynte han å bli glemsk og fikk konsentrasjonproblemer. Ofte kunne han gå fra stua til telefonen for å ringe, for så å glemme hvem han skulle ringe til. For kona, Ingrid, var det en tung tid:

– Han forandret personlighet fullstendig. Humøret gikk opp og ned hele tiden. Livet og ekteskapet ble vanskelig.

Flere skader

Etter som tiden gikk, hadde Tore flere uheldige opplevelser. Noen år senere skulle han hjelpe til med å laste noen varer på en lastebil. Takluka på bilen virket ikke og var derfor støttet opp med en stokk. Da lemmen skulle stenges, løsnet stokken, og Tore fikk taklemmen i hodet. Dette førte til en forverring av nakkeskaden.

En tid etter inntraff et nytt uhell. Tore og naboen var ute og hogde ved og skulle felle et stort tre. På grunn av en feilberegning falt treet i feil retning og traff Tore i hodet. Han svimte av og våknet i en kvisthaug.

– Jeg ble veldig omtåket og klarte ikke hogge mer ved den dagen. Alle disse uhellene gjorde at nakken ble enda verre. I tillegg til nakkeplagene, ble ryggen svai og hoftene skeive. Etter hvert fikk jeg slitasje i hoftekula og til slutt skoliose. Jeg fikk så mange skader, at hadde jeg vært husdyr, skulle jeg ha vært avlivet for lenge siden, sier Tore humoristisk.

La hånda på TV-skjermen

En dag i oktoberdag i 2002 da kona var bortreist, skulle Tore ut på terrassen for å ta seg en røyk. Han hadde tilfeldigvis fjernsynet på, og programmet Holmgang på TV 2 ble sendt. Der var det en person som het Svein-Magne Pedersen som han aldri hadde hørt om. Han påsto at Gud kunne helbrede gjennom fjernsynsapparatet. Pedersen skulle be en kort bønn for de syke rundt i Norge som kunne legge hånda på fjernsynet.

– Jeg tenkte at dette skal jeg prøve. Det er jo ingen som ser meg likevel. Hadde kona vært hjemme, hadde jeg aldri våget å gjøre det, sier Tore.

Han opplevde ikke noe spesielt akkurat da, men gikk så ut på terrassen og røykte. Der følte han en viss bedring i skuldra, og han kunne kjenne en rar prikking i nakken. Da kona Ingrid kom hjem, fortalte han hva han hadde gjort. Hun bare blåste av hele handlingen. Den natta sov han uavbrutt helt til morgenen. Da han våknet, var smertene borte, og etter noen dager kunne han snu på nakken i alle retninger.

– Det var fantastisk! Neste morgenen lå jeg i flere timer i sengen og bare nøt den gode følelsen av å være smertefri.

Flere smerter forsvant

Tore dro så til legen som ble meget overrasket.

– Det er mye mellom himmel og jord vi ikke forstår. Hva dette er, forstår ikke jeg. Vi får krysse fingrene og håpe at det går bra. Bare hold deg unna glattisen, svarte han.

En annen som ble svært glad for mirakelet, var kona Ingrid.

– Jeg fikk en helt ny mann tilbake, den samme som jeg giftet meg med, sier hun glad.

Hun ba Tore ringe til Svein-Magne Pedersen:

– Nå har legene prøvd det de kunne uten å få deg frisk, men Pedersens bønn har virket. Det minste du kan gjøre er å ringe for å fortelle hva som har skjedd.

Tore ringte derfor til Pedersen for å takke. Under samtalen fikk Pedersen be for ham en gang til. Da kjente han en intens varme i kroppen.

– Da samtalen var ferdig, var skjorten min gjennomvåt av svette. Samtidig fikk ryggen en normal bue, hofta rettet seg ut og både skoliosen og slitasjen forsvant. Kiropraktoren min har røntgenbilder før og etter dette skjedde, så mirakelet kan dokumenteres.

I oktober 2005 var Tore selv med på tv i programmet Holmgang som gjest sammen med Svein-Magne. Her fortalte Tore hvordan Gud hadde helbredet ham. I ettertid har han fått en rekke positive tilbakemeldinger.

– Jeg fikk mange henvendelser fra folk. Noen lurte på om det virkelig hadde skjedd. Smertene er borte, og det er bevis nok, avslutter han glad.

SMERTEFRI: Tore Kristoffersen fra Røros har opplevd flere mirakler i livet. I 2002 forsvant 13 år med nakkesmerter etter forbønn av Pedersen. Kona Ingrid ble svært glad for å få en ny og frisk mann tilbake.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15