Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
62 år med smerte forsvant

Som 15-åring skadet Magnus Svensli overarmen. 62 år senere forsvant skaden under en Mirakellørdag i mai 2011. Nå løfter han armen som aldri før.

I tenårene begynte Magnus Svensli (77) å jobbe som maskinist på et stort skip. I 17 måneder arbeidet han i maskinrommet på skipet som fraktet sild mellom Bergen og England. En kveld måtte han opp på dekk for å hjelpe resten av mannskapet med å heve en livbåt. Det var kaldt og meget isete på dekk. Da arbeidet var utført, skulle han gå ned trappen til maskinrommet igjen. På grunn av det glatte underlaget, skled han og slo høyrearmen kraftig. Det førte til et langt liv med smerter.

– Jeg hadde vondt, men gjorde ikke noe med det. Selv om det til tider var svært ubehagelig, fortsatte jeg å stå på, sier Magnus.

Kunne ikke hilse

I 18-års alderen begynte han i marinen. Det fysiske arbeidet var heldigvis ikke av det tyngste slaget, og Magnus klarte å gjennomføre de ulike oppgavene. Likevel møtte han en utfordring som følge av skaden i overarmen.

– Jeg fikk problemer med å hilse. Hver gang de andre løftet hånden for å hilse til befalet, måtte jeg slenge med armen for å få den opp. Ofte måtte jeg prøve flere ganger, og det hele ble bare komisk, noe som medførte at jeg fikk fritak for hilsing.

Martin Svensli hadde også utdannet seg som elektriker og fortsatte derfor å jobbe på ulike skip som seilte rundt i verden. Med det ble han en av Norges yngste elektrikere som har jobbet til sjøs.

– Etter sju år på båt og tre år i Australia, har jeg ellers jobbet i Norge. Jeg brukte armen mye og kjente stadig til smertene, men jeg har aldri gått til noen lege med overarmen.

Hogde ved

Etter et langt liv og 62 år med smerte, inviterte broren ham med til Mirakellørdag med Svein-Magne Pedersen.

– Broren min kjente litt til Pedersen og hadde abonnert på bladet Legedom. Jeg ble derfor med på møte en lørdag i mai, 2011. Da Svein-Magne Pedersen ba for meg, kjente jeg ikke noe spesielt, men plutselig kunne jeg løfte hånda. Det hele skjedde så raskt, og det var veldig spesielt.

Under neste mirakellørdag den 27.august 2011 vitnet han om hva Gud hadde gjort. Foran alle de fremmøtte løftet han en tung kontorstol over hodet, og fikk med det demonstrert hvor godt overarmen fungerte.

– Det hadde jeg aldri klart før. Kvelden etter mirakelmøtet gikk jeg også ut og hogde ved hele natten. Jeg hadde så mye krefter, og det var fantastisk å endelig kunne bruke armen uten å føle smerte. Gud er god, avslutter Magnus Svensli glad.

ARMSTYRKE: – Se hvor sterk jeg er. Dette kunne jeg ikke gjøre før jeg ble helbredet, sier Martin Svensli. I 62 år hadde han smerter i armen og slet med å løfte den over hodet.
FOTO: Anders Haukland (innfelt bilde)

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15