Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Tegn og under i India

FRELSE OG FORNYELSE: Da Svein-Magne inviterte til frelse, strømmet folk frem. Mange ble frelst for første gang denne kvelden, og en del kom frem for å fornye sitt forhold til Jesus.
Da Svein-Magne Pedersen forkynte og ba for syke i Manna Church i Chennai, søkte mange frelse, og mange opplevde helbredelse.

Tekst og foto: TOR-BJØRN NORDGAARD

En muslimsk gutt som bor i nabolaget rundt menigheten, kom på møte for første gang i sitt liv denne kvelden. Noen hadde invitert ham med fordi det ville bli mulighet for forbønn om helbredelse. Etter å ha hørt evangeliet presentert, tok han imot Jesus og ble frelst. Han har nå begynt å gå fast i menigheten.

Trafikkskade

Helbredelsen han søkte fikk han også den samme kvelden. Et år tidligere hadde han vært utsatt for en trafikkulykke. Han satt i en av de mange karakteristiske indiske taxiene som kalles «tuk-tuk», som er et lite kjøretøy med tre hjul, da kjøretøyet brått kolliderte, og han ble kastet fremover. Han pådro seg skader i nakken og korsryggen, og har hatt smerter og problemer med bevegeligheten siden. Han fikk ingen legehjelp. Da Svein-Magne ba for ham, forsvant smertene umiddelbart, og han kunne plutselig bevege seg fritt, og snu på både nakken og ryggen slik han ikke hadde kunnet siden før ulykken.

Ankler og rygg

– Jeg kjenner at noe skjer i anklene mine. Det vibrerer, fortalte en kvinne mens hun ble bedt for.

Hun hadde hatt store smerter i anklene og ryggen i mange år, inntil dette møtet.

– Når jeg var på jobb, måtte jeg ofte brått sette meg rett ned på grunn av at smertene i anklene ble for sterke. Fordi ryggen også var full av smerter, klarte jeg ikke å reise meg opp igjen uten å bruke lang tid på det.

Etter forbønn forsvant smertene, og hun kunne løpe rundt i lokalet uten å kjenne ubehag.

– Jeg har hele tiden trodd at Gud en dag ville røre ved meg og helbrede meg, og i dag er den dagen, strålte hun.

Mange andre opplevde også helbredelse denne kvelden. På bildene ser du noen av dem.

MUSLIM FRELST OG HELBREDET: I tillegg til at denne gutten tok imot Jesus som sin frelser, ble han helbredet i nakken og ryggen.

ANKLER OG RYGG: Denne kvinnen kan gå smertefritt etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15