Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv!

Seks år med Kronisk blærebetennelse

I mange, mange år gikk jeg med kronisk blærebetennelse. Frøs jeg på beina, fikk jeg blærebetennelse. Jeg pleide å få medisiner mot blærebetennelsen, men betennelsen kom bare igjen og igjen. Så en dag i 2009 bestemte jeg meg for å ringe til deg. Akkurat da gikk jeg med blærebetennelse. Mens du ba for meg på telefonen, kjente jeg at betennelsessmertene kom bort. Siden da har jeg vært god. Det er nå halvannet år siden miraklet skjedde. Tenk, jeg er kvitt blærebetennelse!

Dårlig ånde, pustestopp og snorking

Min mann hadde en forferdelig dårlig ånde. Dessuten snorket han mye om natten. I tillegg til det hadde han ofte pustestopp mens han sov. Han var også kortpustet. Det var ikke lett for meg å sove i samme seng som han. Uten at han visste noe om det, ringte jeg til deg og fikk forbønn for dette. Min mann har brukt mange midler mot dårlig ånde uten at det har hjulpet ham noe. Jeg la salveduken under hodeputen hans en kveld i mai 2010. Da han våknet neste morgen, var han kurert for dårlig ånde. Siden da har han heller ikke hatt pustestopp. Nå puster han normalt. Etter hvert har han også blitt kvitt snorkingen. Nå sover jeg godt om natten. Vi er begge glade for det som har skjedd.

Sønnen slapp ryggoperasjon

Min sønn som er ingeniør, hadde fått en stor prolaps i ryggen og skulle opereres på Universitetssykehuset i Tromsø. Det var så vondt at han lå rett ut på golvet hjemme. Uten å si noe til ham ringte jeg til deg samme kveld. Du ba for min sønn på telefonen. Neste dag kom han gående bort til meg – frisk! Han spurte meg: «Hvem har du ringt til?» Da først fortalte jeg at jeg hadde ringt til deg. Han fortalte at han kvelden før hadde kjent en usynlig hånd som gikk inn i ryggen og vred noe på plass der inne. Og så var han god. Operasjonen på sykehuset i Tromsø ble kansellert. Dette skjedde for fem år siden. Han er fremdeles god i ryggen.

Leddgikt og fibromyalgi

I 16 år gikk jeg med leddgikt. Dette var en svakhet i slekten. På grunn av dette ble jeg uføretrygdet da jeg var 45 år. Jeg klarte ikke å arbeide mer. I tillegg hadde jeg vært plaget med fibromyalgi i fire år. For fire år siden bestemte jeg meg for å ringe til deg. En venninne av meg tipset meg om deg. Du ba for meg på telefonen. Litt etter litt begynte leddgikten og fibromyalgien å forsvinne. Etter et par måneder var jeg god. Siden da har jeg vært frisk.

Barnebarn slapp øyeoperasjon

Mitt barnebarn på fire år hadde fått blødning på et øye og skulle opereres på Ullevål sykehus en dag i september i 2010. Noen dager før operasjonen ringte jeg til deg og fikk forbønn. Da legene skulle operere henne, fant de ut at blødningen var kommet bort. Alt var helt fint!

Operasjonen ble kansellert.

Psoriassis-helbredet Psoriassisen slo ut på føtter og hender. Jeg fikk behandling på sykehuset her jeg bor. Dessverre ble det ikke bedre – heller verre. Ett år gikk jeg med denne hudsykdommen. En dag i 2009 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter to–tre dager kom psoriassisen bort. Siden da har jeg vært god.

Kolikken stilnet

Vårt nyfødte barnebarn fikk kolikk og gråt voldsomt mye. Jeg ville prøve med forbønn og ringte deg. På kvelden samme dag som jeg ringte, forsvant kolikken. Siden da har barnet vært friskt.

Slapp å fjerne tå

Jeg hadde fått betennelse i ei tå. Antibiotikakurer hjalp ingenting. Legen min fortalte at jeg måtte fjerne tåa. Datoen for operasjon ble satt til midten av september 2010. På denne tiden fant jeg på å ringe til deg. Du ba at betennelsen skulle forsvinne. Kort tid etter at du hadde bedt for meg, ble jeg bedre og bedre. Etter fjorten dager var jeg blitt helt god. Jeg fortalte min lege at jeg var blitt helbredet etter at jeg hadde fått hjelp fra en helbreder. Legen sa ingenting. Jeg kansellerte operasjonen.

«Jeg ble helbredet da du så på meg»

Jeg deltok på et møte på Mirakellørdag høsten 2010. På denne tiden hadde jeg betennelse og smerte i den ene skulderen min. Det var også vondt i armen og hodet. Like før du skulle tale, gikk du opp på plattformen for å ta bilder utover salen. Først så du på meg der jeg satt for å ta bilde av den delen av forsamlingen. Da kom det plutselig en varm følelse som strøk over den den vonde venstre skulderen. Det varte i fem sekunder – og så var jeg helbredet i skulderen. Siden har jeg vært god.

Muskelfestet løsnet – kansellert operasjon

For to-tre år siden holdt jeg på med å arbeide med et fiskegarn. Plutselig kjente jeg at det gjorde vondt i den høyre skuldra. Jeg klarte ikke å løfte armen eller vaske håret med den høyre armen. Jeg ble sendt til røntgen på sykehuset i Tromsø. Der konstaterte legene at muskelfestet i denne skulderen var løsnet. Jeg skrev et brev til deg og ba om forbønn. Siden da ble jeg bedre og bedre. Etter noen dager var jeg god og kunne løfte hånda over hodet smertefritt. Jeg ringte til sykehuset, sa at jeg var blitt god og kansellerte operasjonen. Den kvinnelige legen godtok min beslutning. Siden da har jeg vært god.

Brokket forsvant

Mitt oldebarn på åtte måneder fikk navlebrokk. Tarmen bulet ut av magen og var lett synlig. Han skulle opereres på Rana sykehus sommeren 2010. På denne tiden fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn for ham. Du ba for ham på telefonen. Da hans mor skulle stelle ham neste morgen, var navlebrokket kommet bort! Hun forsto ingenting og ringte til meg for å fortelle hva som var skjedd. Da først fortalte jeg at du hadde bedt for ham dagen før. Hun ble temmelig overrasket over å høre det. Før måtte han ha et bind over navlen for å holde brokket inne. Det trengtes ikke lenger nå, for Gud hadde operert gutten.

Barnebarnet – kvitt stoff

Barnebarnet gikk to–tre år på stoff. Han var bare 15–16 år da. Jeg kontaktet deg og fikk forbønn for ham. Like etter at du, ba sluttet han med stoff. Nå er han 27 år og har holdt seg unna stoff siden du ba.

Hjerneblødning – fikk talen tilbake

I 2006 fikk min kone hjerneblødning. Hun mistet helt evnen til å tale. Legene på Haukeland sykehus sa at hun både hadde hatt hjerneblødning og hjerneslag. En venn av meg tipset meg om deg. Jeg ringte til deg og fikk forbønn for henne. Tenk, to dager etter kunne hun snakke! Og det har hun gjort siden.

Anginahelbredet

På 90-tallet fikk jeg angina. Det ble konstatert på sykehuset i Kirkenes. Jeg hadde store brystsmerter, men siden jeg var skipper og reder på egen båt kunne jeg ikke bare sykemelde meg. Flere menn var ansatt hos meg. Derfor spiste jeg nitro, bet tennene sammen og gikk på jobb. I 2003 talte du et møte i idrettshallen i Båtsfjord. Etter at du hadde talt, ba du for alle under ett som var på møtet. Mens jeg satt nede i salen, kom det en strøm ifra hodet og nedover ryggen. Siden da har jeg vært kvitt anginasmertene. Jeg måker snø om vinteren og kjenner ingenting til hjertekrampen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15