Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet etter over 50 år

FIKK NY RYGG: Hilborg Nesse (68) fra Sotra ble helbredet i ryggen etter 50 år med lidelser, da Svein-Magne Pedersen ba for henne.
Hilborg Nesse (68) fra Klokkarvik på Sotra hadde konstant vondt i ryggen helt fra hun var tenåring og frem til Svein-Magne Pedersen ba for henne i oktober i fjor.

Tekst og foto: TOR-BJØRN NORDGAARD

I oktober 2010 var Hilborg Nesse innom alternativmessen i Vestlandshallen i Åsane ved Bergen. Der passerte hun standen til Misjonen Jesus Leger, hvor Svein-Magne Pedersen stoppet henne langs veien.

– Du har dårlig rygg du, var det første han sa til henne.

Selvsagt var hun overrasket over hvordan han kunne vite noe om det. De hadde jo aldri sett hverandre før.

– Alltid vondt

Hilborg forteller at hun fikk problemer med ryggen allerede da hun var 16 år gammel. Siden var smertene alltid der. Hun var født med en svak rygg, sa legene. De første årene av voksenlivet jobbet hun på butikk, men det ble mye sykemeldinger. I den bransjen må man jo stå og gå mye i løpet av dagene. Mesteparten av livet har hun vært hjemmeværende. Det har vært for smertefullt å prøve å jobbe. For 20 år siden gjennomgikk hun en operasjon som viste seg å ikke hjelpe. Etter dette ble hun uføretrygdet, først femti prosent og så etter hvert hundre prosent. Ti år senere forsøkte legene med en ny operasjon, men ryggen ble ikke bedre denne gangen heller.

Støttekorsett

Etter den første av de to operasjonen fikk hun støttekorsett, som hun gikk med hele tiden siden, fordi det dempet smertene noe. Det ble også mye smertestillende tabletter, særlig av typen Novigan.

– Jeg spiste som regel to til tre tabletter daglig, forteller hun.

Ellers var det ikke mye hjelp å finne.

– Ryggen min var for svak til at det gikk an å trene den opp. Jeg gikk en del til fysioterapi, men det hjalp ikke, sier hun.

To brist i ryggen

I fjor sommer ble tilstanden enda verre enn før. Hilborg fikk brist på to steder i ryggen. Hun var på den tiden satt opp til en tredje ryggoperasjon, men legene turde ikke gjennomføre den på grunn av bristene.

– Jeg gjorde ingenting i hele fjor sommer. Jeg klarte ingenting, fordi det var så vondt, sier hun.

– Helt frisk

Så kom hun altså til messen i Vestlandshallen, og møtte helbredelses-evangelist Svein-Magne Pedersen. Han ba for ryggen hennes ved standen.

– Jeg kjente ingenting spesielt da han ba, men ti minutter senere ble jeg plutselig så veldig trøtt. Jeg klarte ikke å tenke på annet enn å finne et sted å sette meg. Jeg var helt utmattet hele den kvelden, forteller Hilborg.

Dagen etterpå oppdaget hun at noe hadde forandret seg. Ryggen var ikke slik som før. I løpet av noen dager forsvant all smerten hun hadde slitt med i alle disse årene.

– Siden har jeg vært helt frisk i ryggen, sier hun.

– Ubeskrivelig

Etter dette forandret livet seg enormt for henne.

– Forandringen er så stor at det ikke kan beskrives. Nå kan jeg gjøre alt mulig. Jeg spar og slår gress og gjør masse hagearbeid, og jeg har vasket hele huset, inkludert tak og vegger. Det er helt utrolig å kunne gjøre slikt uten å kjenne noen ting vondt, stråler hun.

Hilborg forteller at hun ikke har behøvd å spise flere smertestillende tabletter. Hennes tre barn er imponert over hva som har skjedd.

– De er helt imponert over at mor har blitt så frisk. Nå klarer jeg jo å hjelpe dem med ting, sier hun.

– Nå kunne jeg godt ha tenkt meg å gå ut i jobb, men jeg er vel blitt for gammel til det, smiler den spreke 68-åringen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15